Sari la conținut

I need help, caut un filmulet

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Acum ceva timp am vazut un filmulet facut pe o plaja, cred ca pe undeva prin State. Despre ce este vorba?!?! Pai vorba sta cam asa: barbatii aruncau femeile in aer, ele faceau piruete, flic flacuri si alte minuni, dupa care erau prinse de partener intr-o mana. 

Era o imagine super tare, o multime de oameni din care tot sareau in sus femei care se dadeau peste cap.

Cred ca este un sport ceva, habar nu am cum se numeste si am epuizat toate metodele femeiesti de cautare pe google. :laugh2  Nu ma intrebati cum am cautat, numai eu stiu =))

Raman indatorata, va multumesc anticipat.  :bow

Postat

Va multumeeeeesc....nu vreti sa stiti cat l-am cautat si cat am intrebat de el.  :bow

Recunosc: habar nu am sa caut pe google, metodele mele sunt prafao. =))

• Like 1
Postat

Poti sa mori de ras =)) =)) =))'

Eu unul lesin cand cauta baby ceva pe net...exemplu: eu sunt prin casa si o rog sa caute ceva pe net...sa zicem un film. Nu-i retin numele, doar cam despre ce era vorba. Si ii spun..."filmul ala in care este rapit presedintele si toti erau corupti" :D

Aici intervine metoda femeiasca de cautat pe google =)) A mea frumoasa scrie pe google in felul urmator: film in care este rapit presedintele si toti erau corupti...ENTER =)) =)) =))

• Like 5
  • Oras:sud
Postat

Poti sa mori de ras =)) =)) =))'

Eu unul lesin cand cauta baby ceva pe net...exemplu: eu sunt prin casa si o rog sa caute ceva pe net...sa zicem un film. Nu-i retin numele, doar cam despre ce era vorba. Si ii spun..."filmul ala in care este rapit presedintele si toti erau corupti" :D

Aici intervine metoda femeiasca de cautat pe google =)) A mea frumoasa scrie pe google in felul urmator: film in care este rapit presedintele si toti erau corupti...ENTER =)) =)) =))

Chiar asa dai si tu din casă? ...

Postat

Roberto, iubitul meu, am uitat sa iti spun ca in concediu voi fi pe stop. =)) =))

• Like 3
Postat

Roberto, iubitul meu, am uitat sa iti spun ca in concediu voi fi pe stop. =)) =))

Jura-te sa ti se lipeasca buzele =))

• Like 2
Postat

Alea orizontale sau alea verticale ? :laugh2

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Cea mai tare " injuratura" adresata unei curve: Sa ti se lipeasca buzele sa nu mai poti sa sugi pwlla:)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Echivalentul injuraturii: Sa faci pana, la taximetristi

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Iar am nevoie de voi.  :bow

Cum cautarile mele au esuat, apelez la cateva motoare de cautare profesionale. :P

Acum vreo 2 zile mi-a aratat un prieten pe telefon o poza cu un ciuhab rugandu-se. era imbracat in camasa de noapte alba si statea cum spune Uzzy (manca-i-as gura lui de sexos  :blushing2  ) : capul jos, fundu' sus. =))

Pe poza scria: Allahu Akbar .... kaka barbar. (Lesne de inteles de ce =)) )   :pope 

Vreau si eu acea poza.  :bow  :bow

Postat

Cu placere. Noroc că a postat-o Sava si am reţinut-o . Altfel ar fi durat mai mult

Postat

Am 2 probleme...de fapt am 3. Am nevoie de ajutor si de indrumari.

1. De ce al meu laptop nu se poate conecta la wi-fi dupa ce am instalat routerul (l-am mutat dintr-o locatie in alta) in timp ce telefonul s-a conectat imediat?!? 

2. De ce puzzle-ul meu are 6 colturi in loc de 4?!?! Nu stiu ce sa fac si incotro s-o apuc...sa-l abandonez sau sa ma chinui. Tare imi e sa nu ma chinui degeaba si sa ajung sa mananc piesele de nervi. =))

3. Am mai rupt un pat. Cine mi-l repara?!? =)) =)) =))

Vizitator
Postat

Am 2 probleme...de fapt am 3. Am nevoie de ajutor si de indrumari.

1. De ce al meu laptop nu se poate conecta la wi-fi dupa ce am instalat routerul (l-am mutat dintr-o locatie in alta) in timp ce telefonul s-a conectat imediat?!? 

2. De ce puzzle-ul meu are 6 colturi in loc de 4?!?! Nu stiu ce sa fac si incotro s-o apuc...sa-l abandonez sau sa ma chinui. Tare imi e sa nu ma chinui degeaba si sa ajung sa mananc piesele de nervi. =))

3. Am mai rupt un pat. Cine mi-l repara?!? =)) =)) =))

1 si 3 ... :blushing2 :blushing2 :habarnam :habarnam (la 3 ar fi mai usor ca 1 dar tot dificil si foooaaarrttee mult de munca =)) =)) ) La pct. 2 - just keep trying, important este sa nu te lasi pagubasa. Nu este in van. Dupa ce-l vei fi terminat (de facut, nu de rupt ;) :laugh2 ) vei avea o mare satisfactie ! :innocent ;)

• Like 1

Postat

Mi-a venit o idee. Luni cand vin la Galati, ti-l aduc tie. Dupa ce il faci (daca reusesti =)) ) imi scrii niste fituici pe spatele pieselor si mi-l dai sa ma dau si eu mare ca il fac. :D

• Minus 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...