Sari la conținut

Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca cel mai bine ar fi sa ne "uimesti" cu niste poze mai noi ... sa le inchizi gura la carcotasi. ce zici? te bagi?

Si acum cea mai tare intrebare:

Cat e halatul? Cat e halatul?  :maninlove  :maninlove  :maninlove

• Like 1
  • Oras:bucures
Postat

arata-ne tu o recenzie pozitiva pe care ai primit-o in ultima perioada...stai linistita, ca mai exista si oameni inteligenti si eleganti, dar instabilitatea ta emotionala ii tine la distanta pe aceia!

arata alte persoane in afara de tine,hormi,taki,liv 58 care nu pot dormi noaptea de grija ...eu te -am rugat sa- ti vezi de treaba ,dar probabil ai o problema undeva netratabila  ca si ceilalti ...

Postat

Cred ca cel mai bine ar fi sa ne "uimesti" cu niste poze mai noi ... sa le inchizi gura la carcotasi. ce zici? te bagi?

Si acum cea mai tare intrebare:

Cat e halatul? Cat e halatul?  :maninlove  :maninlove  :maninlove

halatul este ...cat este ...o sa fac si poze noi ,sigur ...dar la nr asta nu rasp nimeni sa stiti .0729668399 .o zi frum

Postat

arata alte persoane in afara de tine,hormi,taki,liv 58 care nu pot dormi noaptea de grija ...eu te -am rugat sa- ti vezi de treaba ,dar probabil ai o problema undeva netratabila  ca si ceilalti ...

am uitat de puzifer si de juniior ,menache., marque ...cred ca slugile sau clonele lui liv  ...the end

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O sa faca o muie doua ai vine acasa caae vor satura de atitudinea de curava proasta

apriga muiere... o sa faca furori in "Provincie"

Postat

O sa faca o muie doua ai vine acasa caae vor satura de atitudinea de curava proasta

GAOZEL ,du-te si joaca-te cu cornete in parc ..e cald afara ...ia si tricicleta cu tn

Postat

Am fost la alina in urma cu cativa ani... nici nu mai stiu cati, pe cand lcura intr-un bloc de garsoniere de langa P-ta Alba Iulia. Trece prea repede timpul meu.

Din moment ce tin minte si acum detalii, e clar c-a fost o intalnire memorabila.

La varsta mea nu foarte frageda, incepi sa imparti lumea in categorii, si s-o faci cu succes ridicat. Alina, insa, ma deruta: arata de sub 30 de ani cu toate ca imi spunea ca are 33, cu aerul cuiva care minte.

Avea dictie buna si nu avea vulgaritatea specifica meseriei.

Ce-i si mai ciudat e ca ori m-a placut ciudat de mult, ori e o actrita foarte buna, ca, dupa vreo 5 minute de conversatie banala, se uita la mine cu ochii aia umezi de indragostita pe care poate ca-i mai tineti minte de la inceputul vreunei relatii de succes.

Ceva din comportamentul ei ma facea sa cred c-a marcat-o psihic ceva, candva.

Mi-a facut un masaj submediocru, urma de poate ca cel mai placut sex oral protejat care mi-a fost facut pana acum. Spre deosebire de majoritatea a femeilor si aproape toate curvele, a fost extrem de delicata, reusind totusi sa ma faca sa ejaculez.

Mi-a propus, apoi, sa facem si sex normal, cu toate ca eu ii platisem pentru un singur numar. Trebuia sa ajung undeva, asa ca a trebuit sa refuz ce probabil c-a fost doar o manevra de marketing.

Aspect: 8. Mignona dar bine proportionata, par frumos.

Sex oral protejat: 9.

Garsoniera nu era stralucita, dar banuiesc ca nu mai lucreaza acolo.  Nu mai tin minte pretul.

Recomand!

• Like 1
Postat

Masaj cu finalizare,eleganta,discretie si alte servicii zona rond Alba Iulia 60/100 sed cu masaj telef 0743.659.781 protejat

:snap . Discretie, dar nu totala ;) . Felicitari pentru ultimele poze  :) .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...