cala_torul Reputație: 193 Postat Iulie 23, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iulie 23, 2015 salutare, astazi am avut o tentativa de a dona sange si mi s-a intamplat ceva ce mi sa parut putin ciudat.am fost refuzat pentru ca am bifat cu DA la rubrica "Ai platit pentru sex....." si pentru ca am declarat ca am avut 4 partenere de sex in ultimele 6 luni. parerile, experiente voastre 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Eu am donat sânge doar când intram în vreo încăierare. 5 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Iulie 23, 2015 Oras:- Oras:- Postat Iulie 23, 2015 Da stiu ca is multe criterii când donezi sange, iar asta cu partenerii multipli ii o cauza pentru care esti respins. Puteai evita raspunsul scriind ca ai avut partenera stabila. Oricum daca sangele tau nu ii bun, va fi aruncat ca deseu dupa ce se vor face multe analize pe el. Incearca luna viitoare si pune raspunsuri fictive )
cassy Reputație: 16362 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 23, 2015 Eu multumsc tuturor celor care au donat , in ultimele 6 saptamani am primit 6 pungute de sange, ca sa fiu apta pentru medicatie mai putrnica 5
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Tu esti si vei fi puternica intotdeauna.Respectul nostru,al userilor,nu se va altera niciodata.Una singura e doamna Cassy 1 4
zumba master Reputație: -363 Postat Iulie 23, 2015 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Postat Iulie 23, 2015 Off, da nu pot sa ma abtin Un prieten cu politia. Oprit militianul, intrebat daca a băut ceva. Da. Hai la sânge. Prietenul: iei sânge din pula. Nici dupa 2 ani nu are permis. 1 7
klm112 Reputație: 5026 Postat August 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 3, 2015 Off, da nu pot sa ma abtin Un prieten cu politia. Oprit militianul, intrebat daca a băut ceva. Da. Hai la sânge. Prietenul: iei sânge din pula. Nici dupa 2 ani nu are permis.Gura bate şi curu" şi permisu" Eu nu mai ţin eu minte să fi fost o astfel de intrebare până acum 3-4 ani. Sau o fi fost dar m-am orientat rapid si am dat un răspuns satisfăcător
tandrul69 Reputație: 41 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 Am donat si eu, prima data prin martie. A fost f.simplu, plus ca faci analize gratis. Daca spui ca, ai avut mai multe partenere , nu te lasa sa donezi pt ca se considera, ca ai un risc mai mare de infectii si unele boli, nu ies la analize mai devreme de trei luni. 1
songoku Reputație: 809 Postat August 16, 2015 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 16, 2015 Ce prosti,iar discriminare si mai spun ca nu au destul sange si mor ramanii pe capete fara si ei fac discriminari chiar si pe sange,ce oameni.Atunci lasa-i ma sa moara daca nu este bun sangele nostru al tuturor de aici se pare dupa spusele tale.Chiar trebuia sa ma duc sa donez si eu cu niste colegi dar acum ii conving si pe ei sa nu mai mearga daca sangele nostru nu este destul de bun pentru ei.
songoku Reputație: 809 Postat August 16, 2015 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 16, 2015 Desi sunt donator universal si am sange destul de curat numai de ciuda lor nu mai dau.Sa nu cumva sa ii mai aud la stiri ca nu au sange destul,asa cam toti romanii nu pot dona,cum e la noi toti am fost cu toti si toate,sunt sate in care juma de sat sunt rude intre ele,si majoritatea au relatii scurte si cu cat mai multi.Putini mai gasesti cu relatii stabile in timpul nostru,si printre ei sunt destui care nu isi pierd timpul donand si doctorii se mai plang,vai in ce lume traimAm inceput sa ne bate joc de ipocrizie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum