liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Ajunge omul la spital din cauza voastra de GUNOAIE .Tampitule.Ti-ai facut cont si ai ocupatie.Altceva mai stii?Fă strâmbo nici la ora asta nu ai clienți? 1 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 CRETINULEHandicapato 1 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Ajunge omul la spital din cauza voastra de GUNOAIE .Tampitule.Ti-ai facut cont si ai ocupatie.Altceva mai stii?Parcă este prima oară când ajungi la Bălăcească,maniaco depresiva ce esti 2 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Ramane la mintea ta bolnavă dacă îți mai răspund sau nu.De câte ori mi te adresezi îți voi răspunde.Tu decizi 2 3
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Handicapatule ,lasa lumea in pace si ai sa vezi ,gunoiule idiot ,ca nimeni nu-ti mai scrie nimic.Tembelule care n-ai ce face.Crezi ca meriti vreun respect? Te inseli.
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Nu meriti altceva decat ce oferi .Mizerie .Nu te simti bine decat in mocirla ,unde te-ai nascut si ai crescut.La ghena cu sobolanii .Desi ei sunt domni pe langa tine.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Handicapatule ,lasa lumea in pace si ai sa vezi ,gunoiule idiot ,ca nimeni nu-ti mai scrie nimic.Tembelule care n-ai ce face.Crezi ca meriti vreun respect? Te inseli.Iar te mănâncă întâi în cur pe urma în gură ca să te umplui de ciocolată la bot? Respect pentru ține? Numai prin faptul ca ta măscăresc este de ajuns ca să mă compromit.Nu am nevoie de respectul unei cățele în călduri de care fug clienții.Dacă îți aduci aminte tu te-ai băgat în seamă cu mine și nu invers.Ti-am spus tu decizi cat vrei sa continuam.Eu nu Ti-am răspuns ca te-ai adresat mie sau ai făcut aluzii la persoană mea.Nu te mai băga în seamă cu mine și voi face la fel. TU DECIZI 2 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Nu meriti altceva decat ce oferi .Mizerie .Nu te simti bine decat in mocirla ,unde te-ai nascut si ai crescut.La ghena cu sobolanii .Desi ei sunt domni pe langa tine.Ești atat de proastă încât nici să jicnesti nu stii.Tocmai mă gândeam să te trimit la centură să sugi sângele din pizda centuristelor dar la cât ești de proastă ești în stare să te duci.
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Esti prost rau si daca nu stiu sa jicnesc este pentru ca n-am parcurs aceleasi carti,n-am semnat aceleasi condici de prezenta la lucru,n-avem aceleasi realizari etc.Singura realizare e ca ai un cont aici si jicnesti pe toata lumea.Nu te concureaza nimeni la jicniri,stai cuminte.Fii mandru de toata prestatia ta caci tu ai inceput sa dai cu pietre ,nu eu.Iar daca dau replici este dreptul meu ,vezi-ti de cariera ta de hingher sau lucrator la deratizare si ramai in lumea ta mica si obtuza,printre mormane de gunoaie.Nu te mai preocupa tu de inteligenta unora si vezi de unde "sugi" tu sange din ce piz a carei centurista etc etc.Nu am inceput eu sa dau cu pietre aiurea.Am alte treburi mai importante si daca ai avea si tu nu ai scrie toata ziua ,dar nu ai .Esti constient ca n-ai facut nimic cu viata ta si ca sa nu fii singur in caruta ratatilor te-ai gandit sa mai ai si alti tovarasi de drum.Fie ca-mi vei scrie mie sau altora vei face asta la nesfarsit pt ca pt boala ta sau a altora ca tine nu exista tratament.Singura consolare pe care ai gasit-o in viata este acest spatiu unde sa te desfasori in voie.Unde esti lasat sa -ti vezi de agonia ta.Da-ti seama ca daca ai ajuns in halul asta nu mai ai scapare .
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Iar te mănâncă în gură jegoaso? Mai porți bodyul ală negru și rupt?ti-as baga-o din nou pe gât ca să te scarpin să nu te mai mănânce dar când te văd îmi moare pula futete-ar cainii în cur 2 3
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Rectif "a carei centuriste".
