Sari la conținut

Cristina si Bianca

Postări Recomandate

• Oras:CONSTANTA
Postat

Blonda Cristina si Bruneta Bianca, jucause, curate , prietenoase si mereu cu zambetul pe buze asteapta sa fie cautate pentru cele mai dorite fantezii...

post-174936-0-15768000-1437566999_thumb.png

post-174936-0-01742500-1437567004_thumb.png

post-174936-0-25599600-1437567008_thumb.png

post-174936-0-12709200-1437567019_thumb.png

• Like 2
Postat

Momentan nu dispunem de locatie,doar deplasari.

Oferim -

sex oral{adanc sau umed},

normal

69,

masaj de relaxare sau erotic,

uro{active} ,

dominare{soft sau hard}

total-BRUNETA

show lesbi

Tariful unei deplasari este de 250 ron\fata\ora.

Tariful unei deplasari impreuna este de 400 ron\ora.

Tariful pentru anal este de 300 ron\ora.

Tariful unui show lesbi este de 500 ron\ora.

• Like 1
Postat

Am intrebat.numai.daca aveati locatie era mai funky

Momentan nu dispunem de locatie.. asta ne este si noua mai greu... dar asta e... ne vom pune pe picioare pana vara viitoare:)))

• Oras:Naboo
  • Oras:Naboo
Postat

Daca merita ramane de vazut dupa recenzii, dar ma indoiesc pt ca sunt fete testate care fac show lesbi dar nu la 500 ron. Sau poate labanii astia va bagati si un fluier in cur si cantati ca Zamfir la nai!

• Like 2
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

de ce nu ar merita?  crede.ma ca merita toti banii :D :*

eu va cred ca sint credul dar am impresia ca in realitate ,ai funduletul ceva mai mare decit cel din poze si picioruse scurte.

daca am gresit te rog sa ma scuzi, daca nu, dau un pepsi

Postat

eu va cred ca sint credul dar am impresia ca in realitate ,ai funduletul ceva mai mare decit cel din poze si picioruse scurte.

daca am gresit te rog sa ma scuzi, daca nu, dau un pepsi

eu ,adica fata blonda..in realitate intr-adevar am fundul foarte mare.. daca insinuezi ca pozele sunt editate,nu ,te inseli.

Pozele ne apartin ,sunt facute in fosta noastra locatie. kiss

Postat

Daca merita ramane de vazut dupa recenzii, dar ma indoiesc pt ca sunt fete testate care fac show lesbi dar nu la 500 ron. Sau poate labanii astia va bagati si un fluier in cur si cantati ca Zamfir la nai!

Noi am pus preturile dupa cum am auzit si in alte partii. Daca tu te-ai dus la un show lesbi undeva prin decembrie.. este problema ta.

Vara = tarife de vara. ;)

• Oras:Constanta
Postat

Noi am pus preturile dupa cum am auzit si in alte partii. Daca tu te-ai dus la un show lesbi undeva prin decembrie.. este problema ta.

Vara = tarife de vara. ;)

Si astea sunt doar pentru luna Iulie !!! Pregatiti-va pentru August !! Eu cel putin astept Septembrie ....

• Like 1
Postat

De ce nu luaticeva in regim hotelier??? Sunt atatea fete care lucreaza asa...si nu e nevoie de f multi banuti! Voi fiind doua...cam 300 de lei de fat. Si inchiriati pe 4 5 zile! Daca vreti va dau un nr de telefon al agentului de undeiau eu...poate va ajuta cumva. Pupici s numai bine

Postat

De ce nu luaticeva in regim hotelier??? Sunt atatea fete care lucreaza asa...si nu e nevoie de f multi banuti! Voi fiind doua...cam 300 de lei de fat. Si inchiriati pe 4 5 zile! Daca vreti va dau un nr de telefon al agentului de undeiau eu...poate va ajuta cumva. Pupici s numai bine

Ar fi si asta o idee ... lasa.ne un numar de telefon si o sa sunam sa vedem ce si cum.. si daca e convenabil iti urmam sfatul... pup ai grija de tine :*

Postat

Suntem doua fete curate,senzuale,discrete! Lucram impreuna pt a te satisface pe tine pana la extaz.

Oferim sex oral,normal,masaj,69,sarutarii,uro (ACVTIVE),dominare (ACTIVE). :inlovee
Asteptam sa ne contactezi pt a petrece o ora sau mai multe impreuna.

Pupici... :2qm40hg :2qm40hg :2qm40hg :2qm40hg

NU RASPUNDEM LA NUMERE PRIVATE SAU MESAJE :refoz :refoz :refoz :refoz

post-174936-0-19119500-1439481514_thumb.jpg

post-174936-0-70856400-1439481518_thumb.jpg

post-174936-0-38162400-1439481523_thumb.jpg

post-174936-0-38100300-1439481527_thumb.jpg

• Telefon: dsrl68
  • Oras:constanta
  • Telefon: dsrl68
Postat

Eu as venii la voi, dar cum nu aveti locatie mai pot astepta. Poate apar niste recenzii intre timp. :)

• Like 1
Postat

Eu as venii la voi, dar cum nu aveti locatie mai pot astepta. Poate apar niste recenzii intre timp. :)

Da .. nu avem locatie... momentan... si... sincer si noi asteptam niste recenziii....dar se pare ca se lasa asteptate:)))

Postat

asteptati o pula......

daca v-a vizitat pula.....

preturile voastre de vara

alupigus si marsh la voi la glod la tara de unde naiba oti fii

Postat

500 lei show-ul ??????????

da ce sunteti cretine ???????????????????????

in primul rand .... jignirile pastreaza-le pentru tine... ca nu pari mai interesant....  si de la tara poate esti tu... noi sutem una din Constanta.. si una din Bucuresti... si preturiile au fost puse in functie de ce am auzit si noi... noi oricum lucram impreuna si avm tarif standard...

Postat

Cam scumpa prestatia voastra dar poate aveti ceva aptitudini speciale, evental sa recitati si o poezie in timp ce faceti oral

• Like 1
Postat

Cam scumpa prestatia voastra dar poate aveti ceva aptitudini speciale, evental sa recitati si o poezie in timp ce faceti oral

In momentul de fata nu mai e asa scumpa... Erau acele tarife deoarece noi mergeam amandoua... acum preturile s-au micsorat.... si blonda nu mai lucreaza pe Constanta  :D

Postat

Adica cat mai este si ce servicii oferi tu.

Poi ... in momentul de fata fac numai deplasari... tarfiul este de 200 ron ora cu taxiul inclus... iar ca servicii sex oral, normal, total, uro, 69, masaj erotic si de relaxare..depinde ce  intereseaza pe fiecare :kiss3 :kiss3 :kiss3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...