azareth angelus Reputație: 3234 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Aprilie 18, 2016 E greu cu Traminer-ul, el mai degraba se uita la decor decat la fata, trebuie sa fie curat, zugravit, aspirat, fereasca sa vada vreo scama ... glumesc nenea, no hard feelings Cat despre Mocu, i-a zis-o bietul om pe bune, eu prefer sa tac, chiar daca uneori am divergente culturale ireconciliabile cu dumnealui 2 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Lasa Andreea ,altu2 are voie sa aiba aplaudaci ,tu n-ai voie.Cum iti permiti?Altu2 ceai fost si ceai ajuns.Te pupa divan cur da aia nu te deranjeaza Contiaza si cine te lauda ba inchipu(l)itule 1 4 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Lasa Andreea ,altu2 are voie sa aiba aplaudaci ,tu n-ai voie.Cum iti permiti?Altu2 ceai fost si ceai ajuns.Te pupa divan cur da aia nu te deranjeaza Contiaza si cine te lauda ba inchipu(l)itule :waytogo :ill Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Lasa Andreea ,altu2 are voie sa aiba aplaudaci ,tu n-ai voie.Cum iti permiti?Altu2 ceai fost si ceai ajuns.Te pupa divan cur da aia nu te deranjeaza Contiaza si cine te lauda ba inchipu(l)itule :ill :wallbash :wallbash Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Aprilie 18, 2016 HAI ,Sictir!! Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 18, 2016 continuam..Bobo te trec toate emotiile si simti friguri,palpitatii si aritmii de cate ori schimb eu tonul unui circ cu o conversatie agreabila,asa-i? )eu vreau sa iti dau coq au vin, tu suspini dupa shaorma Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Lasa Andreea ,altu2 are voie sa aiba aplaudaci ,tu n-ai voie.Cum iti permiti?Altu2 ceai fost si ceai ajuns.Te pupa divan cur da aia nu te deranjeaza Contiaza si cine te lauda ba inchipu(l)itule Mai put(z)ulica tu cine esti?Sa iti aduc galetusa si lopatica sa te joci in nisip? P.S.: te rog sa nu strigi si sa faci isterii daca o sa o iei "pe castana" de la baietii adevarati.Tu vei fi acolo cu jucariile, la groapa cu nisip, din mila noastra, baietii adevarati s-ar putea sa aiba niste reactii adverse fata de un retardat. P.P.S.: ai grija, la groapa cu nisip nu ai voie sa faci pisu. Nu ai voie sa faci cacut(z)a.Noah, ii un pic nasol, trebuie sa te abtii.Crezi ca poti? Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 18, 2016 te avertizez ca in ritmu asta ca sa ne potrivim ne indreptam catre kfc )face rau la ficat eu atat iti spun Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 E greu cu Traminer-ul, el mai degraba se uita la decor decat la fata, trebuie sa fie curat, zugravit, aspirat, fereasca sa vada vreo scama ... glumesc nenea, no hard feelings Cat despre Mocu, i-a zis-o bietul om pe bune, eu prefer sa tac, chiar daca uneori am divergente culturale ireconciliabile cu dumnealui Ah, scuze AA nu am vazut ca ai luat si tu cuvantul.Scuze ... ah, pardon, ai spus ceva, ce ai spus, scuze era ceva important, scuze ... AA!?! P.S.: AA Ancutza ce mai facE? P.P.S.: uuuf, ce plictiseala aici fara sexoasa. Asa-i? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 18, 2016 o inlocuieste cu geta Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 o inlocuieste cu geta AA cu Geta?Nu cred ... dar orice este posibil. Nu-i asa? Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Si se face pentru Pisicu si Mocu Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 18, 2016 ai di steluta mea.ce e cu vidu de mai sus? astia-si gayi versiunea manele sau cum. de ce ar dansa niste urangutani juma despuiati aproape lipiti? tarancutele danseaza in fata ei se freaca acol unu de altu,macar de se amestecau printre ele. ce gay frate,aceia au bun gust pffff merci aza ca mi-ai afectat cina,tocmai luam prima inghititura uoooo Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Aprilie 18, 2016 ai di steluta mea.ce e cu vidu de mai sus? astia-si gayi versiunea manele sau cum. de ce ar dansa niste urangutani juma despuiati aproape lipiti? tarancutele danseaza in fata ei se freaca acol unu de altu,macar de se amestecau printre ele. ce gay frate,aceia au bun gust pffff merci aza ca mi-ai afectat cina,tocmai luam prima inghititura uoooo Aia sunt Mocu si adulatorii lui, se freaca intre ei pentru tarancute de 150 lei juma' de ora .... daca atata isi permit si mai acuza fetele de fast fuck ..... sa dea fato 4 bastoane la Pantera sa si-o frece intre silicoanele ei Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Aia sunt Mocu si adulatorii lui, se freaca intre ei pentru tarancute de 150 lei juma' de ora .... daca atata isi permit si mai acuza fetele de fast fuck ..... sa dea fato 4 bastoane la Pantera sa si-o frece intre silicoanele ei alo nu termin de mancat in 2 min putem vb despre frecat,muit,sex spaniol,tarancute dupa ce-mi diger lasagna? Link spre comentariu
tomson Reputație: 5737 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Fuck yourself ,fuck your mother ,fuck your Bitch ,,,Heinrich Himmler 666,, N-am inteles care-i baiu Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Aprilie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Aprilie 18, 2016 alo nu termin de mancat in 2 min putem vb despre frecat,muit,sex spaniol,tarancute dupa ce-mi diger lasagna? Pofta mare, vezi sa nu te frigi 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Pofta mare, vezi sa nu te frigi multam.nu ca am scos tava si numa bine pana am terminat ult sesiune s-a facut potrivita.e yum mai bag o portie cred Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 @cassy, tu le stii pe toate. Se poate deschide un topic in paralel referitor la aceeasi dameza in sectiunea in care exista topicul ei moderat? Editare pentru lamuriri.Contravine regulamentului ca o fata sa aiba doua topice? Unul al ei si unul al nostru? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat Iulie 3, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 3, 2016 Pustiu Ce te-ar plesni Ana-Maria daca te-ar auzi )) 5 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Pustiu Ce te-ar plesni Ana-Maria daca te-ar auzi )) N-am io fata de palma ei, n-ai vazut ca-i o pretentiUoasa? Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iulie 3, 2016 N-am io fata de palma ei, n-ai vazut ca-i o pretentiUoasa? Stai linistit daca m-o acceptat pe mine te ia si pe tine.... Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Stai linistit daca m-o acceptat pe mine te ia si pe tine.... Nu stiu ce sa zic... Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Iulie 3, 2016 Nu stiu ce sa zic... Lasa c am auzit ca areti bine esti tanar,ce treaba ai tu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum