Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

pai incerca-le singura ninainte de un client cu cheita. daca tot ti-e frica ca ar putea ramane blocate. eu nu am pb ddin astea am incheieturile asa subtiri si mainele finute asa incat ies si din cele de la mama lor folosite de politie si alea se strang daca sunt fortate..... daca raman putin blocate fa-ti mana ca si cum ai face fisting (aghhahhahaha) si scapi

Postat

Sunt cele mai scumpe intradevar, 23 ron! :slap2 :laugh2

http://www.4love.ro/product/pink-hand-cuff.html

Sunt catuse pentru joaca, unul daca vrea sa se elibereze trebuie doar sa traga putin si se rup imediat.

Clar pt joaca le-am si cumparat . La mine in Sexshopul din Pitesti astea erau cele mai scumpe cu incheietoare.:)
  • Oras:Bucuresti
Postat

sii tu acu voiai sa astepte vizite cu astea  :laugh2  :laugh2

https://www.military-shop.ro/Autoaparare/Catuse/Catuse-cu-balama-Mil-Tec

Ei, asa parca mai merge. :laugh2 :iagree

Eu nu m-am obosit sa cumpar din astea dupa ce mi le-au rupt pe primele, cea mai simpla metoda e o bucata de lant care se infasoara si se prinde in jurul fiecarei incheieturi, nu se poate desface. :)

Mi-e lene sa fac poze acum. :blushing2

Ce rele E femeile astea..

Nu spuneam nimic daca nu era scris "cele mai scumpe"... :laugh2 :no2

Clar pt joaca le-am si cumparat . La mine in Sexshopul din Pitesti astea erau cele mai scumpe cu incheietoare. :)

In sex shop pot fi 40-50 lei banuiesc. :hug1

Postat

Multumesc pt sfat:)

Nu te supara, uneori nu ma pot abtine. :)

Cel mai bine comanzi online cand vrei sa mai cumperi ceva si ti le livreaza cu ramburs, platesti la primirea coletului.

Nu mi-au luat bani pentru livrare, nu trebuie nici sa te deplasezi.

Tu vrei sa le folosesti pe ei sau pe tine?

Postat

Cel mai bine comanzi online cand vrei sa mai cumperi ceva si ti le livreaza cu ramburs, platesti la primirea coletului.

eu in cuplu m-as lasa legata cu o cravata misto. o esrfa a mea de matase nu saten, curele de piele. nu-s switch, dar nici domina off work in viata personala vreau sa zic  :ellao  :ellao  :ellao

• Like 2
  • Oras:sud
Postat

Sau breloc la chei

Postat

eu in cuplu m-as lasa legata cu o cravata misto. o esrfa a mea de matase nu saten, curele de piele. nu-s switch, dar nici domina off work in viata personala vreau sa zic  :ellao  :ellao  :ellao

:laugh2

Esti tare! Numai gandul sa fiu legata ma face sa ma simt incomod. :no2

No way. As fi ca un animal salbatic care musca si zgarie cand incerci sa-l domesticesti... :laugh2 :blushing2

• Like 1
Postat

No way. As fi ca un animal salbatic care musca si zgarie cand incerci sa-l domesticesti... :laugh2 :blushing2

eu l-as musca si zgaria daca dupa nu ar face ceva interesant si ar arde-o soft si boring  cu mine imobilizata acol' sa vezi ce l-as alerga dupa cu mopul  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:neamt
Postat

Am un electrosoc in portbagaj pt tine

• Like 1
Postat

eu l-as musca si zgaria daca dupa nu ar face ceva interesant si ar arde-o soft si boring  cu mine imobilizata acol' sa vezi ce l-as alerga dupa cu mopul  :laugh2  :laugh2

E prea soft. N-ai un topor ? :laugh2

• Like 2
Postat

E prea soft. N-ai un topor ? :laugh2

:laugh2  :laugh2 sunt femeie gospodina. vreau bata de baseball tb sa imi comand una. pana atunci am amenintat 2 vecini cu ala de lemn de intins aluat, sucitoru de la mama  :laugh2

• Like 2
Postat

:laugh2  :laugh2 sunt femeie gospodina. vreau bata de baseball tb sa imi comand una. pana atunci am amenintat 2 vecini cu ala de lemn de intins aluat, sucitoru de la mama  :laugh2

La casă de om gospodar se găseşte si topor , măcar de ălă mic pentru oase când vrei să faci ciorbă/supă

Postat

Si ce rezolvi? :)

Nu inseamna Nu. :rax2

Ala era pt stimularea musculaturii de dedeSupt

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...