Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2017 Postat Noiembrie 25, 2017 ...Am zbierat doar la Pisicutz :)) Nu aude, are casti pe urechi si asculta manele (volumul dat la maxim).
rancillio Reputație: 2 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:CJ Oras:CJ Postat Noiembrie 25, 2017 Nu stiu de ce vreti voi sa dati fata jos din top, cand eu visez la Anca on Top, daca ... stii cum zic :D
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2017 Postat Noiembrie 25, 2017 Nu stiu de ce vreti voi sa dati fata jos din top, cand eu visez la Anca on Top, daca ... stii cum zic :D Pai atunci, simplu, ... action!Telefon, programare, luat fata cu masina, dus fata la pensiunea de pe Magaziei (locul preferat al ei), platit "cazarea" (50 lei), platit fata (aici nu discutam suma, fiecare are ... suma lui), dus tu, dus ea, si apoi ... Lady on Top! P.S.: inainte de Lady on Top, daca vrei ca lucrurile sa mearga bine, vezi ca trebuie sa aplici "procedura speciala" pentru Anca.Cei care au vizitat-o stiu la ce am facut referire.
daiana25 Reputație: 95 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Cluj_Napoca Oras:Cluj_Napoca Postat Noiembrie 26, 2017 BiciuireaIar vorbeste gura fara tine? Daca ai fantezii din astea, zi si pun eu biciul pe tine. 3 1
traian_hid Reputație: 283 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 26, 2017 Biciuireaca sa poti dormi linistit...fara sa te chinuie curiozitatea.... nu trebuie biciuita... tre sa tragi de labiile ei imense, cat iti pica tie bine... Spor :))
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2017 Postat Noiembrie 26, 2017 ca sa poti dormi linistit...fara sa te chinuie curiozitatea.... nu trebuie biciuita... tre sa tragi de labiile ei imense, cat iti pica tie bine... Spor :)) Lasa-l, lasa-l, nici de atata nu e in stare!
traian_hid Reputație: 283 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 27, 2017 Lasa-l, lasa-l, nici de atata nu e in stare!acuma vad... in trei luni...300 comentarii...si -500 reputatie... :))) ceva tare nu face bine shogoru' asta :)) 1
traian_hid Reputație: 283 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 27, 2017 numa' stimabilul Haroun mai reusea sa ajunga asa repede la -500... :))) 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 17, 2017 Na, la domnisoara N trebuie sa-i trageti labiile ca si cauciucul de prastie, altfel nu se excita.Dar vedeti sa va spalati pula ca nu-i place branza. Ii drept ca-i profi si va spala ea daca-i nevoie. 1
el_futador Reputație: 504 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 17, 2017 bine ca nu pui un link cu profilul si adresa ei. Ca sa ne arati tu cat esti de rotund. ASta asa, ca sa ai caracter de curva pana la capat. 1
mihaitmt Reputație: 86 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 17, 2017 Poze cu tine unde putem vedea ? 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 18, 2017 Pai poate pun, si? E vreo problema? Pina la urma FB e un site public, nu e darknet sa ma caute FBI-ul.
el_futador Reputație: 504 Postat Decembrie 18, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 18, 2017 MAma ce destept esti!Poate pune careva o poza cu tine pe strada, ca si ala tot spatiu public este, care este. Atata o dai cu profi si cum ar trebui sa fie lucrurile cand e vorba sa le respecte altii.Cred ca ar trebui sa puna cineva poza cu tine pe aici, ca prea faci pe prostul. Tare ma tem ca duci lipsa de atentie...n-a mers recenzie la comanda pt o reducere, incerci si tu sa te faci important.Pana la urma si ciuma trebuie tratata cu atentie.Ori fi damele de aici curve, dar tu esti curva pe gratis. In alta ordine de idei vad ca e nea despazdito care da -1 la tot ce prinde, alt plictisit. 3 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 2, 2018 Off... retardul se plictiseste. Trist ca a mai supravietuit un an. Oricum pula cred ca i-o cazut deja. Creierul oricum a ajuns sub marimea unei alune. 1 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 2, 2018 Bai futador, pai pune poza daca gasesti.Asta-i diferenta. De mine habar n-aveti cine sunt. Dar de voi prostalailor, vorbesc curvele. Sa vezi cum se tavalesc curvele cand relateaza una-alta despre mocu (ma rog, ele il cunosc drept altu, desi unele ii stiu si numele real, pt. ca-i prost de bubuie). Apelativul "figura trista" nu-i creatia mea. Si mai sunt si altii si altele. Nu e grija mea sa le protejez identitatea, fiecare o face sau nu o face pt. el insusi.Pe majoritatea prosti v-am regasit si anul asta. 2
