sorina4u Reputație: 80 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Acum ceva timp am vazut un filmulet facut pe o plaja, cred ca pe undeva prin State. Despre ce este vorba?!?! Pai vorba sta cam asa: barbatii aruncau femeile in aer, ele faceau piruete, flic flacuri si alte minuni, dupa care erau prinse de partener intr-o mana. Era o imagine super tare, o multime de oameni din care tot sareau in sus femei care se dadeau peste cap. Cred ca este un sport ceva, habar nu am cum se numeste si am epuizat toate metodele femeiesti de cautare pe google. Nu ma intrebati cum am cautat, numai eu stiu Raman indatorata, va multumesc anticipat.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 O fi bine ?https://www.youtube.com/watch?v=KCEUsrZniEk 2
mariuscosmin84 Reputație: 95 Postat Iulie 24, 2015 Oras:capitala Oras:capitala Postat Iulie 24, 2015 si ceva dragut https://www.youtube.com/watch?v=qsHv4vGsyf0 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 si ceva , dar cre ca-ţi place 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=G9YFBBuj1lY 1
sorina4u Reputație: 80 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 24, 2015 Va multumeeeeesc....nu vreti sa stiti cat l-am cautat si cat am intrebat de el. Recunosc: habar nu am sa caut pe google, metodele mele sunt prafao. 1
cassy Reputație: 16362 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KCEUsrZniEk 1
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Poti sa mori de ras =)) =))'Eu unul lesin cand cauta baby ceva pe net...exemplu: eu sunt prin casa si o rog sa caute ceva pe net...sa zicem un film. Nu-i retin numele, doar cam despre ce era vorba. Si ii spun..."filmul ala in care este rapit presedintele si toti erau corupti" Aici intervine metoda femeiasca de cautat pe google A mea frumoasa scrie pe google in felul urmator: film in care este rapit presedintele si toti erau corupti...ENTER =)) 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 Poti sa mori de ras =)) =))'Eu unul lesin cand cauta baby ceva pe net...exemplu: eu sunt prin casa si o rog sa caute ceva pe net...sa zicem un film. Nu-i retin numele, doar cam despre ce era vorba. Si ii spun..."filmul ala in care este rapit presedintele si toti erau corupti" Aici intervine metoda femeiasca de cautat pe google A mea frumoasa scrie pe google in felul urmator: film in care este rapit presedintele si toti erau corupti...ENTER =)) Chiar asa dai si tu din casă? ...
sorina4u Reputație: 80 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 24, 2015 Roberto, iubitul meu, am uitat sa iti spun ca in concediu voi fi pe stop. =)) 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 Mai bine pe "cedează trecerea", Uneori au aceeaşi semnificaţie
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Roberto, iubitul meu, am uitat sa iti spun ca in concediu voi fi pe stop. =))Jura-te sa ti se lipeasca buzele 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 Jura-te sa ti se lipeasca buzele Alea orizontale sau alea verticale ? 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 Jura-te sa ti se lipeasca buzele Cea mai tare " injuratura" adresata unei curve: Sa ti se lipeasca buzele sa nu mai poti sa sugi pwlla:) 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 Echivalentul injuraturii: Sa faci pana, la taximetristi 1 1
sorina4u Reputație: 80 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2015 Iar am nevoie de voi. Cum cautarile mele au esuat, apelez la cateva motoare de cautare profesionale. Acum vreo 2 zile mi-a aratat un prieten pe telefon o poza cu un ciuhab rugandu-se. era imbracat in camasa de noapte alba si statea cum spune Uzzy (manca-i-as gura lui de sexos ) : capul jos, fundu' sus. Pe poza scria: Allahu Akbar .... kaka barbar. (Lesne de inteles de ce ) Vreau si eu acea poza.
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 22, 2015 A postat-o Sava la topicul "Imigranţi" .
sorina4u Reputație: 80 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 22, 2015 Multumesc mult Klm. Nu am deschis acel topic.
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 22, 2015 Cu placere. Noroc că a postat-o Sava si am reţinut-o . Altfel ar fi durat mai mult
sorina4u Reputație: 80 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 12, 2015 Am 2 probleme...de fapt am 3. Am nevoie de ajutor si de indrumari. 1. De ce al meu laptop nu se poate conecta la wi-fi dupa ce am instalat routerul (l-am mutat dintr-o locatie in alta) in timp ce telefonul s-a conectat imediat?!? 2. De ce puzzle-ul meu are 6 colturi in loc de 4?!?! Nu stiu ce sa fac si incotro s-o apuc...sa-l abandonez sau sa ma chinui. Tare imi e sa nu ma chinui degeaba si sa ajung sa mananc piesele de nervi. 3. Am mai rupt un pat. Cine mi-l repara?!? =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Am 2 probleme...de fapt am 3. Am nevoie de ajutor si de indrumari. 1. De ce al meu laptop nu se poate conecta la wi-fi dupa ce am instalat routerul (l-am mutat dintr-o locatie in alta) in timp ce telefonul s-a conectat imediat?!? 2. De ce puzzle-ul meu are 6 colturi in loc de 4?!?! Nu stiu ce sa fac si incotro s-o apuc...sa-l abandonez sau sa ma chinui. Tare imi e sa nu ma chinui degeaba si sa ajung sa mananc piesele de nervi. 3. Am mai rupt un pat. Cine mi-l repara?!? =)) 1 si 3 ... :blushing2 :habarnam (la 3 ar fi mai usor ca 1 dar tot dificil si foooaaarrttee mult de munca =)) ) La pct. 2 - just keep trying, important este sa nu te lasi pagubasa. Nu este in van. Dupa ce-l vei fi terminat (de facut, nu de rupt ) vei avea o mare satisfactie ! 1
sorina4u Reputație: 80 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 12, 2015 Mi-a venit o idee. Luni cand vin la Galati, ti-l aduc tie. Dupa ce il faci (daca reusesti ) imi scrii niste fituici pe spatele pieselor si mi-l dai sa ma dau si eu mare ca il fac. 13
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum