cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 22, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Iulie 22, 2015 Blonda Cristina si Bruneta Bianca, jucause, curate , prietenoase si mereu cu zambetul pe buze asteapta sa fie cautate pentru cele mai dorite fantezii... 2
bama_boy Reputație: 376 Postat Iulie 22, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 22, 2015 ... http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/8280818/doar_deplasariblonda_si_bruneta/ Si puteti fi mai detaliate daca tot ati ales sa postati si aici... servicii, preturi, etc. ? (daca vreti)
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 22, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 22, 2015 Momentan nu dispunem de locatie,doar deplasari. Oferim -sex oral{adanc sau umed},normal69,masaj de relaxare sau erotic,uro{active} ,dominare{soft sau hard} total-BRUNETAshow lesbi Tariful unei deplasari este de 250 ron\fata\ora.Tariful unei deplasari impreuna este de 400 ron\ora.Tariful pentru anal este de 300 ron\ora.Tariful unui show lesbi este de 500 ron\ora. 1
dangabriel Reputație: 55 Postat Iulie 22, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Iulie 22, 2015 Faine preturi.oare merita?
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 22, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 22, 2015 Faine preturi.oare merita?de ce nu ar merita? crede.ma ca merita toti banii
dangabriel Reputație: 55 Postat Iulie 22, 2015 Oras:targu mures Oras:targu mures Postat Iulie 22, 2015 Am intrebat.numai.daca aveati locatie era mai funky
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 22, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 22, 2015 Am intrebat.numai.daca aveati locatie era mai funkyMomentan nu dispunem de locatie.. asta ne este si noua mai greu... dar asta e... ne vom pune pe picioare pana vara viitoare:)))
giani1480 Reputație: 592 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Iulie 22, 2015 Daca merita ramane de vazut dupa recenzii, dar ma indoiesc pt ca sunt fete testate care fac show lesbi dar nu la 500 ron. Sau poate labanii astia va bagati si un fluier in cur si cantati ca Zamfir la nai! 2
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 22, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 22, 2015 de ce nu ar merita? crede.ma ca merita toti banii eu va cred ca sint credul dar am impresia ca in realitate ,ai funduletul ceva mai mare decit cel din poze si picioruse scurte.daca am gresit te rog sa ma scuzi, daca nu, dau un pepsi
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 23, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 23, 2015 eu va cred ca sint credul dar am impresia ca in realitate ,ai funduletul ceva mai mare decit cel din poze si picioruse scurte.daca am gresit te rog sa ma scuzi, daca nu, dau un pepsieu ,adica fata blonda..in realitate intr-adevar am fundul foarte mare.. daca insinuezi ca pozele sunt editate,nu ,te inseli.Pozele ne apartin ,sunt facute in fosta noastra locatie. kiss
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 23, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 23, 2015 Daca merita ramane de vazut dupa recenzii, dar ma indoiesc pt ca sunt fete testate care fac show lesbi dar nu la 500 ron. Sau poate labanii astia va bagati si un fluier in cur si cantati ca Zamfir la nai!Noi am pus preturile dupa cum am auzit si in alte partii. Daca tu te-ai dus la un show lesbi undeva prin decembrie.. este problema ta.Vara = tarife de vara.
b0ss Reputație: 65 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 23, 2015 Noi am pus preturile dupa cum am auzit si in alte partii. Daca tu te-ai dus la un show lesbi undeva prin decembrie.. este problema ta.Vara = tarife de vara. Si astea sunt doar pentru luna Iulie !!! Pregatiti-va pentru August !! Eu cel putin astept Septembrie .... 1
anna annaa Reputație: 699 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 23, 2015 De ce nu luaticeva in regim hotelier??? Sunt atatea fete care lucreaza asa...si nu e nevoie de f multi banuti! Voi fiind doua...cam 300 de lei de fat. Si inchiriati pe 4 5 zile! Daca vreti va dau un nr de telefon al agentului de undeiau eu...poate va ajuta cumva. Pupici s numai bine
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 23, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 23, 2015 De ce nu luaticeva in regim hotelier??? Sunt atatea fete care lucreaza asa...si nu e nevoie de f multi banuti! Voi fiind doua...cam 300 de lei de fat. Si inchiriati pe 4 5 zile! Daca vreti va dau un nr de telefon al agentului de undeiau eu...poate va ajuta cumva. Pupici s numai bineAr fi si asta o idee ... lasa.ne un numar de telefon si o sa sunam sa vedem ce si cum.. si daca e convenabil iti urmam sfatul... pup ai grija de tine
cristina si bianca Reputație: 13 Postat August 13, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat August 13, 2015 Suntem doua fete curate,senzuale,discrete! Lucram impreuna pt a te satisface pe tine pana la extaz. Oferim sex oral,normal,masaj,69,sarutarii,uro (ACVTIVE),dominare (ACTIVE). Asteptam sa ne contactezi pt a petrece o ora sau mai multe impreuna.Pupici... NU RASPUNDEM LA NUMERE PRIVATE SAU MESAJE
vito14 Reputație: 17 Postat August 17, 2015 Telefon: dsrl68 Oras:constanta Telefon: dsrl68 Oras:constanta Postat August 17, 2015 Eu as venii la voi, dar cum nu aveti locatie mai pot astepta. Poate apar niste recenzii intre timp. 1
cristina si bianca Reputație: 13 Postat August 21, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat August 21, 2015 Eu as venii la voi, dar cum nu aveti locatie mai pot astepta. Poate apar niste recenzii intre timp. Da .. nu avem locatie... momentan... si... sincer si noi asteptam niste recenziii....dar se pare ca se lasa asteptate:)))
victor24ct Reputație: -359 Postat August 21, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 21, 2015 asteptati o pula......daca v-a vizitat pula.....preturile voastre de vara alupigus si marsh la voi la glod la tara de unde naiba oti fii
victor24ct Reputație: -359 Postat August 21, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 21, 2015 500 lei show-ul ?????????? da ce sunteti cretine ???????????????????????
cristina si bianca Reputație: 13 Postat August 22, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat August 22, 2015 500 lei show-ul ?????????? da ce sunteti cretine ???????????????????????in primul rand .... jignirile pastreaza-le pentru tine... ca nu pari mai interesant.... si de la tara poate esti tu... noi sutem una din Constanta.. si una din Bucuresti... si preturiile au fost puse in functie de ce am auzit si noi... noi oricum lucram impreuna si avm tarif standard...
victor24ct Reputație: -359 Postat August 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 22, 2015 ah, good. sorry.
ylly Reputație: 39 Postat August 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 22, 2015 Cam scumpa prestatia voastra dar poate aveti ceva aptitudini speciale, evental sa recitati si o poezie in timp ce faceti oral 1
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Septembrie 23, 2015 Cam scumpa prestatia voastra dar poate aveti ceva aptitudini speciale, evental sa recitati si o poezie in timp ce faceti oralIn momentul de fata nu mai e asa scumpa... Erau acele tarife deoarece noi mergeam amandoua... acum preturile s-au micsorat.... si blonda nu mai lucreaza pe Constanta
sange Reputație: 7 Postat Septembrie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Dobrogea si Muntenia Telefon: [email protected] Oras:Dobrogea si Muntenia Postat Septembrie 23, 2015 Adica cat mai este si ce servicii oferi tu.
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Septembrie 23, 2015 Adica cat mai este si ce servicii oferi tu.Poi ... in momentul de fata fac numai deplasari... tarfiul este de 200 ron ora cu taxiul inclus... iar ca servicii sex oral, normal, total, uro, 69, masaj erotic si de relaxare..depinde ce intereseaza pe fiecare :kiss3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum