Sari la conținut

I need help, caut un filmulet

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

ti-l fac eu

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mi-a venit o idee. Luni cand vin la Galati, ti-l aduc tie. Dupa ce il faci (daca reusesti =)) ) imi scrii niste fituici pe spatele pieselor si mi-l dai sa ma dau si eu mare ca il fac. :D

Agree ! Ma bag ! Da' bem un vin rosu (aduc eu)... (ma face praf Roberto ! :blushing2 :laugh2 :laugh2 )

• Like 2
Vizitator
Postat

ti-l fac eu

Atunci tu jumate, eu jumate (puzzle-ul :blushing2 :blushing2 :blushing2 :laugh2 )

Postat

Am 2 probleme...de fapt am 3. Am nevoie de ajutor si de indrumari.

1. De ce al meu laptop nu se poate conecta la wi-fi dupa ce am instalat routerul (l-am mutat dintr-o locatie in alta) in timp ce telefonul s-a conectat imediat?!? 

2. De ce puzzle-ul meu are 6 colturi in loc de 4?!?! Nu stiu ce sa fac si incotro s-o apuc...sa-l abandonez sau sa ma chinui. Tare imi e sa nu ma chinui degeaba si sa ajung sa mananc piesele de nervi. =))

3. Am mai rupt un pat. Cine mi-l repara?!? =)) =)) =))

If I broke the bed, I will fix it.  It is a very important bed to me.

Postat

Agree ! Ma bag ! Da' bem un vin rosu (aduc eu)... (ma face praf Roberto ! :blushing2 :laugh2 :laugh2 )

S-a facut. ;) Sa fie dulce. :P

If I broke the bed, I will fix it.  It is a very important bed to me.

It's noy your fault, i broke it on thursday, i am glad you did't feel anything. :P Kisses  :hug1

Vizitator
Postat

S-a facut. ;) Sa fie dulce. :P

S-a facut ! :)

• Like 1
Postat

De data asta caut o poza pe care am vazut-o in urma cu cateva zile si pe care nu mai stiu de unde s-o iau. :slap2

In fotografie era un nene care avea o funie legata de gatul lui si la celalalt capat era legata de un copac mic care avea un sfert din inaltimea lui. Langa copac statea "islamul" si-l uda cu stropitoarea.

Pleaseeeee  :bow  :bow  :bow

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Acum ceva timp am vazut un filmulet facut pe o plaja, cred ca pe undeva prin State. Despre ce este vorba?!?! Pai vorba sta cam asa: barbatii aruncau femeile in aer, ele faceau piruete, flic flacuri si alte minuni, dupa care erau prinse de partener intr-o mana. 

Era o imagine super tare, o multime de oameni din care tot sareau in sus femei care se dadeau peste cap.

Cred ca este un sport ceva, habar nu am cum se numeste si am epuizat toate metodele femeiesti de cautare pe google. :laugh2  Nu ma intrebati cum am cautat, numai eu stiu =))

Raman indatorata, va multumesc anticipat.  :bow

te-ai spanzurat in hamurile alea si ai halucinatii

• Oras:constanta
Postat

Acum ceva timp am vazut un filmulet facut pe o plaja, cred ca pe undeva prin State. Despre ce este vorba?!?! Pai vorba sta cam asa: barbatii aruncau femeile in aer, ele faceau piruete, flic flacuri si alte minuni, dupa care erau prinse de partener intr-o mana. 

Era o imagine super tare, o multime de oameni din care tot sareau in sus femei care se dadeau peste cap.

Cred ca este un sport ceva, habar nu am cum se numeste si am epuizat toate metodele femeiesti de cautare pe google. :laugh2  Nu ma intrebati cum am cautat, numai eu stiu =))

Raman indatorata, va multumesc anticipat.  :bow

Hai sa-l cautam împreună! Daca nu îl facem
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Hai sa-l cautam împreună! Daca nu îl facem

Ok, hai. Eu sunt Islamul si cresc ca Fat Frumos, intr-un an cat altii in 10. Tu ce-ti alegi sa fii?!?! =)) =)) =))

Postat

Ok, hai. Eu sunt Islamul si cresc ca Fat Frumos, intr-un an cat altii in 10. Tu ce-ti alegi sa fii?!?! =)) =)) =))

Ala care vine in sprijinul unei femei frumoase (intre noi fie vorba) nebunico, asta este tot farmecul! Sprijinul, este mult spus, ai toata prietenia si sinceritatea mea!

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.