Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
Postat

salve..am vrut sa scriu mai sus in threadul "Sugestii, Aprecieri,Sfaturi"...dar acolo discutiile sunt deja altele si foarte complexe asa ca am ales sa deschid un nou thread pt o mica eroare cu un linksa revin : am avut un cont banat. Dupa logare cu acel cont.. iti apare scris denumirea banarii; daca alegi "contact us" iti apare textul:Inainte de a ne contacta..Dorim sa cunoastem opiniile si sugestiile dumneavoastra legate de continutul site-ului nostru.In acest scop va invitam sa utilizati instrumentele si informatiile de contact prezentate in aceasta pagina. Daca aveti sugestii si vreti sa le impartasiti cu noi le puteti mai bine scrie in acest thread creat special pentru asa ceva AICI Va rugam sa consultati lista de Intrebari si Raspunsuri inainte de a ne contacta. S-ar putea sa gasesti raspunsul dorit chiar acolo. Multumim! si apoi, mai jos, 2 linkuri spre care esti indreptat pentru a te edifica, in cadrul regulilor forumului, de motivele banarii sau ce inseamna mai exact.e, daca esti banat nu poti intra pe acel link..trebuie sa te deloghezi si ca user simplu.. etc..daca esti banat, nu poti citi acele reguli, linkurile nu merg;... nu stiu daca vor fi multi useru banati interesati sa citeasca acolo, dar ma gandesc ca pe unii ii poate ajuta. eu a trebui sa ma deloghez si sa intru ca simplu user..in fine nu e cine stie ce eroare.. dar ajuta la perfectionarea sitului..succes

Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat

@dromaderu,ai cam gresit-o.puteai posta in rubrica "Sugestii, Aprecieri,Sfaturi" fara probleme.mai citeste odata acolo si o sa vezi ca administratorul site-lui ia nota de orice sugestie,apreciere sau sfat...

Postat

sal euflosincer in acel thread am vrut sa postez..dar ultimele pagini de acolo sunt pline de posturi si raspunsuri mai "aprinse" pe un subiect diferit si nu am vrut sa intrerup mersul lucrurilor cu un post pur informativ...

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salut dromaderuAm verificat acum permisiunile pentru grupul Banned si se pare ca membrii din acest grup nu pot vizualiza thread-urile (nicithread-ul cu banari/regulament) printre altele. Din pacate nu este prea mult de facut in privinta asta pentru ca daca le vor putea vizualiza va fi foarte mica diferenta intre membrii banati si curvar ucenic/maistru curvar :)

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

am inteles / s-a notatbanuiesc ca threadul prezent poate fi inchis si mutat in Arhive.spor si numa bine

• Administrator
Postat

Gata, problema a fost rezolvata. Utilizatorii banati nu vor avea permisiunea sa mai citeasca forumul decat sectiunea Regulament si anunturi administrative , implicit si thread-urile cu regulamentul si motivul banarii :DMultumiri pentru sugestie dromaderu

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

np :rolleyes: just doing my civic duty

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...