Sari la conținut

Sunt singura acasa

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce bine am dormit!

Uitasem cum e sa dormi atâtea ore la rand....

Incredibil!

Ma simt fenomenal!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da

Ai dormit cu bebe la pieptul tau, ce poate fi mai frumos ? :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai dormit cu bebe la pieptul tau, ce poate fi mai frumos ? :)

No

Am dormit singura

Bebe a fost cu ta-su la buni

:))

Vizitator
Postat

No

Am dormit singura

Bebe a fost cu ta-su la buni

:))

A, si mai super, inseamna ca ai dormit de-ai spart ;)

Postat

Poate sa citesti cate ceva din Biblie, pentru cateva pasaje bine spuse in momentele cand pacatosii se spovedesc cu capul bagat sub fusta ta :).

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Pe dracu., v

No

Nu a e bin ce dpui

Mai usor cu vinul....uite ce scrii. =))

• Minus 1
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

eu-s singur acasa da' nu suna nimenea la usa si ma uit pe geam la copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii care se joaca in parc

• Oras:p-aci
Postat

Mai usor cu vinul....uite ce scrii. =))

Ala-i teatru! Si-a asezat singura cuvintele gresit. Ba, voi sunteti copii...  :no2 

• Like 1
  • Oras:B
Postat

Ala-i teatru! Si-a asezat singura cuvintele gresit. Ba, voi sunteti copii...  :no2 

Si aici comentezi jartea? Da-te mă in pula calului de idiot!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Scrie pe forum , gateste , citeste o carte , joaca pe calc, vezi un film :) sex, Etc

Vizitator
Postat

Randu', un serial care o sa-ti placa (nu, inca nu ai unde sa-l vezi, nici pe torenti, se lanseaza in toamna, doar te-am pus in tema ;) )

Postat

Si aici comentezi jartea? Da-te mă in pula calului de idiot!

Fii atent! Esti out... autist... ha ha  :(  aaa? aaa?

by picon...

Postat

Fii atent! Esti out... autist... ha ha  :(  aaa? aaa?

by picon...

esti dezarmant cu zambetul asta "fermecator"! :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-114235-0-55273500-1438071952_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 2
Postat

E chiar misto sa fii singur acasa, de obicei cand sunt singur acasa incui frumos usa si plec cu orele. Nu te-ai saturat sa stai intre aceasi pereti? Voi nu sttii sa va traiti viata, noroc ca sunt multi prosti pe lumea asta care sa va intretina. Nu da Dumnezeu o hiperinflatie sa vedeti ce-o sa mergeti voi la munca cand n-o sa mai cotizeze fraierii la voi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai sa ne.. Pa inflația ta

Postat

Daca tot stai la potcoava, ce nefericire ca suntem aproape vecini, iesi in parc si mai citeste o carte, mai plimba-l pe ala micu daca tot n-ai ce face, mai era una pe aici care se prostitua cu copil mic in garsoniera. Imi provoci sila si nu numai mie. O sa inceapa scoala la 199 si o sa rada aia de el ca ma-sa face hj la barbati cu el acasa, inconstiento. Hai pa ca oricum nu ma interesau postarile tale.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Daca tot stai la potcoava, ce nefericire ca suntem aproape vecini, iesi in parc si mai citeste o carte, mai plimba-l pe ala micu daca tot n-ai ce face, mai era una pe aici care se prostitua cu copil mic in garsoniera. Imi provoci sila si nu numai mie. O sa inceapa scoala la 199 si o sa rada aia de el ca ma-sa face hj la barbati cu el acasa, inconstiento. Hai pa ca oricum nu ma interesau postarile tale.

:)) Sunt curios daca o vezi prin parc pe acolo pe la tine ce reactie ai...lasa-ma sa ghicesc..scarba profunda :)) Stai linistit,nu esti singurul...unde calca vita asta se ofileste iarba

Postat

,,mami n-a putut ajunge la sedinta cu parintii...avea client'' hai sictir de nenorocita ce esti,ca m-am saturat de tine,marsh dracu la munca,nesanatoasa pamantului,nu vezi ca toti rad de tine,ete despre cine vorbim noi de cateva zile,handicapata pamantului,hai te-am scuipat intre tzatzele alea inexistente!

Postat

Fratilor, ultimul meu mesaj aici. Sunt membru aici din 2011, primul cont mi s-a dezactivat din cauza ca nu mai intrasem pentru un timp aici, eu in 4 ani de zile, pana acum cateva zile habar nu aveam cine este randunica, ideea care a fost, am zis sa-mi mai dau cu parerea pe ici si pe colo sa ajung la 200 de posturi dar, multumesc lui cassy - sa-i dea Dumnezeu sanatate, m-am lamurit ca nu-mi trebuia acest status, ma interesa o functiune anume care nu este disponibila pe acest forum, in fine, m-a lamurit cassy. Mare prostie am facut ca nu m-am gandit sa intreb mai devreme, celelalte mesaje nu s-ar mai fi intamplat. Nu dau doi bani pe randunica, dovada ca ani de zile nu m-a interesat, oricum, citind pe ici pe colo am aflat lucruri interesante si neinteresante, cineva spunea ca sta pe la potcoava deci suntem aproape vecini, faptul ca stam aproape si ca face hj cu copilul prin casa este deja mult prea mult pentru stomacul meu sensibil. A fost prostia mea si-mi asum, o sa raman la chestiunile esentiale cum am facut pana acum. N-as accepta niciodata sa ma imbrace una in sutien si tanga, ibonus sa ma plimbe si-n lesa si tot eu sa platesc pentru fanteziile ei bolnave, cat despre epilari, nu multumesc, o fac eu gratis si ma pricep foarte bine. Chiar nu ma interesa randunica, credeti-ma. Am vazut ca-si vinde si lenjerie purtata, nu multumesc!! Povestea intr-un post pe blog ca s-a trezit cu chef sa imbrace un prost in lenjerie de femeie si sa-i dea cu machiaj pe fata, pe banii prostului si nu putini. Sictir! Vorba unuia de aici, prosti sunt destui si daca tot e maritata si cu copil, nu credeti ca, din respect fata de sotul ei si fata de copil, ar trebui s-o lasati in pace? Voi decideti, nu trebuie sa-mi raspundeti mie.

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ți-a cerut cineva părerea??

Am venit eu la ușă ta sa te caut?!

Continua sa iti vezi de ale tale.

Mulțumesc anticipat!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...