flo213 Reputație: 66 Postat Iunie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2018 incepator12, on 19 Jun 2018 - 12:04 AM, said:Faza e că la proporționalitate mi se par la fel, la ambele e cu masaj, la ambele este prețul de 100. Țâțele sunt cam la fel, mai ales cea dreaptă este puțin mai lăsată la ambele, deci...cred că ai nevoie de ochelari ,nu vezi că sunt doua persoane diferite,una cu parul lung și una scurt ....care proporții ,mă faci să radflo213, on 16 Jun 2018 - 3:39 PM, said:Nu este aceeasi.Observ asta din descrierea ei cu serviciile,recenziile clientilor si faptul ca imparte locatia cu cineva(Iulia bruneta sani nr.6 -pe care o cautasem de mult dar nu o mai gasisem). ai observat prost ,mai încearcă ,daca nu ,lasa-ne alina.doamna37 - Observi ca te contrazici singura?
flo213 Reputație: 66 Postat Iunie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2018 Faza e că la proporționalitate mi se par la fel, la ambele e cu masaj, la ambele este prețul de 100. Țâțele sunt cam la fel, mai ales cea dreaptă este puțin mai lăsată la ambele, deci...Intr-adevar au asemanari dar diferenta este data de faptul ca o tata e mai coborata ca cealalta si ca si-a aratat chipul
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 2, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 2, 2018 incepator12, on 19 Jun 2018 - 12:04 AM, said:flo213, on 16 Jun 2018 - 3:39 PM, said: alina.doamna37 - Observi ca te contrazici singura?Eu observ că tu vorbești singur
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 2, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 2, 2018 Salutări de la Agigea!!
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 2, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 2, 2018 Intr-adevar au asemanari dar diferenta este data de faptul ca o tata e mai coborata ca cealalta si ca si-a aratat chipulA bătut soarele mai mult pe dreapta!! Pe stânga a fost furtuna de nisip
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 cred că ai nevoie de ochelari ,nu vezi că sunt doua persoane diferite,una cu parul lung și una scurt ....care proporții ,mă faci să radDacă te referi la cei de vedere, să știi că am deja, dacă te referi la unii cu Raze X, nu știu dacă aș avea nevoie de vreunii, dar parcă aș vrea, așa aș câștiga și eu mai mult timp. Normal că nu văd, poate-mi dai tu ochelarii tăi cu raze, așa poate văd și eu părul de pe celălalt topic pentru că doar cu ochii mei proprii nu-i zăresc. Uită-te și tu care proporții și ai să-ți dai seama :wink2, am zis „proporții” ca să nu jignesc pe cineva, că îmi era mai ușor să zic „tonaj” sau „gabarit” salutări de la MangaliaTe salut și eu ! Țâțele nu sunt la fel ,pune ochelari ,numai aiurea scrietiPoate nu sunt areolele aceeași culoare, dar structură e cam aceeași. Poate e din caza luminii sau din cauza unghiului.Și nu stau eu acum să îi pun ochelari, e adevărat poate pentru unii pare palpitant, dar nu stau eu acum să îi pun ochelari doar pentru că așa vor unii, dacă vrei îi poți pune tu dacă tot vrei și îți dorești, eu am și alte lucruri mai bune de făcut decât să stau să îi pun ochelari uneia care nici măcar nu i se vede fața, sau care nici măcar nu-i apare întreg capul, poate nici măcar jumate/jumătate. Intr-adevar au asemanari dar diferenta este data de faptul ca o tata e mai coborata ca cealalta si ca si-a aratat chipulTocmai ce ai zis asemănarea, nu diferența :laugh2 :laugh2 :laugh2. Unde „si-a aratat chipul” ? La tine dacă are fața blurată, înseamnă că „si-a aratat chipul” ? :slap2
