Sari la conținut

Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

Postat

Isi face reclama pe aici.Blocat-i contul.Foloseste spatiul ca sa-si faca reclama.Nu vede nimeni???

Ce reclama imi fac draga mea daca omu ma intrebat daca lucrez duminica?! Ai probleme grave tocmai ce mi-am cerut scuze draga mea nu ma pot coborâ la nivelul tau de mahala ...subiectul a fost inchis iar de reclama nu am nevoie nu duc lipsa de futaciosi... Hai o seara frumoasa !

• Like 2
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Isi face reclama pe aici.Blocat-i contul.Foloseste spatiul ca sa-si faca reclama.Nu vede nimeni???

Da,isi face reclama, stie sa se vanda,a mai castigat un client fata de tine ( era sa zic ca tu ai pierdut inca vreo doi,dar tu nu ai clienti deci nu ai ce pierde) care pierde timpul pe aici neavand clienti

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Du-te si culca-te!!! Sau strange-ti mizeria din jur ca sa stea cineva cu tn.Educa-te ca la 20 de ani esti mai mare ca mine.Cate kilogr ai?

?

Am 55-56 draga mea dar numai curu meu cantareste destul de mult :))) am un copil vaca dracu e si normal sa am kg care le am si ? Cine ma place ma place cum sunt si ce crezi nu duc lipsa nici de bani si asa cum sunt eu draga mea alina nimeni nu mi-a cerut bani inapoi !

• Like 2
  • Oras:bucures
Postat

NU te- ai inecat de la atata rahat cat mananci?? DE fapt esti obisnuit de atata cantitate nu mai simti .Esti imun.Fara el nu poti trai.Manan i intr-una.Terminatule .Cunosti tu mai bn ca mine colege si cli.5

TACI dracu de imputit nenorocit incult.Boule

Postat

Scroafo eu nu te-am jicnit la 40 sunt prea piesa pe langa tine.Sunt femei cu 3 copii care arata super.La ce culoare are pielea nu mai cere omul banii inapoi.Se multumeste ca a scapat cu bine.Ti-ai dori sa arati ca mn nebuno.La 40 o sa schimbi usile cred.Sau poate termini alea 6 clase .Decat sa stai pe aici

Postat

Nu fa la nivelul tau ,ca te-a adus din Ferent sa faci si tu un ban ca in Buc nu faceai ,te -a ajutat ,noi mai fusesem ca sa scrii tu pe forum .Ca nici unde erai pe harta nu stiai.Vezi de trb tale daca ai asa ceva.Nu ma intereseaza nici cine vine si nici cine te fute.Daca primesti asemenea specimene esti la fel ca ei.Nu esti mai prejos si nici mai presus.Adica de proasta conditie umana daca stii ce e aia. Ma indoiesc ca ai citit mai mult de ce scrie pe pachet de tigari pe mancare sau la televizor.Acuma ai mai avansat citesti pe prezervat .

Postat

Scroafo eu nu te-am jicnit la 40 sunt prea piesa pe langa tine.Sunt femei cu 3 copii care arata super.La ce culoare are pielea nu mai cere omul banii inapoi.Se multumeste ca a scapat cu bine.Ti-ai dori sa arati ca mn nebuno.La 40 o sa schimbi usile cred.Sau poate termini alea 6 clase .Decat sa stai pe aici

Sa arate ca tine? te-ai uitat in oglinda? citeste recenziile facute la adresa ta,cand se uita clientii la tine li se culca pula

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu fa la nivelul tau ,ca te-a adus din Ferent sa faci si tu un ban ca in Buc nu faceai ,te -a ajutat ,noi mai fusesem ca sa scrii tu pe forum .Ca nici unde erai pe harta nu stiai.Vezi de trb tale daca ai asa ceva.Nu ma intereseaza nici cine vine si nici cine te fute.Daca primesti asemenea specimene esti la fel ca ei.Nu esti mai prejos si nici mai presus.Adica de proasta conditie umana daca stii ce e aia. Ma indoiesc ca ai citit mai mult de ce scrie pe pachet de tigari pe mancare sau la televizor.Acuma ai mai avansat citesti pe prezervat .

Da, dar ea macar face bani,tu? nici pule nu mai ai de supt ca sa faci cim sa-ti treaca foamea.Grasimea de pe tine este de la pascut de cand ieseai cu vaca,nu de la proteinele din pula barbatilor

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Hai baga-te la somn ca au trecut desenele.Le-ai pierdut.

Da-i o limba ca sa doarma linistita

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Pai n'are cum sa arate.Ti se culca tie ca nu ai.Mars.Ma uit de zece ori in oglinda.La cluj n -a facut nimic. De buna ce e.Nici in Buc nu face purici.Poate o futi tu fara bani sa o vedem la top.Cred ca esti masochist sa incasezi atatea

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Ce iti pasa tie oricum iti pisi pe forum si aic nu cauti clienti, asa ca nu iti schimba nimic.

Postat

Ca sa dam pe fata ca daca femeii ii place mahalaua.A luat-o in carca o colega de a mea sa -si bata capul.Ca am luat pe multe sa manance si ele paine.Habar n'aveau de nimic.Sa le facem bn.Ca sa scrie pe forum.

• Minus 1
Postat

Asa e ,nu ma afecteaza decat carnatele si carnatii care scriu sa se afle in treaba.Nu ma afect pe mn nimic.Din contra ,mai afla lumea lucruri nestiute .

Postat

Pai n'are cum sa arate.Ti se culca tie ca nu ai.Mars.Ma uit de zece ori in oglinda.La cluj n -a facut nimic. De buna ce e.Nici in Buc nu face purici.Poate o futi tu fara bani sa o vedem la top.Cred ca esti masochist sa incasezi a

Semeni cu o catea batrana . Stai in cur si-ti dai limbi singura.IAR NU AI CLIENTI DE PIERZI TIMPUL AICI? :atm :felatie

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Mai Alina,imi dai voie sa-ti dau un like?

Poate asa ne lasi sa ne vedem noi de ale noastre si tu de ale tale.

Fa un bine societatii,leaga-ti o piatra de gat si aruncate in Dambovita.

• Like 3
Postat

Arunca-te tu fara piatra ca merge si asa .Eventual cu prietenii tai care jicnesc .Am scapa noi de voi.Iar daca lumea tace si nu va zice nimic foarte rau face.Ca nu sunteti zei.Eu nu fac parte din categoria aia.Sa nu le zic nimic ca vezi d ne fac mai rau.Eu ma lupt pana la capat cu toata lumea.Asa sunt eu.Inepuizabila.Nu ma dau inapoi si nu obosesc.Merg pana la capat.Intelegi tu d nu puzzif??

Postat

Du-te dracu de prost

Eu vroiam să vin pâna la tine sa-ti dau 2lei sa-ti cumperi un covrig ca ești lihnita de foame dar pentru ca m-ai drăcuit pune-ti poftă în cui și du-te la ghena și căuta în tomberoanei

• Like 1
  • Minus 3
Postat

In "tomberoanei" cauti tu idiotule care nu mai termini.Nu realizezi si tu ca esti psihotic? DU -Te dracu de imbecil si da-i ma-tii din gunoaie scarba dracului.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...