florin78 Reputație: 867 Postat Februarie 5, 2018 Oras:București Oras:București Postat Februarie 5, 2018 Doi- trei ani !ms frumos ,mai sunt, dar cu sănii mai mari etc ,vad ca si d nu Papuasu' mai trăiește ,ii doresc viata lunga !Și nu ne dai și nouă niște detalii mai actuale? 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 10, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 10, 2018 Disponibila zona Obor servicii de masaj si companie intima(o,n) 100 sed/0729.668.399,orar 9/23 cu program înainte . 1
liviu95 Reputație: 2258 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 Doamna draga ne puteti delecta cu niste poze?
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 11, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 11, 2018 Da , poze 3 1
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 11, 2018 Alina,Preturi, servicii, unde ai locatia actuala, singura? Program?Cam smulgem cu clestele informatiile...
strong Reputație: 1138 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2018 Alina,Preturi, servicii, unde ai locatia actuala, singura? Program?Cam smulgem cu clestele informatiile... Ia-o usor sa nu smulgi si ce tigle au mai ramas la mansarda ei ;) . 4
lauracurvutzacurveshi Reputație: -5 Postat Februarie 12, 2018 Postat Februarie 12, 2018 Asta mai are și alt topic deschis. Este o infectă cu un comportament de KKT, nu acceptă nimic, spune că-i plac puștanii, în niciun caz bărbații maturi, care termină mai greu. Fără FK, cunnilingus, CIM etc. O nesimțită infectă care-și schimbă cuibul o dată la câteva luni. De evitat! 2
gibonul Reputație: 232 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucale Oras:bucale Postat Februarie 12, 2018 Este Alina nebuna care activa la Spectrum Obor.Are recenzie pe aici .nu,i sănătoasă la cap se cearta cu toți clienții și cu toți forumistii. 3
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 12, 2018 Așa, si???? Nu poti sa dormi noaptea? Pustanii nu termina greu ,dar sunt mai înțelegători decat multi maturi.Iar tu gibonule vezi de ogradele tale ,ca sa nu zic mai mult ,ca esti cam in plus pe aici .poate n ai citit de la început topicul sau n ai inteles ca n am nevoie de toți cocalarii,pietarii,certăreții si alte categorii ca tine care te bagi in seama peste tot. 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 12, 2018 Uita-te cu atentie la poze ca aia in viata ei n o sa accepte sa fie bruscata,muscata,zgâriata,sa i bagi tu degetele in ochi,aia nu are nevoie sa i faci tu capul calendar si sa te suporte pe tine.Daca nu faci diferență intre femei e grav ,sau poate tu fuți orice ,gaura sa fie si cum o fi ,sa nu comenteze ca tu ai platit 70 lei si trebuie sa ti miroasă picioarele nespălate,eventual sa stea in poziții chinuite ,ca daca nu ,ce se întâmpla?? Sa faca ce servicii vrei tu? Pai dc nu te duci unde accepta sa i dai tu limbi împreună cu vreo candida sau alte cadouri( gen gonor,trichinomonas,gardnerella etc etc ),sa i dai in bătaie de joc etc .Baga-ti mințile in cap si stai cuminte ca nu te a băgat nimeni in seama.Locația se schimba Buc in alte orașe ,nu trb aprobare de la tine.Fiecare femeie primește pe cine vrea ,se protejează cat vrea si se fute cum vrea ,ca daca ar fi dupa multi ca tine ar fi n ar mai lucra nimeni,așa ca ,las o moale ,ca ai greșit strada,da- te mai incolo,mai spre șanț ,ca sa înțelegi tu.Ia o pe poteca sa nu te rătăcești,tara e mare si oameni cu capul pe umeri destui. 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 12, 2018 Normal ca nu accepta FK ,de ce e obligata???? Sau altele...pai cine ma obliga pe mn sa accept? NIMENI .Cata prostie !! 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 12, 2018 Ia-o usor sa nu smulgi si ce tigle au mai ramas la mansarda ei ;) . Auzi nu ti,-e rușine pt ca aveam tren in 45 minute si nu te am primit ,pt asta imi scrii aici.Esti un om de nimic,ai inteles 2
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 12, 2018 Visati cai verzi pe pereti ,căutați acolo unde sunteți acceptati ,nu toata lumea este la fel.Doar un bătut in cap poate crede asta,dar un om civilizat si finuț are trecere peste tot 2
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 12, 2018 Eu vorbeam cu wolverine ,oameni vechi ,nu pleava care semnează condica pe aici de 2 ani maxim si un sfer de neuron.Hai ca v am dat prea multa atentie si nu e cazul. 2
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 12, 2018 Este Alina nebuna care activa la Spectrum Obor.Are recenzie pe aici .nu,i sănătoasă la cap se cearta cu toți clienții și cu toți forumistii.Nu stiam...Multumiri pentru clarificari fratilor!👠7
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 12, 2018 Pai nu va mai amestecați daca va depășește situația ,cine va pune?
gibonul Reputație: 232 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucale Oras:bucale Postat Februarie 12, 2018 Alinuto ,du te că mai sunt locuri libere la Bălăceanca.Eu te cunosc foarte bine știu cine ești. 4
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 12, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 12, 2018 Ia da tu niste pagini înapoi pe nr 0721.891.865 sa vezi ce ai scris ca* ti -ai dori sa ma cunoști ,ca ai auzit de la colege ca sunt frum.* ...Ia recitește tu din arhiva sa vadă poporul ca mințiți cu televizorul.Hai da te jos din avion , ca n ai bilet.Si daca ai e la clasa a 3 a.Eu vrb frumos nu ca tn" periferic*
darknightmare Reputație: -6 Postat Februarie 12, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Februarie 12, 2018 Dpmdv este maxim de evitat. Cea mai proasta experienta a mea din ultimii ani...Credeam ca doar cei care n-au un comportament corespunzator au parte de un tratament "special" din partea dansei, dar este agresiva verbal si vulcanica, are unele crize de isterie incat ti-ar arunca cu ceva in cap, deodata ii sare tandara si-ti zice:"Nu ma lasati sa-mi fac treaba! Ca asa sunteti voi, ne tratati ca pe niste sclave"...E un stres maxim, varianta indicata daca ai nevoie sa te tortureze cineva psihic, probabil si fizic, e de cosmar ca atitudine, deci nici platit n-as mai trece printr-o asemenea experienta, mai bine vesnic burlac :)) 1 1
hormi Reputație: 787 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2018 Eu am mai spus odata...prostia este nemuritoare. Tu si alti prostanaci care inca mai merg la ea, desi sunt tone de motive pe forumuri...suficient cat sa nu faci o astfel de greseala...ei bine voi demonstrati zilnic ca prostia este vesnica. Iar doamna pe asta mizeaza...culmea este ca o sa iasa la pensie tragand teapa dupa teapa...caci mai sunt prosti care zic "mie nu mi se poate intampla asa..."
darknightmare Reputație: -6 Postat Februarie 13, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Februarie 13, 2018 Eu am mai spus odata...prostia este nemuritoare. Tu si alti prostanaci care inca mai merg la ea, desi sunt tone de motive pe forumuri...suficient cat sa nu faci o astfel de greseala...ei bine voi demonstrati zilnic ca prostia este vesnica. Iar doamna pe asta mizeaza...culmea este ca o sa iasa la pensie tragand teapa dupa teapa...caci mai sunt prosti care zic "mie nu mi se poate intampla asa..."ce am povestit eu mi s-a-ntamplat in urma cu cativa ani, intr-adevar, eram constient de recenziile negative, mai erau si cateva ok pe alocuri, probabil n-a fost mereu asa si am incercat, ca d'eh, asa e cand te mananca-n c..r, au mai fost cazuri in care am avut si surprize placute cu cele "puse la zid"oricum sunt multi care merg la plesneala, probabil nici n-au timp sa citeasca pe forum sau nu-l stiu, asa ca clienti tot se gasesc, e usor sa judecamdaca atata o duce capu', atata face, n-ai ce sa-i ceri de unde nu-i, un nebun nu va constientiza niciodata ca-i nebun 1 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 13, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 13, 2018 V a invitat cineva pe strada asta ,eu cred ca nu doar lătrați aiurea ca peste tot.Urmează taki,puzzifer,liv .Se vede ca boala s a agravat la voi ,nu mai are tratament
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 13, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 13, 2018 Pt un punct de reputație te- ai trezit cu noaptea in cap.E grav ,daca nu luați masuri,cine stie in ce stadiu ajungeti.Mizerii ce sunteti 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 13, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 13, 2018 Ațâța te duce pe tine idiotule care latri pt prostia pe care ai facut o tu si de care dai dovada in fiecare zi,care nu ai noțiune de om si de viata,esti rupt de realitate ,trăiești doar in spatele computerului unde inventezi dejecții si unde refulezi tâmpenii pt ca de altceva nu esti in stare si nu vei fi vreodata.Dovada ca tot aici esti sunteti si tot asta faceti.Ce trebuia sa primești la suma care ai oferit o si pretențiile pe care le ai!???.Iti spun eu.Multa indiferenta. Ajunge ,ne plictisiți ,nu vedeți ca nu va suporta nimeni tâmpenia.Vorbeam cu omul de alte ere ,alte scoruri si alte civilizații.Cand voi abia va ștergeați mucii la nas.Erați la faza de pampers.Nu va jignesc ca nu ma ajuta nici pe mine ,nici pe voi,prostia voastră e infinita,dar nu realizati 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 13, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 13, 2018 Nu citești si tu ca era 150 doua finalizări.Ai intrat sa scrii ca ce?? Ca ai venit la masaj de 50 si cereai de toate?Nu vezi ca aici e altceva????? Ați invadat toate tipicurile la toata lumea ,cand voua va tremura mana pe 50 de lei ,ca nu va duce bibilica sa intelegeti ca mai mult de o laba asistata nu e cazul sa cereți?? Zi,ma desteptu' p...Hai ,scutește -ne!!Bn ca am apărut ca ai material didactic inca o luna ,scrii pana leșini . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum