Sari la conținut

Cristina si Bianca

Postări Recomandate

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

thomaso , cauta si vezi ca ti-am trimis un mesaj pe yahoo Messenger la adresa Thomaso86.

cred ca trebuie sa imi dai accept.

• Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

Printiesielor..iauzi ci zici baietu cela di o fost la voi..ka alta data never si niciodata. Adik dupe ce ca sinteti surorili sister siamieze a lu Jabba the Hutt..faciti si taliente ca va sta pula in git.

Adivaru ie ka pula nui saorma ! :))))

• Like 3
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Printiesielor..iauzi ci zici baietu cela di o fost la voi..ka alta data never si niciodata. Adik dupe ce ca sinteti surorili sister siamieze a lu Jabba the Hutt..faciti si taliente ca va sta pula in git.

Adivaru ie ka pula nui saorma ! :))))

Draga.. o sa fiu cat de draguta se poate si o sa iti spun foarte direct.. MA DOARE FIX IN PIZDA DE PAREREA TA ... SI A MULTUORA....  NU STAI TU LA PIZDA MEA SA VEZI CE BANI FAC .. ASA CA CIOCU MIC SI FA PASI DE AICI CA DEJA M-AI PLICTISIT MAXIM :*

Postat

Jubba...hai sati zik si io civa: nu stiu dak poati sa ti doar pi tini in pizda mai mult dicat ma doari pi mini in pizda...sin lindic !!!  :laugh2

Reputație: 6826
  • Oras:Bucuresti
Postat

Draga.. o sa fiu cat de draguta se poate si o sa iti spun foarte direct.. MA DOARE FIX IN PIZDA DE PAREREA TA ... SI A MULTUORA.... NU STAI TU LA PIZDA MEA SA VEZI CE BANI FAC .. ASA CA CIOCU MIC SI FA PASI DE AICI CA DEJA M-AI PLICTISIT MAXIM :*

ei asa da :)

asta da komportamient di printiesa

da cini ie aia multuora?

ps

di parerili meli ci zici?

:)))

• Like 1
Postat

ei asa da :)

asta da komportamient di printiesa

da cini ie aia multuora?

ps

di parerili meli ci zici?

:)))

SINCER... nu ma intereseaza parerea nimanui....  asa ca vedeti-va de treaba... ca pe mine nu ma impresionati :*

Postat

Jubba...hai sati zik si io civa: nu stiu dak poati sa ti doar pi tini in pizda mai mult dicat ma doari pi mini in pizda...sin lindic !!!  :laugh2

tu esti o  lesinata da-te dracu ca n-ai ce face toata ziua decat sa postezi si sa vorbesti aiurea... plateste fata mea pe cineva sa te futa ca sa ai activitate :*

Postat

SINCER... nu ma intereseaza parerea nimanui.... asa ca vedeti-va de treaba... ca pe mine nu ma impresionati :*

da pi tini ci te imprisioniaza?

io zik ka pi tini ti interiseaza doar sa iei bani la clienti si atat

• Like 1
Postat

tu esti o  lesinata da-te dracu ca n-ai ce face toata ziua decat sa postezi si sa vorbesti aiurea... plateste fata mea pe cineva sa te futa ca sa ai activitate  :*

Stii...ie o alta futacioasa ca tini (adik care taie foamea ku joagaru) cari zici asa: o fak din plictiseala !  :laugh2

P.s. Nuti faci tu griji ca ari cini sa ma futa pi mini. Antrebarea ii: cini draq o sa ti mai futa pi tini Jubba...si pi koliega Willy !  :slap2

• Like 2
Postat

Stii...ie o alta futacioasa ca tini (adik care taie foamea ku joagaru) cari zici asa: o fak din plictiseala !  :laugh2

P.s. Nuti faci tu griji ca ari cini sa ma futa pi mini. Antrebarea ii: cini draq o sa ti mai futa pi tini Jubba...si pi koliega Willy !  :slap2

nu am zis niciodata ca o fac din plictiseala... si stai linistit ca daca nu aveam clienti ma lasam de meseria asta... asa ca nu iti mai da cu presupusul ca o faci cam prost :*

Postat

Jubba...la tini plictiseala se adauga la prostii si la sunci ! FAcim un pariu ? Pi ci vrei tu pariam ka pina la sfarsitu luni voi doua nu mai avieti lokatie ? O sa faciti iara deplasari in grupa mari...kum faceati si pina acu citiva zili ? Sau tu ai uitat ca va milogeati sa va ia pi amindoua clientii...poati doar asa mai cistigati un ban. Cind tiai uitat tu ultima data in oglinda ? La ani tai sati fii rusini ca bagi in tini ka sparta si nai frana la saorme. Poi aicea sunt o groaza di fete cari arata di mii di ori mai bini ca voi...si nus veniti din mahala...ka voi ! Asa ka...Succesuri ! O sa avieti nevoie !

