mada69 Reputație: 6826 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2016 o2 lentila .,.poti intra acum pe yahoo messenger...si tu poti posta pe nimfomane.com ce asa de importante informatii detii
watson Reputație: 238 Postat Mai 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2016 500 lei show-ul ?????????? da ce sunteti cretine ???????????????????????bine zis
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Mai 31, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Mai 31, 2016 Buna Seara
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2016 Orkaaaa ! )))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 1, 2016 Ce muee mi-am luat si eu cu una dintre ele. Am fost cam acum cateva luni, la apartamentul ala din intersectie cu Baba Novac si Soveja. Ma pacalisem de la o postare de-a lui Agramat pe care am inteles-o gresit, in care el spunea despre ea intr-un mod mai sarcastic ca e de evitat si eu nu m-am prins si am luat-o de buna. Abia cand am ajuns acolo si am vazut cat de grasa e mi-am dat seama ca era teapa. Din poza nu-ti dadeai seama. Dar plm am zis lasa ca e tanara, hai sa fut si eu o grasa in viata mea. Ca pana atunci nu avusesem placerea. Insa ce atitudinea avea frate ... Dupa un oral pe fuga ca sa nu-i cada dintii, draq stie, ma baga la futai. Dupa putin timp ii zic hai sa schimbam putin la care ea imi zice ca ea nu schimba pozitia, ca nu face d-astea ... gen capra si plm. Statea ca vaca in misionar. Dupa ce zice ca nu face pozitii imi face "hai ma, da-i acolo". M-apuc de treaba ca plm, teapa trebuie luata pana la capat. Ajung aproape sa-mi dau drumu, ma opresc putin ca sa mai aman si face "hai, ca tu ai terminat". A trebuit sa iau pauza sa o conving ca nu mi-am dat drumu, de parca eram un hot de numere de futai. In fine o bag la loc in gaura, o fut si imi dau drumu. Cand dau sa ma scol aud ca-mi zice ... deci, tu mai iei vreun numar? La intrebarea asta, dupa ce m-a tratat de parca vroia in permanenta sa scape de mine, am ramas socat, marcat, traznit ... vorbeam singur pe strada cand am iesit de la ea. Frate daca asa te porti cu unu de 20 si ceva de ani care mai merge si la sala, da cu astia mai batrani pe care ii avem de mentori aici pe forum, cu ei ce faci fetita? Ii futi prin gaura de la vizor si le iei banii pe sub usa? Tentativa aia de numar m-a costat 100, pe care mai bine mi-i bagam in cur ... si tot as fi avut parte de mai multa placere.Auzi fata ka cica pozili nuti fak dreptati...cika in realitati iesti mult mai grasa ! O zis baietu civa di o vaca. Sti tu civa di asta Fulga ? )))
andreiandreiandreiandrei Reputație: -8 Postat Iunie 4, 2016 Postat Iunie 4, 2016 Pentru o deplasare in mangalia cat e?
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 30, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iunie 30, 2016 Pentru o deplasare in mangalia cat e?nu facem deplasri in Mangalia.
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 30, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iunie 30, 2016 Auzi fata ka cica pozili nuti fak dreptati...cika in realitati iesti mult mai grasa ! O zis baietu civa di o vaca. Sti tu civa di asta Fulga ? )))la mine nu a fost sigur... eu nu am cerut 100/finalizare pana acum 3 zile cand am schimbat pretul... e posibil sa fi nimerit la alta fata... si sincer.. daca era tanar de placere stateam cu el la barfa
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 30, 2016 Auzi fataaa...da tu la plaja teoi dus vara aista ? :350x
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 30, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iunie 30, 2016 Auzi fataaa...da tu la plaja teoi dus vara aista ? :350xIn fiecare zi ma duc ... crezi ca am vreo jena sa ma duc?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 30, 2016 Da di cie vorbiesti di jena ?
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 2, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 2, 2016 Buna ziua tuturor!!!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2016 Grasunico..undi ie locatia voastra ?
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 3, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 3, 2016 Grasunico..undi ie locatia voastra ?PE UNDEVA PRIN CONSTANTA
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2016 Si nu li zici la baeti...poati sie ambata di nu stu di iei si mai tresi vrunu din matoleala pi la voi ? 3
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 8, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 8, 2016 Si nu li zici la baeti...poati sie ambata di nu stu di iei si mai tresi vrunu din matoleala pi la voi ? NU PRIMIM PERSOANE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI... CINE VREA SA AFLE SUNA
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2016 Da piersoani cari au indigiestiie, ca or mincat pria mult...si cari doriesc sa vina si sa borasca, ka sa sie simta moi bini la mate...primiti ?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 8, 2016 Auzi fataaa...serios acuma...nu vrieti voi sa va cuplati pi lokatiie cu o super fata di lux...dacilea din Constanta ? Ie ieleganta, ie rafinata...merji doar pi 450 ora !!! Daca va interesiaza o colaborari serioasa cu ia...io kear vo ricomand !!! Doar antreabama siti dau ditaliilie iei pronto ! 1 3
135792468 Reputație: 445 Postat Iulie 8, 2016 Postat Iulie 8, 2016 NU PRIMIM PERSOANE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI....... CU EXCEPȚIA CELOR POTENȚI, FINANCIAR BINEÎNȚELES. 1
giani balcon Reputație: 1 Postat Iulie 8, 2016 Postat Iulie 8, 2016 .... CU EXCEPȚIA CELOR POTENȚI, FINANCIAR BINEÎNȚELES.Daca baieti e potenti cu bani,fetili cunpara bautura si da de baut.
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 14, 2016 buna.. am si eu o intrebare.. ca sa pot sa deschid topic ce abonament trebuie sa imi fac? de cat sa incarc?
Vizitator vali2cta Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 buna.. am si eu o intrebare.. ca sa pot sa deschid topic ce abonament trebuie sa imi fac? de cat sa incarc?Trebuie sa incarci dublu ca sunteti doua!!! 3
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iulie 14, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Autor Postat Iulie 14, 2016 Trebuie sa incarci dublu ca sunteti doua!!!fiecare isi incarca ... si + nu era vorba pentru constanta.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2016 Trebuie sa incarci dublu ca sunteti doua!!!In cazu vostru trebe sa ancarcati di 4 ori...ka fiicari din voi doua suntieti ciel putin duble ! Aicea ie chestii di tara si di tonaj ! 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 1, 2016 http://nimfomane.com/forum/topic/12201-desemnare-succesor-utilizatorul-lunii/page-366?do=findComment&comment=2093677 Balenelor Dospiti...mierci di sprijin si colaborarie ! Ati avut un rol foarti important !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum