Sari la conținut

Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

trebuie sa-mi consum timpul cu imbecili. nu ma lasa in pace 

Nu, corect e: trebuie sa-ti consumi timpul ca un imbecil si asta nu-ti da pace. De unde ai aparut ma atat de cretin?

• Like 4
  • Minus 3
Postat

tu ma intreci la spportul asta .  am aparut si io de p'aci si de pe colea

Imposibil sa te intreaca cineva. Cat exercitiu de nevointa ar avea. Trebuie sa fii pus in formol si expus la Muzeul Antipa. Specimen ca tine nu mai gaseste cineva.

Postat

tu vorbesti despre tine ca vrei sa fi conservat ?

Despre tine idiotule. Nu pricepi sensul unui text cand il citesti? Esti si analfabet functional.

Si gata. Ne-am injurat destul pe topicul asta. Daca mai vrei, deschide unul nou in sectiunea asta. Si conversam pana adoarme primul.

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Nu le -am schimbat ,le'am pierdut,le-am recuperat,le -am avut pe zone diferite,pe unele nu le mai pot folosi 805 ,078,pe altul l-am pierdut ca nu l-am incarcat(am fost in alt oras.A expirat.Lumea te gaseste dupa poze.Sau daca in alt oras am lucr cu un nr din buc ,o perioada trb lasat inchis.Tu nu intelegi ca nu poti lucra cu un nr peste tot.Ti-am mai spus o data ,dar te faci ca ploua.

I pur si simplu o prostie, nu are logica sa ai un numar diferit pe fiecare zona de bucuresti unde ai locuit sau locuiesti.

• Oras:bucures
Postat

Ce logica ai daca omul iti explica si nu intelegi ? Esti batut in cap? Lasa-ne in pace ,vezi de trb ta ,daca ai vreuna.DACA am bagat anunt la A... de exemplu ,sunt 8000 vizualiz aia suna in teroare pe publi Transilv nu se mai poate folosi in Bucuresti,cap de melc.

Postat

Ai o obsesie frate cred ca nu ai toate tiglele pe casa.Mai lasa-ne dracu ca ne-ai plicisit ,ne doare capul de atata prostie.Iti explica omul ca la gradinita

• Oras:bucharest
Postat

Arunca-te tu fara piatra ca merge si asa .Eventual cu prietenii tai care jicnesc .Am scapa noi de voi.Iar daca lumea tace si nu va zice nimic foarte rau face.Ca nu sunteti zei.Eu nu fac parte din categoria aia.Sa nu le zic nimic ca vezi d ne fac mai rau.Eu ma lupt pana la capat cu toata lumea.Asa sunt eu.Inepuizabila.Nu ma dau inapoi si nu obosesc.Merg pana la capat.Intelegi tu d nu puzzif??

Nu,nu inteleg...

Pe mine mama m-a invatat sa nu ma cobor la mintea prostului...ca esti mai prost ca el...

Se pare ca tu te cobori...

Daca erai o doamna adevarata nu stateai sa comentezi tt pe acest site.

Dar cand te simti......................

• Like 3
Postat

Pacat ca nu te -a invatat mai multe ,cum ar fi sa nu mai jicnesti lumea ,sa accepti ca vei primi replici etc.Fa-ti site-ul tau si vorbesti numai tu ,scrii numai tu ,ca MB la antena x ...nu conteaza.SCRII singur fara sa te intrerupa cineva,fara sa te contrazica etc DOMNU' puzzi

• Oras:Bucale
Postat

Pacat ca nu te -a invatat mai multe ,cum ar fi sa nu mai jicnesti lumea ,sa accepti ca vei primi replici etc.Fa-ti site-ul tau si vorbesti numai tu ,scrii numai tu ,ca MB la antena x ...nu conteaza.SCRII singur fara sa te intrerupa cineva,fara sa te contrazica etc DOMNU' puzzi

Ahhhhh....cred ca m-am indragostit :gifs_ojos .

Cand vad cat esi de inteligenta imi vine sa te cer de nevasta, :bye .

Postat

Ahhhhh....cred ca m-am indragostit :gifs_ojos .

Cand vad cat esi de inteligenta imi vine sa te cer de nevasta, :bye .

Deci mi-ai luat-o inainte...Daca nu o ceri tu de nevasta o sa o cer eu...

• Like 2
Postat

Deci mi-ai luat-o inainte...Daca nu o ceri tu de nevasta o sa o cer eu...

Te provoc la duel,la halba,la sticla,la cutie,alb sau rosu,tu alegi!!! :-) :-) :-)
Postat

Te provoc la duel,la halba,la sticla,la cutie,alb sau rosu,tu alegi!!! :-) :-) :-)

Stai la coada. Sunt si altii care o doresc....

Vizitator taki
Postat

Cu sau fara haine pe tine?

Vizitator
Postat

Disponibila rond Alba iulia 50/fin sex oral si normal ,100 cu masaj si alte servicii ...0721.891.865.

ai sa dai rest ?

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: -7337
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

iar a aparut asta? credeam ca scaperam de ea

• Like 5
  • Minus 7
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Disponibila rond Alba iulia 50/fin sex oral si normal ,100 cu masaj si alte servicii ...0721.891.865.

Ooo, ce onoare, ati revenit :))

Postat

anal faci, doamnaaaaaaa?

dar cim???

unde ai locatziaaaa?

Postat

Da ,am revenit,n-ai "scaperam" de mine.De cand te-au dat afara de la tigai si vase de la Royal? A..ce zici m-am informat bn...ca eram eu curioasa cine e liv 58.Fratilor ...ce sa mai vrb ..

Mascul feroce ,revista ...ce sa va zic.Sincer ?esti departe de cum se prezinta si cum se poarta cei care n-au "scaperat" de mine si in continuare ma cauta.

Reputație: 17116
Postat

Chiar incepusem sa ma plictisesc pe acest forum,bine ca ai aparut tu, :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...