Sari la conținut

Doua fete 0722128111

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Locatie peste drum de hotel deva e un bloc cu un colorit verde , nu merita mers. Garsoniera pe la ceva etaj superior, nu imi mai amintesc exact, patul scartzaie din toate încheieturile, domnisoara, una din ele ca pe cealalta nu am vazut.o, e de etnie, slaba, pare a fi cea din poze, fara implicare, fara sex oral doar normal daca optezi doar pt o finalizare, nici nu începi si ea ar vrea sa termini, bani aruncati , 100 lei finalizarea, 200 lei ora. Nu recomand.

• Like 1
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Se pare ca temeriile mele s-au adeverit. Am sunat si eu sa intreb ce si cum. Iar cand am sunat si mi-a raspuns zici ca mi-a raspuns una cu o voce de lesinata. Am zis ca ii clar....dar din pacate nu prea e singura. Eu si numa dupa voce cand le aud ce plictisite raspund si fara chef imi da un semnal mic de alarma ca e posibil sa ma duc degeaba pana la ea sau totu ar fi fost cat mai mecanic sau cum zice zuma sa se scape cat mai repede de tine. Nu zic ca nici invers nu iti poti lua teapa dar cand vezi ca iti raspunde una cu o voce de lesinata de abea vorbeste ii clar ca o cam fac pentru bani in "scarba" sa aibe si ele o painica ce manca.

• Like 1
  • Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

Fata a schimbat anuntul. Acum e ; la tine la mine sau la hotel ;  Alte poze aceeasi locatie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...