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2018 Postat Ianuarie 2, 2018 Bai futador, pai pune poza daca gasesti.Asta-i diferenta. De mine habar n-aveti cine sunt. Dar de voi prostalailor, vorbesc curvele. Sa vezi cum se tavalesc curvele cand relateaza una-alta despre mocu (ma rog, ele il cunosc drept altu, desi unele ii stiu si numele real, pt. ca-i prost de bubuie). Apelativul "figura trista" nu-i creatia mea. Si mai sunt si altii si altele. Nu e grija mea sa le protejez identitatea, fiecare o face sau nu o face pt. el insusi. Pe majoritatea prosti v-am regasit si anul asta. Si noi la fel pe tine, dar pare-se ca ai evoluat, din prost ai devenit cel mai prost, ma coaie ... prajite.Prostu' satului, cristi Borcea a.k.a. Haroun a.k.a. coaie ... prajite.Bou cat duce trenu' Ma tu esti chiar tampit, banuiesc ca esti cu toate actele in regula, macar mai primesti pe cretineala ta un leu, doi, de la primarie ca ajutor social pentru handicapati.Bou-i bou pana moare, nu-i asa ma coaie ... prajite? P.S.: mai, boul baltii, sa-ti aranjez o intalnire la Meda?Nu va mai trebui sa te zgarciobesti si sa ceri reducere de pret contra unei recenzii inventate.Nu va mai trebui sa pui aici poza cu extrasul de la bancomatul din Manastur.Singur nu esti in stare sa-ti rezolvi fetish-ul asta, asa incat m-am decis sa te ajut.Vezi ca Meda nu mai ofera Pepsi la doza, asa incat va trebui sa-ti aduci de acasa, cu toate ca ma indoiesc ca poti face un asemenea "sacrificiu".Desigur, raman semnele de intrebare cu ceea ce ai fi in stare a face "in spatele usilor inchise", sanse mari nu sunt, cred ca esti constient, dar macar de o labuta facuta tete-a-tete cu fata, macar atata cred ca esti in stare a duce.
jacksonmichael Reputație: 21 Postat Ianuarie 15, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 15, 2018 doar atat: vai de plm, ce cauta faptura asta la top?! cand intri pe forum si dai la top te astepti la ceva cat de cat, zic si eu... doamne ajuta, dar mai bine ma risc la alea cu poze false data viitoare. 2
bigmac Reputație: 388 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:dej Oras:dej Postat Ianuarie 25, 2018 Am avut impresia ca am facut recenzia ultimei mele vizite la Anca...La o ora târzie din noapte, am negociat un on in mașina, in parcarea de pe strada Albac. Acțiunea a cam lăsat de dorit si a insistat sa facem si NP deși nu am cerut eu si a amintit ceva ca e pe Rosu da pe final si e ok. Am încercat putin sa-i fac pe plac si am abandonat ca nu era nici loc, nici poziție si nici ea nu ajuta.ðŸ˜Dupa 2 zile observ in spatele mașini un OB FOLOSIT (asa cum ți-l imaginezi, murdar se sange si umflat). Imi place sa cred ca deși dupa 2 zile... eu l-am văzut primulðŸ˜Note: ON: 6In rest, de evitat!!!!! 8
mariri Reputație: 3 Postat Ianuarie 25, 2018 Postat Ianuarie 25, 2018 Cum sa o treci la evitat??Fata e la top nebunule .Dute la uratele care nu sunt la top atunci 3
traian_hid Reputație: 283 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 25, 2018 Cum sa o treci la evitat??Fata e la top nebunule .Dute la uratele care nu sunt la top atunci"Stimate" mariri.... Sa moara Gutza daca ti se pare ok ca o fata de la TOP face asa ceva ! Sa moara Salam daca ti se pare iesit din comun ca o fata ajunsa in top...sa ramana acolo tot restul vietii ! Sa moara Copilul Minune daca fetele care nu-s in top sunt urate...Si sa mori TU ca il faci nebun pe un membru care a facut o recenzie cinstita, si-a spus parerea si care are o reputatie BUNA... 3
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 27, 2018 mocule, asta cu boul baltii e creatia ta? Nu de alta, dar e cam de gradinita.Iar ai inceput cu Borcea? Pai vezi ca esti senil? Meda este la tine maximum maximorum? Pai la mine nu. Am mai scris-o altundeva, are o mutra vulgara, nu m-as duce niciodata la una ca ea. Nu-i stilul meu. Dar ma rog, gusturi si gusturi, e de acceptat. Problema este alta: cand crezi ca nu poate exista ceva mai bun decat consideri tu a fi bun. Sa vezi ca altii au cunoscut si altceva. In rest nu stiu ce tot aberezi cu extrasuri, Pepsi, etc. Sau cu Meda.... asta este tema care iti vine cand nu ti-ai baut ratia zilnica? Sau din contra ai depasit-o si acuma fabulezi in coma?Cum ziceam.... (si nu doar eu).... trista figura. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Meda este la tine maximum maximorum? Pai la mine nu. Am mai scris-o altundeva, are o mutra vulgara, nu m-as duce niciodata la una ca ea. Nu-i stilul meu. Poate limbajul pe forum e vulgar, dar chipul nu e vulgar, din contra e chiar draguta. 3
el_futador Reputație: 504 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 6, 2018 struguri sunt acri, ce sa ii faci, lasa ca se duce la anca, pt 50 lei il satisface si nici macar nu ii lasa recenzie fake pe forum pt asta.Ce sa faci mai porcica, nu le poti avea pe toate, dar macar destept te poti da, ca e gratis.
Postări Recomandate