:pepsi

• Like 1
Postat

nu am zis niciodata ca o fac din plictiseala... si stai linistit ca daca nu aveam clienti ma lasam de meseria asta... asa ca nu iti mai da cu presupusul ca o faci cam prost :*

io zik sa nu mai fiti suparati una pi cialalta

di fapt vorba ameliei ar trebui sa fiti unite ca printesili :)

si daca tot va laudati voi ca avieti lindice tari io zik sa punieti voi colea cite o poza si 'publicul' o sa vada

• Like 1
Postat

Printiesa Jubba nu sia moi vazut di o leaka di timp lindicu. Di vina sint suncili !  :laugh2

Serios acuma, io dak aviam 87 di kile di cap furajer.. ka Printesili astea doua...nici di la ietaj nu maruncam, ka asfaltu nare nicio vina ka sa faca crater in iel ! 

Postat

daca nu aveam clienti ma lasam de meseria asta... 

Si ci faceai...ka pi tini nici la McDonalds nu ti angajeaza...ka le maninci toati profiturile !  :wink2

• Like 1
Postat

Jubba...la tini plictiseala se adauga la prostii si la sunci ! FAcim un pariu ? Pi ci vrei tu pariam ka pina la sfarsitu luni voi doua nu mai avieti lokatie ? O sa faciti iara deplasari in grupa mari...kum faceati si pina acu citiva zili ? Sau tu ai uitat ca va milogeati sa va ia pi amindoua clientii...poati doar asa mai cistigati un ban. Cind tiai uitat tu ultima data in oglinda ? La ani tai sati fii rusini ca bagi in tini ka sparta si nai frana la saorme. Poi aicea sunt o groaza di fete cari arata di mii di ori mai bini ca voi...si nus veniti din mahala...ka voi ! Asa ka...Succesuri ! O sa avieti nevoie !

:pepsi

pun pariu pe cat vrei tu ca locatie am... si stai u linistit... cel putin eu sunt asa din cauza la glanda nu ca mananc stai linistita..

Postat

Auzi...da zi si mii...la Bershka au toali in marimea voastra ?  :laugh2

stai linistit ca numai berska si tomy ma imbrac asa ca nu te mai agita... si pantalonii de casa tot berska sunt asa ca n-ai nimerit...

Postat

Iauzi Roxanicoo...si obieza ku glanda tot di la Bershka se ambraca ! Pina si pantalonii di casa ! Asa ka roaga-l pi Pisic sa stearga naibi poza ceia, cai ajuns di ris !  :laugh2

Auzi Jabba..da si colega tot di la glanda ? Da atitudinea di kakat tot glanda ii di vina ? Si tot glanda va ampinge sa dati tepe la clenti ?  :slap2

Io am ancheiat ku tini. Ce iera di zis sa zis ! Cini ari ochi si creier so prins ! Iara glanda sigur nu ti faci balena dak bei doar apa si lasi saorma in paci. Doamni feriesti sa mai bagi si o tura, doua prin parc. Iubi al mieu di pi telefon sio dat siama ka tu si colega ta sunteti teapa pi fata...praf, bani aruncati di pomana, asa ka mai bini aruncati pi ciniva cari merita pomana !

:bye

• Like 2
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

o2 lentila

Poti intra pe messenger pentru ca ti-am scris acolo...

secretos mai esti ... si eu ti-am scris acolo insa nici un raspuns :( 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ora??? In jur de ora 19:00 ....voi fii on....pe mess

pe nimfomane nu?

atata mister?

despre ce e vorba sau despre cine?

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Ora??? In jur de ora 19:00 ....voi fii on....pe mess

nu mai fi asa secretos cu informatiile bune  :)

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...