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 3, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 3, 2018 Dacă te referi la cei de vedere, să știi că am deja, dacă te referi la unii cu Raze X, nu știu dacă aș avea nevoie de vreunii, dar parcă aș vrea, așa aș câștiga și eu mai mult timp. Normal că nu văd, poate-mi dai tu ochelarii tăi cu raze, așa poate văd și eu părul de pe celălalt topic pentru că doar cu ochii mei proprii nu-i zăresc. Uită-te și tu care proporții și ai să-ți dai seama :wink2, am zis „proporții” ca să nu jignesc pe cineva, că îmi era mai ușor să zic „tonaj” sau „gabarit” Te salut și eu ! Poate nu sunt areolele aceeași culoare, dar structură e cam aceeași. Poate e din caza luminii sau din cauza unghiului.Și nu stau eu acum să îi pun ochelari, e adevărat poate pentru unii pare palpitant, dar nu stau eu acum să îi pun ochelari doar pentru că așa vor unii, dacă vrei îi poți pune tu dacă tot vrei și îți dorești, eu am și alte lucruri mai bune de făcut decât să stau să îi pun ochelari uneia care nici măcar nu i se vede fața, sau care nici măcar nu-i apare întreg capul, poate nici măcar jumate/jumătate. Tocmai ce ai zis asemănarea, nu diferența :laugh2 :laugh2 :laugh2. Unde „si-a aratat chipul” ? La tine dacă are fața blurată, înseamnă că „si-a aratat chipul” ? :slap2HABAR N AI CE SCRII ,UMPLI PAGINI AIUREA.Cum sa semene una cu alta,ești foarte limitat
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 3, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 3, 2018 Dacă te referi la cei de vedere, să știi că am deja, dacă te referi la unii cu Raze X, nu știu dacă aș avea nevoie de vreunii, dar parcă aș vrea, așa aș câștiga și eu mai mult timp. Normal că nu văd, poate-mi dai tu ochelarii tăi cu raze, așa poate văd și eu părul de pe celălalt topic pentru că doar cu ochii mei proprii nu-i zăresc. Uită-te și tu care proporții și ai să-ți dai seama :wink2, am zis „proporții” ca să nu jignesc pe cineva, că îmi era mai ușor să zic „tonaj” sau „gabarit” Te salut și eu ! Poate nu sunt areolele aceeași culoare, dar structură e cam aceeași. Poate e din caza luminii sau din cauza unghiului.Și nu stau eu acum să îi pun ochelari, e adevărat poate pentru unii pare palpitant, dar nu stau eu acum să îi pun ochelari doar pentru că așa vor unii, dacă vrei îi poți pune tu dacă tot vrei și îți dorești, eu am și alte lucruri mai bune de făcut decât să stau să îi pun ochelari uneia care nici măcar nu i se vede fața, sau care nici măcar nu-i apare întreg capul, poate nici măcar jumate/jumătate. Tocmai ce ai zis asemănarea, nu diferența :laugh2 :laugh2 :laugh2. Unde „si-a aratat chipul” ? La tine dacă are fața blurată, înseamnă că „si-a aratat chipul” ? :slap2
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 4, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 4, 2018 Masaj cu fin 0729 668 399
only-me Reputație: 17116 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iulie 4, 2018 :kotzen :kotzen
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 4, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 4, 2018 Înghite- o că e păcat de ea!!!!!!
