miha3la Reputație: 2 Postat Iulie 25, 2015 Postat Iulie 25, 2015 Ofer diferite tipuri de masaj si alte servicii (Oral protejat/neprotejat, normal/anal protejat) domnilor comunicativi, la mine/tine/hotel. Te astept sa ne bucuram impreuna de cele mai excitante momente. Ne separa un singur telefon. Daca nu pot raspunde nu fi timid si revino cu un alt telefon (program NON-STOP)
zerofast_zf Reputație: 24 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 25, 2015 Ne spui si noua halatul, locatia, daca lucrezi singura? Speram si ca sunt reale pozele
exxtassyy Reputație: 339 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Pun pariu ca pozele nu sunt reale.
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 O țepară infectă . O stradală răpănoasă . 5
miha3la Reputație: 2 Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Postat Ianuarie 21, 2016 O țepară infectă . O stradală răpănoasă .Vorbesti doar asa ca nu ai ce face, sau esti suparat?
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2016 Vorbesti doar asa ca nu ai ce face, sau esti suparat? am scris anul trecut despre întâmplarea cu cârpa asta . Eu nu scriu niciodată fără un motiv sau fără un motiv f serios . 5
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2016 am scris anul trecut despre întâmplarea cu cârpa asta . Eu nu scriu niciodată fără un motiv sau fără un motiv f serios . băi miha3la , tu ești femeie sau ești "bostănar" ? 5
miha3la Reputație: 2 Postat Ianuarie 26, 2016 Autor Postat Ianuarie 26, 2016 băi miha3la , tu ești femeie sau ești "bostănar" ?suna-ma dragule si vei dezvalui misteru
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum