crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iulie 24, 2015 Mai nou m-am gandit sa-mi achizitionez catusele astea. Este prima data cand le folosesc. Sa le incerc cu un client din moment ce am impresia ca vor ramane blocate pe mana?! Mentionez ca sunt cele mai scumpe acest tip cu incuietoare.
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Mai conteaza incuietoarea cand lantul este facut din agrafe?!?! 6
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 pai incerca-le singura ninainte de un client cu cheita. daca tot ti-e frica ca ar putea ramane blocate. eu nu am pb ddin astea am incheieturile asa subtiri si mainele finute asa incat ies si din cele de la mama lor folosite de politie si alea se strang daca sunt fortate..... daca raman putin blocate fa-ti mana ca si cum ai face fisting (aghhahhahaha) si scapi
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Sunt cele mai scumpe intradevar, 23 ron! http://www.4love.ro/product/pink-hand-cuff.html Sunt catuse pentru joaca, unul daca vrea sa se elibereze trebuie doar sa traga putin si se rup imediat. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Sunt cele mai scumpe intradevar, 23 ron! http://www.4love.ro/product/pink-hand-cuff.html Sunt catuse pentru joaca, unul daca vrea sa se elibereze trebuie doar sa traga putin si se rup imediat.sii tu acu voiai sa astepte vizite cu astea https://www.military-shop.ro/Autoaparare/Catuse/Catuse-cu-balama-Mil-Tec 2
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 24, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 24, 2015 Ce rele E femeile astea.. 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 Ce rele E femeile astea..Da , că e mai puţine de 50
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 Sunt cele mai scumpe intradevar, 23 ron! http://www.4love.ro/product/pink-hand-cuff.html Sunt catuse pentru joaca, unul daca vrea sa se elibereze trebuie doar sa traga putin si se rup imediat.Cine ştie, cunoaşte !
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Iulie 24, 2015 Sunt cele mai scumpe intradevar, 23 ron! http://www.4love.ro/product/pink-hand-cuff.html Sunt catuse pentru joaca, unul daca vrea sa se elibereze trebuie doar sa traga putin si se rup imediat. Clar pt joaca le-am si cumparat . La mine in Sexshopul din Pitesti astea erau cele mai scumpe cu incheietoare.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 sii tu acu voiai sa astepte vizite cu astea https://www.military-shop.ro/Autoaparare/Catuse/Catuse-cu-balama-Mil-Tec Ei, asa parca mai merge. Eu nu m-am obosit sa cumpar din astea dupa ce mi le-au rupt pe primele, cea mai simpla metoda e o bucata de lant care se infasoara si se prinde in jurul fiecarei incheieturi, nu se poate desface. Mi-e lene sa fac poze acum. Ce rele E femeile astea.. Nu spuneam nimic daca nu era scris "cele mai scumpe"... Clar pt joaca le-am si cumparat . La mine in Sexshopul din Pitesti astea erau cele mai scumpe cu incheietoare. In sex shop pot fi 40-50 lei banuiesc.
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Iulie 24, 2015 Multumesc pt sfat:)
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Iulie 24, 2015 Ce rele E femeile astea.. Suntem femei! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Multumesc pt sfat:) Nu te supara, uneori nu ma pot abtine. Cel mai bine comanzi online cand vrei sa mai cumperi ceva si ti le livreaza cu ramburs, platesti la primirea coletului.Nu mi-au luat bani pentru livrare, nu trebuie nici sa te deplasezi.Tu vrei sa le folosesti pe ei sau pe tine?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Nu te supara, uneori nu ma pot abtine. Cel mai bine comanzi online cand vrei sa mai cumperi ceva si ti le livreaza cu ramburs, platesti la primirea coletului.Nu mi-au luat bani pentru livrare, nu trebuie nici sa te deplasezi.Tu vrei sa le folosesti pe ei sau pe tine?eu in cuplu m-as lasa legata cu o cravata misto. o esrfa a mea de matase nu saten, curele de piele. nu-s switch, dar nici domina off work in viata personala vreau sa zic 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 Nu te supara, uneori nu ma pot abtine. Cel mai bine comanzi online cand vrei sa mai cumperi ceva si ti le livreaza cu ramburs, platesti la primirea coletului.Nu mi-au luat bani pentru livrare, nu trebuie nici sa te deplasezi.Tu vrei sa le folosesti pe ei sau pe tine?Sau breloc la chei
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 24, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 24, 2015 Niste multe elastice de bani, nu v-ar coafa? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 eu in cuplu m-as lasa legata cu o cravata misto. o esrfa a mea de matase nu saten, curele de piele. nu-s switch, dar nici domina off work in viata personala vreau sa zic Esti tare! Numai gandul sa fiu legata ma face sa ma simt incomod. No way. As fi ca un animal salbatic care musca si zgarie cand incerci sa-l domesticesti... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 Esti tare! Numai gandul sa fiu legata ma face sa ma simt incomod. No way. As fi ca un animal salbatic care musca si zgarie cand incerci sa-l domesticesti... eu l-as musca si zgaria daca dupa nu ar face ceva interesant si ar arde-o soft si boring cu mine imobilizata acol' sa vezi ce l-as alerga dupa cu mopul 2
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 24, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 24, 2015 Esti tare! Numai gandul sa fiu legata ma face sa ma simt incomod. No way. As fi ca un animal salbatic care musca si zgarie cand incerci sa-l domesticesti... Am un electrosoc in portbagaj pt tine 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 eu l-as musca si zgaria daca dupa nu ar face ceva interesant si ar arde-o soft si boring cu mine imobilizata acol' sa vezi ce l-as alerga dupa cu mopul E prea soft. N-ai un topor ? 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 24, 2015 E prea soft. N-ai un topor ? sunt femeie gospodina. vreau bata de baseball tb sa imi comand una. pana atunci am amenintat 2 vecini cu ala de lemn de intins aluat, sucitoru de la mama 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Am un electrosoc in portbagaj pt tine Si ce rezolvi? Nu inseamna Nu.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 sunt femeie gospodina. vreau bata de baseball tb sa imi comand una. pana atunci am amenintat 2 vecini cu ala de lemn de intins aluat, sucitoru de la mama La casă de om gospodar se găseşte si topor , măcar de ălă mic pentru oase când vrei să faci ciorbă/supă
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 24, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 24, 2015 Si ce rezolvi? Nu inseamna Nu. Bine..te iau cu suc.
carbob Reputație: 371 Postat Iulie 24, 2015 Oras:neamt Oras:neamt Postat Iulie 24, 2015 Si ce rezolvi? Nu inseamna Nu. Ala era pt stimularea musculaturii de dedeSupt
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum