Sari la conținut

0758313557

bud_bundy

Postări Recomandate

Postat

bunavazut anunt voce placuta stabilit il primo,la blanitza cu nr de mai sus.sani medii spre mici,tari,fund bombat,fata frumusika,are 1.60,curata actiunea.O+N protejat O se poate si fara,no CIM,in schimb e volubila si o przenta agreabila,mai pt\oti vb una alta.oralul nu e stralucit, DT cu insistente,dar normalul e super,se intinde si geme la greu,nu stiu daca e din cauza jobului sau real.la pret aveti grija cum negociati zice 100ron ora sau nr,in timp de o ora dar se poate negocia 150 pt 2 nr.bafta si ciocane tari

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat
bunavazut anunt voce placuta stabilit il primo' date='la blanitza cu nr de mai sus.sani medii spre mici,tari,fund bombat,fata frumusika,are 1.60,curata actiunea.O+N protejat O se poate si fara,no CIM,in schimb e volubila si o przenta agreabila,mai pt\oti vb una alta.oralul nu e stralucit, DT cu insistente,dar normalul e super,se intinde si geme la greu,nu stiu daca e din cauza jobului sau real.la pret aveti grija cum negociati zice 100ron ora sau nr,in timp de o ora dar se poate negocia 150 pt 2 nr.bafta si ciocane tari[/quote']am sunat si eu si m-i s-a parut a fi domnisoara cu anuntul "TÂNĂRĂ brunetă, simpatică, educată, ofer sex total. Deţin loc. tel 0756865833",corina,sau cum o fi chemand.anuntul cred ca e unul din cele mai vechi de la ziar.daca e ea e ok,doar ca daca alegi pentru total ai sa ai surpriza sa constati ca e mai larga la anal decat la normal."shit happens"........

Postat
am sunat si eu si m-i s-a parut a fi domnisoara cu anuntul "TÂNĂRĂ brunetă' date=' simpatică, educată, ofer sex total. Deţin loc. tel 0756865833",corina,sau cum o fi chemand.anuntul cred ca e unul din cele mai vechi de la ziar.daca e ea e ok,doar ca daca alegi pentru total ai sa ai surpriza sa constati ca e mai larga la anal decat la normal."shit happens"........[/quote']da intr-o zi am sunat si eu si a raspuns tipa expirata corina,a doua zi a raspuns ea,o cheama Elena asa s-a recomandatbafta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare