Sari la conținut

Pe unde mai sugem pula?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Eu zic mai bine sa treaca direct la penaltiuri! :)

Daca tot e topic de injuraturi cu morti si mame, propun asa:

Se fac doua echipe (vorba vine, una e compusa doar din ragnet asta - ragnar, cealalata din cine vrea).

Fiecare echipa baga o injuratura din suflet!

Se face un juriu, io ii porpun pe: Da' Toate si MAREAN NO1. Dupa injuratura voteaza juriul si daca e unanimitate de DA e 1-0

Si tot asa! Ce ziceti? :)

• Oras:loco
Postat

e funny in esenta.

retardul ala de ragnar intra, zice 2-3 apoi dispare si astia doi se tavalesc apoi in spume 3 zile, injura, ameninta, dracuiesc si in general sufera cumplit in timp ce boul ala probabil rade si cu kuru.

pe vremuri, erau toti banati in secunda 2.

ce vremuri, intrebati?

nu stiti voi....

cand exista forumul.

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

e funny in esenta.

retardul ala de ragnar intra, zice 2-3 apoi dispare si astia doi se tavalesc apoi in spume 3 zile, injura, ameninta, dracuiesc si in general sufera cumplit in timp ce boul ala probabil rade si cu kuru.

ce vremuri, intrebati?

nu stiti voi....

cand exista forumul.

daca savuram sa i-o dam in bot nu inseamna ca ne agitam sau ca ne pasa macar :)

se poate muii si detasat si in scarba ori trebuie sa spun eu asta ca femeie? :)

Postat

pai tu ce intrebi, daca se poate da sau daca se poate lua? :)

eu iti zic sigur ca se poate da, de luat habar nu am.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

e funny in esenta.

ce vremuri, intrebati?

nu stiti voi....

cand exista forumul.

daca savuram sa i-o dam in bot nu inseamna ca ne agitam sau ca ne pasa macar :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

pai tu ce intrebi, daca se poate da sau daca se poate lua? :)

eu iti zic sigur ca se poate da, de luat habar nu am.

pai vezi ca ai confirmat ca se poate da. cu luatul nu am experienta decat cu submisivii. pe multi ii muiesc in scarba, dar stiu ca le place. :) ca si lui Ragnar de altlfel. ceea ce ma face sa ma intreb unde dracu e plata meu de la Ragnar???

Postat

Cu loviturile de la unspe metri cum ramane?

cui adresezi intrebarea? nu de alta dar sunt atat portar rar cat si atacant care o infige in vinclu

Postat

Citeste mai sus!

mda . monoton. eu nu recitesc ce am scris eu , dar sa ma plictisesc cu un thread lungit aiurea.....

Postat

Pacat! Era interesant!

daca ai spus ca e interesant am citit :) cu di toat sunt de acord, marean nu ca e prea amuzat sa fie spectator. ca jurizare merg godfather si trole. dar nici asa mi se rupe de treadu asta. de ce sa il lungim ca ragnar e deja batut cu pula in cap si isi revine din amnezie in vreo 2-3 saptamni :)

Postat

daca ai spus ca e interesant am citit :) cu di toat sunt de acord, marean nu ca e prea amuzat sa fie spectator. ca jurizare merg godfather si trole. dar nici asa mi se rupe de treadu asta. de ce sa il lungim ca ragnar e deja batut cu pula in cap si isi revine din amnezie in vreo 2-3 saptamni :)

Asa for fun!

Postat

Just! Mie mi s-a parut fun! Atatea injuraturi pe topic patrat mai rar! Macar sa fie de calitate!

Postat

Just! Mie mi s-a parut fun! Atatea injuraturi pe topic patrat mai rar! Macar sa fie de calitate!

adica eu sau day ar trebui sa ne perfectionam stilul de injurii au cum? imi pare rau personal ca nu ma ridic la standardele tale :))))

Postat

adica eu sau day ar trebui sa ne perfectionam stilul de injurii au cum? imi pare rau personal ca nu ma ridic la standardele tale :))))

Poate ca ai dreptate! Nu ma omor dupa topicele de gen ... injuraturi. Dar erau prea multe deja pe aici! Am considerat ca niste zeci in plus nu mai conteaza. 

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Poate ca ai dreptate! Nu ma omor dupa topicele de gen ... injuraturi. Dar erau prea multe deja pe aici! Am considerat ca niste zeci in plus nu mai conteaza. 

ei imi pare bine ca ti-am oferit divertisment. in rest nu joc cum canta sau bate din deget. in sange am ceva in mine care ma ghideaza ca daca cineva incepe cu mine ar fi bine ca eu sa termin. in rest sunt soapte si adorm. ma plictiseste theadu asta. fara curve e sec. daca nu e ragnar nu avem curva :) :( revenim cand ragnar isi revine din lovituri de pl-n cap

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.