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 4, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 4, 2018 :kotzen :kotzenDai in gropi de inteligenta
only-me Reputație: 17116 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iulie 4, 2018 Dai in gropi de inteligentaJura-te in Congoleza ca sa te cred!!!😂🤣
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 4, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 4, 2018 Jura-te in Congoleza ca sa te cred!!!😂🤣ești un cocalar 1 1
incepator12 Reputație: 75 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 HABAR N AI CE SCRII ,UMPLI PAGINI AIUREA.Cum sa semene una cu alta,ești foarte limitatȘI TU FĂRĂ SĂ ȚIPI NU POȚI ? NU AM HABAR CE SCRIU ? UMPLU PAGINI AIUREA, HĂ ? TU HABAR NU AI CE SCRII, EU MĂCAR NU ABEREZ CA TINE. Deci „cum seamănă una cu alta” așa sunt eu limitat ? Ce logică are asta ? Și mai zici de mine că habar n-am ce scriu. Nu vezi ce aberații emiți ? Tu ești aia limitată că văd că nici nu gândești 1
only-me Reputație: 17116 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iulie 5, 2018 ȘI TU FÄ‚RÄ‚ SÄ‚ ÈšIPI NU POÈšI ? NU AM HABAR CE SCRIU ? UMPLU PAGINI AIUREA, HÄ‚ ? TU HABAR NU AI CE SCRII, EU MÄ‚CAR NU ABEREZ CA TINE. Deci „cum seamănă una cu alta†așa sunt eu limitat ? Ce logică are asta ? Și mai zici de mine că habar n-am ce scriu. Nu vezi ce aberații emiți ? Tu ești aia limitată că văd că nici nu gândeștiLas-o,am zis😂,nu are toata tigla pe casa!Fa un efort si incearca sa o intelegiðŸ˜.
hormi Reputație: 787 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2018 @incepator12, astia ca tine (daca zic prosti te superi, asa ca zic doar prosti informati) nu faceti decat sa-i dati apa la moara.In cazul de fata repet, esti prost informat. Poza cu țatele Evei nu are legatura cu tatele doamnei Alina.Retrage-te in momentul asta de glorie.
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 5, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 5, 2018 @incepator12, astia ca tine (daca zic prosti te superi, asa ca zic doar prosti informati) nu faceti decat sa-i dati apa la moara.In cazul de fata repet, esti prost informat. Poza cu țatele Evei nu are legatura cu tatele doamnei Alina.Retrage-te in momentul asta de glorie.[/quot Pai le-ați văzut voi vreodată (de tate e voeba!! Doar confuzii ,atat
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 5, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 5, 2018 @incepator12, astia ca tine (daca zic prosti te superi, asa ca zic doar prosti informati) nu faceti decat sa-i dati apa la moara.In cazul de fata repet, esti prost informat. Poza cu țatele Evei nu are legatura cu tatele doamnei Alina.Retrage-te in momentul asta de glorie.[/quot Pai le-ați văzut voi vreodată (de tate e voeba!! Doar confuzii ,atat @incepator12, astia ca tine (daca zic prosti te superi, asa ca zic doar prosti informati) nu faceti decat sa-i dati apa la moara.In cazul de fata repet, esti prost informat. Poza cu țatele Evei nu are legatura cu tatele doamnei Alina.Retrage-te in momentul asta de glorie. @incepator12, astia ca tine (daca zic prosti te superi, asa ca zic doar prosti informati) nu faceti decat sa-i dati apa la moara.In cazul de fata repet, esti prost informat. Poza cu țatele Evei nu are legatura cu tatele doamnei Alina.Retrage-te in momentul asta de glorie.Au legătură cu țâțele tale
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 5, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 5, 2018 Masaj cu fin 0729.668. 399 Univ poze reale,Alina41/165/60 exclus cocalari,mincinoși ,needucați ,persoane gen hormni,darknightmare,only me,only You s a
gelusi Reputație: 141 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2018 Masaj cu fin 0729.668. 399 Univ poze reale,Alina41/165/60 exclus cocalari,mincinoși ,needucați ,persoane gen hormni,darknightmare,only me,only You s aFaci și cur ? Sau numai pizda și bot ?Ms! 2
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 5, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 5, 2018 Faci și cur ? Sau numai pizda și bot ?Ms!Tie nimic ,cu așa exprimare ...poate prinzi un loc la gara 2
zoro15 Reputație: 2 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Buna, pret? In afara de masaj alte servicii?
gigi_gigi Reputație: 90 Postat Iulie 16, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 16, 2018 Buna Alina. Ti-as mai face o vizita, pe unde mai esti cu locatia? Tot la Diva pe Batistei?Ms
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Iulie 19, 2018 Oras:bucures Oras:bucures Postat Iulie 19, 2018 Buna ,scz am fost plecata din Buc o perioada .Ne auzim la tel 0729.668.399.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum