Sari la conținut

Cristina si Bianca

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pardon, fiind in zona intrebari si raspunsuri, o sa reformulez.

Ce nebunie e aici?  :laugh2  :laugh2

Reputație: -477
  • Oras:Intre văi
Postat

:(

Sorry!

Dar....sunteti surori? Mama la amandoua a fost in spital?

Sa inteleg ca esti o doctoritza si a trebuit sa consulti mama si sa oferi indrumari academice de specialitate......

Postat

Dragul meu.... nu facem deplasari in zona Palas, Medeea, Piata Grivitei/Chiliei.... mai pe scurt in zonele rau-famate.... sau... in afara Constantei.

ha ha....Palas...Medeeaa....Piata Grivitei...Chiliei....adica la tiganiii...turcii..tatarii....nu va deplasati.....scrie mare EXCLUS  TIGANIII.......

Postat

niste poze cu funduletzu.....cu rozeta....pasaroiu....sa se vad....ai avea mai multi vizitatori....

• Oras:CONSTANTA
Postat

Fetelor dar de ce sunteti asa de distrate si va pierdeti telefoanele.

0785628184 alt numar de telefon.

http://cta.ro/vad_anunt.php?id=359938&poza=AN_1_359938_9265526__496683f7c05bbd66d69b.jpg&idd=11

acest numar de telefon nu imi apartine sub nici o forma.... intr-adevar sunt pozele mele dar nu si numarul... nr de tlf pe care eu lucrez acum este 0736369872

• Oras:Constanta
Postat

Daaa fata..ci nenorocita. Auzi tu, sa fure zdreanta fix pozili tali sa faca publicitatei pi net. DA fix pali tali...ca doar iesti frumoasa dati dreacu si alti pozi nu se gaseau pi tot netul.

:)

• Like 2
Postat

Daaa fata..ci nenorocita. Auzi tu, sa fure zdreanta fix pozili tali sa faca publicitatei pi net. DA fix pali tali...ca doar iesti frumoasa dati dreacu si alti pozi nu se gaseau pi tot netul.

Stai linistit/a  ca sunt printesa vrei sa te mint?  eu nu am de ce sa folosesc 150 de nr de telefon... dar na e greu sa gandesti :*

Reputație: 6826
Postat

Stai linistit/a ca sunt printesa vrei sa te mint? eu nu am de ce sa folosesc 150 de nr de telefon... dar na e greu sa gandesti :*

da stiam ka iesti printesa

di fapt aici pi forum majoritatea sunt printesi

undi or fi stat ieli pana akuma nu stu

ai mari driptati in tot ci ai scris

mai ales in ultima parte :)

tu kear ar trebui sa postiezi mai des,sa mai inveti si restu di pi forum kate civa

• Like 2
Postat

Io recunosc ca na, ie mai greu sa gandesc...da am parcurs 5 pagini pi topingu asta si nam vazut o singura recenzii.  O tricut vreunu di pi acilea pi la iele sa zica ce si kum ? Iubi al meu leo sunat...da sa lasat repidi pagubas, ka o zis ca nui treba !

:350x

• Like 3
Postat

Io recunosc ca na, ie mai greu sa gandesc...da am parcurs 5 pagini pi topingu asta si nam vazut o singura recenzii.  O tricut vreunu di pi acilea pi la iele sa zica ce si kum ? Iubi al meu leo sunat...da sa lasat repidi pagubas, ka o zis ca nui treba !

:350x

cine ai fi vrut sa treaca daca noi avem apartament de putin timp?  sau or fi trecut dar nu ne-au nimerit pe noi..

• Oras:constanta
Postat

cine ai fi vrut sa treaca daca noi avem apartament de putin timp? sau or fi trecut dar nu ne-au nimerit pe noi..

Ups!!

Dar pe cine a nimerit? Cate sunteti?

Postat

momentan 4....

Cine sunt celelalte 2? Au conturi pe site? E posibil sa fiti si mai multe daca ai zis "momentan"?
Postat

Cine sunt celelalte 2? Au conturi pe site? E posibil sa fiti si mai multe daca ai zis "momentan"?

da vom fi mai multe.. au conturi dar nu le stiu. vin.o pe la noi si ne vezi pe toate:)):*

Reputație: 6826
Postat

da vom fi mai multe.. au conturi dar nu le stiu. vin.o pe la noi si ne vezi pe toate:)):*

cine sunt celelalte colege?

si pana la urma sunteti 4,sau voi doua si urmeaza sa 'apara' alte colege sau nici una nici alta :)

un nr de tel de-al lor sau orice alt detaliu despre ele?

Postat

Sincer: prefer discretia! Max doua! Maxim! Daca vreau aglomeratie ma duc pe arena nationala la un derby! :)

Poate vin,dar numai in alte imprejurari!

• Like 1
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

JohnHolmes

Am nevoie sa vorbesc cu tine

si cum doresti tu sa vb cu el? lasi vre-un numar de telefon sau pur si simplu scrii aici pe forum ca vad ca acces la PM nu ai.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...