Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat
ofer sex oral si normal ambele protejate 50 lei nr///100 lei ora 2 nr,,sunt blonda am 165/55/26 de ani det loc

Pret: 100 RON

Date de Contact: 

Nume: ana-maria

Oras: iasi

Judet: iasi

0755348480

buna,am trecut pe la ana,  si am ramas un numar , mie mi-a placut ca persoana e de treaba e curata,,locatia e ok, am inceput cu un oral frumusel  dupa care am trecut la normal se implica nu face teatru ,am gasit anuntul in anuntul de iasi si confirm c este ia din poze ,, note ,locatie-9                                                                                                                                                                                               oral-7                                                                                                                                                                                                    normal-8                                                                                                                                                                                               pret 50 lei nr;

post-169244-0-77403400-1437568580_thumb.jpg

post-169244-0-26462500-1437568585_thumb.jpg

post-169244-0-52189100-1437568588_thumb.jpg

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.