pescarus Reputație: 240 Postat Septembrie 27, 2011 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Septembrie 27, 2011 “Vrei să afli combinația dintre relaxare și plăcere? Sunând găsești răspunsul. Tel. 0751.405.163.” “Relaxare și plăcere. Tel. 0786.017.842. Craiova”Raspunde o pestioaica cu o voce super, de crainica TV care da o oferta: undeva in Craiovita, 2 fete brunete 21 si 23 de ani, slabute cu sani medii.M-ar tenta sa ma duc in explorare si sa vin sa raportez aici dar... Craiovita?! Pestioaica?!Ce parere aveti?
davis.corso Reputație: 85 Postat Septembrie 30, 2011 Postat Septembrie 30, 2011 S-ar putea sa stiu ceva....avea voce gipsy sau normala?Si zona...era undeva pe langa Penny?
pescarus Reputație: 240 Postat Octombrie 1, 2011 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 1, 2011 Vocea era normala. Din pacate nu mai stiu prin ce zona a Craiovitei mi-a zis la telefon...
pescarus Reputație: 240 Postat Noiembrie 30, 2011 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Noiembrie 30, 2011 Vrei să afli combinația dintre relaxare și plăcere? Sunând găsești răspunsul. Tel. 0751.405.163E un cuib cu 2 fete. Una raspunde foarte frumos la telefon: masaj + sex, 100 ron 30min sau 150 ora. Am zis sa ma duc sa vad ce ofera Craiovita. Eram curios.Acolo nu prea ai ce alege, amandoua aratand destul de obosite. Brunete, 24 & 26 de ani. Aia de la telefon e mai grasa, cu tate mai mari si pare gipsy. Am mers cu cealalta, Roxana, 30min.Treaba era din start compromisa, deoarece nu eram de loc atras de fata. Masajul a fost zero. La oral si la normal s-a straduit ceva, a prestat deasupra si a dat din fese. Am schimbat vreo 3 pozitii pana am terminat.Telefoane nu am auzit, nici nu am fost zorit in vreun fel. Ele sunt foarte politicoase si pare ca se straduiesc sa ofere un serviciu care include respect. Din pacate motivul pentru care fac asta e faptul ca marfa in sine... lasa de dorit. Eu nu voi reveni.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2011 Postat Noiembrie 30, 2011 pescarus, de ce nu ai facut recenzia in vechiul thread????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum