Sari la conținut

Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

incepator12, on 19 Jun 2018 - 12:04 AM, said:snapback.png

Faza e că la proporționalitate mi se par la fel, la ambele e cu masaj, la ambele este prețul de 100. Țâțele sunt cam la fel, mai ales cea dreaptă este puțin mai lăsată la ambele, deci...

cred că ai nevoie de ochelari ,nu vezi că sunt doua persoane diferite,una cu parul lung și una scurt ....care proporții ,mă faci să rad

flo213, on 16 Jun 2018 - 3:39 PM, said:snapback.png

Nu este aceeasi.
Observ asta din descrierea ei cu serviciile,recenziile clientilor si faptul ca imparte locatia cu cineva(Iulia bruneta sani nr.6 -pe care o cautasem de mult dar nu o mai gasisem).

ai observat prost ,mai încearcă ,daca nu ,lasa-ne

alina.doamna37   -  Observi ca te contrazici singura?

Postat

Faza e că la proporționalitate mi se par la fel, la ambele e cu masaj, la ambele este prețul de 100. Țâțele sunt cam la fel, mai ales cea dreaptă este puțin mai lăsată la ambele, deci...

Intr-adevar au asemanari dar diferenta este data de faptul ca o tata e mai coborata ca cealalta si ca si-a aratat chipul

• Oras:bucures
Postat

incepator12, on 19 Jun 2018 - 12:04 AM, said:snapback.png

flo213, on 16 Jun 2018 - 3:39 PM, said:snapback.png

alina.doamna37 - Observi ca te contrazici singura?

Eu observ că tu vorbești singur
Postat

Intr-adevar au asemanari dar diferenta este data de faptul ca o tata e mai coborata ca cealalta si ca si-a aratat chipul

A bătut soarele mai mult pe dreapta!! Pe stânga a fost furtuna de nisip
Postat

cred că ai nevoie de ochelari ,nu vezi că sunt doua persoane diferite,una cu parul lung și una scurt ....care proporții ,mă faci să rad

Dacă te referi la cei de vedere, să știi că am deja, dacă te referi la unii cu Raze X, nu știu dacă aș avea nevoie de vreunii, dar parcă aș vrea, așa aș câștiga și eu mai mult timp. Normal că nu văd, poate-mi dai tu ochelarii tăi cu raze, așa poate văd și eu părul de pe celălalt topic pentru că doar cu ochii mei proprii nu-i zăresc. Uită-te și tu care proporții și ai să-ți dai seama :wink2, am zis „proporții” ca să nu jignesc pe cineva, că îmi era mai ușor să zic „tonaj” sau „gabarit”

salutări de la Mangalia

Te salut și eu !

Țâțele nu sunt la fel ,pune ochelari ,numai aiurea scrieti

Poate nu sunt areolele aceeași culoare, dar structură e cam aceeași. Poate e din caza luminii sau din cauza unghiului.

Și nu stau eu acum să îi pun ochelari, e adevărat poate pentru unii pare palpitant, dar nu stau eu acum să îi pun ochelari doar pentru că așa vor unii, dacă vrei îi poți pune tu dacă tot vrei și îți dorești, eu am și alte lucruri mai bune de făcut decât să stau să îi pun ochelari uneia care nici măcar nu i se vede fața, sau care nici măcar nu-i apare întreg capul, poate nici măcar jumate/jumătate.

Tocmai ce ai zis asemănarea, nu diferența :laugh2 :laugh2 :laugh2. Unde „si-a aratat chipul” ? La tine dacă are fața blurată, înseamnă că „si-a aratat chipul” ? :slap2

Postat

Dacă te referi la cei de vedere, să știi că am deja, dacă te referi la unii cu Raze X, nu știu dacă aș avea nevoie de vreunii, dar parcă aș vrea, așa aș câștiga și eu mai mult timp. Normal că nu văd, poate-mi dai tu ochelarii tăi cu raze, așa poate văd și eu părul de pe celălalt topic pentru că doar cu ochii mei proprii nu-i zăresc. Uită-te și tu care proporții și ai să-ți dai seama :wink2, am zis „proporții” ca să nu jignesc pe cineva, că îmi era mai ușor să zic „tonaj” sau „gabarit”

Te salut și eu !

Poate nu sunt areolele aceeași culoare, dar structură e cam aceeași. Poate e din caza luminii sau din cauza unghiului.

Și nu stau eu acum să îi pun ochelari, e adevărat poate pentru unii pare palpitant, dar nu stau eu acum să îi pun ochelari doar pentru că așa vor unii, dacă vrei îi poți pune tu dacă tot vrei și îți dorești, eu am și alte lucruri mai bune de făcut decât să stau să îi pun ochelari uneia care nici măcar nu i se vede fața, sau care nici măcar nu-i apare întreg capul, poate nici măcar jumate/jumătate.

Tocmai ce ai zis asemănarea, nu diferența :laugh2 :laugh2 :laugh2. Unde „si-a aratat chipul” ? La tine dacă are fața blurată, înseamnă că „si-a aratat chipul” ? :slap2

HABAR N AI CE SCRII ,UMPLI PAGINI AIUREA.Cum sa semene una cu alta,ești foarte limitat

post-137448-0-09492000-1530611101_thumb.jpg

Postat

Te salut și eu !

post-137448-0-51097800-1530611239_thumb.jpg

• Oras:Bucale
Postat

Dai in gropi de inteligenta

Jura-te in Congoleza ca sa te cred!!!😂🤣
Postat

HABAR N AI CE SCRII ,UMPLI PAGINI AIUREA.Cum sa semene una cu alta,ești foarte limitat

ȘI TU FĂRĂ SĂ ȚIPI NU POȚI ? NU AM HABAR CE SCRIU ? UMPLU PAGINI AIUREA, HĂ ? TU HABAR NU AI CE SCRII, EU MĂCAR NU ABEREZ CA TINE. Deci „cum seamănă una cu alta” așa sunt eu limitat ? Ce logică are asta ? Și mai zici de mine că habar n-am ce scriu. Nu vezi ce aberații emiți ? Tu ești aia limitată că văd că nici nu gândești

• Like 1
Postat

ȘI TU FÄ‚RÄ‚ SÄ‚ ÈšIPI NU POÈšI ? NU AM HABAR CE SCRIU ? UMPLU PAGINI AIUREA, HÄ‚ ? TU HABAR NU AI CE SCRII, EU MÄ‚CAR NU ABEREZ CA TINE. Deci „cum seamănă una cu alta†așa sunt eu limitat ? Ce logică are asta ? Și mai zici de mine că habar n-am ce scriu. Nu vezi ce aberații emiți ? Tu ești aia limitată că văd că nici nu gândești

Las-o,am zis😂,nu are toata tigla pe casa!

Fa un efort si incearca sa o intelegiðŸ˜.

• Oras:Bucuresti
Postat

@incepator12, astia ca tine (daca zic prosti te superi, asa ca zic doar prosti informati) nu faceti decat sa-i dati apa la moara.

In cazul de fata repet, esti prost informat. Poza cu țatele Evei nu are legatura cu tatele doamnei Alina.

Retrage-te in momentul asta de glorie.

Postat

@incepator12, astia ca tine (daca zic prosti te superi, asa ca zic doar prosti informati) nu faceti decat sa-i dati apa la moara.

In cazul de fata repet, esti prost informat. Poza cu țatele Evei nu are legatura cu tatele doamnei Alina.

Retrage-te in momentul asta de glorie.[/quot Pai le-ați văzut voi vreodată (de tate e voeba!! Doar confuzii ,atat

Postat

Retrage-te in momentul asta de glorie.[/quot Pai le-ați văzut voi vreodată (de tate e voeba!! Doar confuzii ,atat

Au legătură cu țâțele tale
Postat

Masaj cu fin 0729.668. 399 Univ poze reale,Alina41/165/60 exclus cocalari,mincinoși ,needucați ,persoane gen hormni,darknightmare,only me,only You s a

post-137448-0-82247600-1530792388_thumb.jpg

post-137448-0-30005900-1530792428_thumb.jpg

post-137448-0-67248200-1530792457_thumb.jpg

Postat

Masaj cu fin 0729.668. 399 Univ poze reale,Alina41/165/60 exclus cocalari,mincinoși ,needucați ,persoane gen hormni,darknightmare,only me,only You s a

Faci și cur ? Sau numai pizda și bot ?

Ms!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...