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Lepra tot lepra ramane pana la capat.Ramai cu boala psihica pe care o ai pana mori.Se scrie "fu-te-ar "pt cultura ta ,mediocrule.Scula ta e moarta demult.N-ai ce sa bagi decat in imaginatia ta.La mn nu vin asemeni tie,poate ti-ai dorit sa fii venit.Nu se deschide interfonul.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Fă cât de proastă poți să fi? Cred ca ti-am spus de cel puțin cinci ori să nu te mai bagi în seamă cu mine,și tu? Nu ..... Batman ,Batman.Nu poți să stai fără jigniri? Foame mare pe tine da? Era ghena închisă? Du-te pe centură proast-o ca mai sugi o pula mai culegi o sacoșă de urzici o ciupercă ceva. 3 3
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 "Fute-te-ar "cainii pe tine ca sa te saturi de scris.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 Lepra tot lepra ramane pana la capat.Ramai cu boala psihica pe care o ai pana mori.Se scrie "fu-te-ar "pt cultura ta ,mediocrule.Scula ta e moarta demult.N-ai ce sa bagi decat in imaginatia ta.La mn nu vin asemeni tie,poate ti-ai dorit sa fii venit.Nu se deschide interfonul.Nici aurolacii nu mai vor să vină sa-ti dea muie și să te futa în cur jegoas-o
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 17, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 17, 2016 "Fute-te-ar "cainii pe tine ca sa te saturi de scris.Ce faci mă copiezi? Atât de îngustă esti ln gândire zdreant-o 2 3
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2016 Lepra tot lepra ramane pana la capat.Ramai cu boala psihica pe care o ai pana mori.Se scrie "fu-te-ar "pt cultura ta ,mediocrule.Scula ta e moarta demult.N-ai ce sa bagi decat in imaginatia ta.La mn nu vin asemeni tie,poate ti-ai dorit sa fii venit.Nu se deschide interfonul.Iar pentru cultura ta se scrie: ”Fute-te-ar” (inversiunea lui te-ar fute) nu ”Fu-te-ar” si ”Jignesc” nu ”Jicnesc”. Asta referitor la cartile parcurse de unii. Se pare ca nu si cele de Gramatica prea aprofundat ... 6 3
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 "Proast-o" ???se scrie "proasto ",boule ce esti ,care te dai inteligent pe aici.Poate halesc altii sau altele dar cu mine nu merge,pamblicarule.
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Se scrie fute-te-ar (ar fute pe tine te).Si jegoaso legat,nu "jegoas-o".
bic.c Reputație: -1560 Postat Februarie 17, 2016 Oras:. Oras:. Postat Februarie 17, 2016 Alino , Alino , la varsta si la anii tai in bransa nu ai invatat nimicTe porti ca o pustoaica isterica . Pacat , cel mai mult tu ai de pierdut , noi...ne mai amuzam putin . Ghici de cine ? 7 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Eu n-am ce sa pierd ca stiu ce am de facut .Este impresia voastra ca o tipa ca mine asteapta sa castige ceva in acest oras.Care este pierdut.Cu dame la 30-40 ,50 lei.Nici nu vreau sa stiu cu ce-si fac analize,platesc cazarea,se spala,cu ce-i spala si pe clienti,cu ce se sterg etc.Cu ce se protejeaza(cu prez chinez) ,daca se mai ung cu o crema,mai fac o manich...etc etc etc 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Cred ca am invatat prea multe .Tocmai din cauza asta nu am asteptari. 1
bic.c Reputație: -1560 Postat Februarie 17, 2016 Oras:. Oras:. Postat Februarie 17, 2016 Eu n-am ce sa pierd ca stiu ce am de facut .Este impresia voastra ca o tipa ca mine asteapta sa castige ceva in acest oras.Care este pierdut.Cu dame la 30-40 ,50 lei.Nici nu vreau sa stiu cu ce-si fac analize,platesc cazarea,se spala,cu ce-i spala si pe clienti,cu ce se sterg etc.Cu ce se protejeaza(cu prez chinez) ,daca se mai ung cu o crema,mai fac o manich...etc etc etc Nu ai inteles absolut nimic , continui sa te dai in spectacol etalandu-ti frustrarile in toata splendoarea lor . De exemplu eu mi-as fi dorit sa profit din plin de experienta ta dar in cazul de fata mi-e frica sa calc pe la tine 3 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 Voi va dati in spectacol zi de zi, iar de venit trebuie multa benzina sa mergi 400/500 km.Nu are nimeni frustrari .Ai inteles tu ce-ai vrut.Eu n-am ce invata de la oameni care merg la nespalate cu 30( de colegul liv e vorba) si povesteste "cum isi tragea aia chilotii dupa futai,pregatita pt urmatorul."Ce as avea de discutat? SAU altul a dat 150 pe o laba trista etc 1
alina.doamna37 Reputație: 144 Postat Februarie 17, 2016 Oras:bucures Oras:bucures Postat Februarie 17, 2016 De voi insiva va amuzati ,am ghicit,care va povestiti sex-experientele.E adevarat ca cineva trb sa testeze si pe acolo.Dar aceia nu fac obiectul activitatii mele.Nu suntem in aceeasi caruta.Cum sa ne respecte pe noi daca nu se respecta pe el???????? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum