obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 29, 2015 Dovada de neseriozitate totalaMincinoase Încurca lumeM au făcut sa așteptat la scara 20 de minAmatoareVoce de bărbat in timpul conversații posibil Peștele sau yubiEvtati leLocative sat vacanța pe margaritarelor bloc cu patru etaje 2
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 29, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 29, 2015 Asta-i cu rima alba, nebunule. Ba eu nu te cred, pana nu le faci niste poze si adaugi si niste efecte cheap, eu zic ca tu minti.Auzi ba. tu ai viata, tu mai faci si altceva in afara decat sa lingi in pizda curve? probabil ca dormi si mesteci!? ...trist personaj sa-mi bag pula...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 Asta-i cu rima alba, nebunule. Ba eu nu te cred, pana nu le faci niste poze si adaugi si niste efecte cheap, eu zic ca tu minti.Auzi ba. tu ai viata, tu mai faci si altceva in afara decat sa lingi in pizda curve? probabil ca dormi si mesteci!? ...trist personaj sa-mi bag pula... ...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 la acelasi pret ca si mincinoasele neserioase de la acest numar ,va puteti orienta in zona, la distanta de mers pe jos la cel putin 5 alte fete serioase ,frumoase si corecte.adilinabebelusha ramonika .regina sexuluiandreea si loryveverita oanaroxana tha cristina grisina etc etc.succes la tepe 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 29, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat Iulie 29, 2015 impostoarele pun anunturi in telegraf sub titlul sex totalll cu mentiunea 100 ron finalizarea. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum