Sari la conținut

Bunicul meu - luaț dă învâțaț

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

De ce definesti termenii in antiteza cu opusii lor. Gandirea duala alb-negru denota un spirit adversativ, uneori conflictual. Putem fi fericiti noi insine fara neaparat raportarea la o traire intensa, extrema. Sau nu in toate cazurile. Ai putea fi o submisiva buna. Eu nu sunt dominator. Eu sunt democrat

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

nu as fi deloc o submisiva buna odata ca sun t competitiva si as simti nevoia sa domin mai bine ca el si altadata ca lucrand cu asa ceva deja e instinctual. daca iubesc o persoana foarte mult pot fi. dar lol ...in cazul asta eu decid ca ma las dominata :)

stai chill pot fi capabila de 2 extreme in acelasi timp(fara a ma contrazice) si de echilibru perfect. sunt sagetator - semn dual si am ascendentul in gemeni. plus focul sagetatorului e intetit de aerul gemenilor.

si in general sunt relaxata, nu conflictuala. Stari conflictuale am daca sunt frecata (si nu de bine) in mod constant o perioada suficient cat sa ma scoata din element. Timp in care zic pan' aici, scap putin venin si ma rostogolesc in my confort zone. Plus ca una este sa pari adversativ   la nivel teoretic cand dai din gura si alta este sa si fi practic.

Postat

Mai devreme i-ai dat un punct lui Day pentru aceeasi afirmatie. Nu prea am inteles :blushing2

mai presus de orice am scris mai sus lui day mereu ii dau like ca vreau sa il fut  :laugh2

cum se da like la femei bune

• Like 2
Postat

nu as fi deloc o submisiva buna odata ca sun t competitiva si as simti nevoia sa domin mai bine ca el si altadata ca lucrand cu asa ceva deja e instinctual. daca iubesc o persoana foarte mult pot fi. dar lol ...in cazul asta eu decid ca ma las dominata :)

stai chill pot fi capabila de 2 extreme in acelasi timp(fara a ma contrazice) si de echilibru perfect. sunt sagetator - semn dual si am ascendentul in gemeni. plus focul sagetatorului e intetit de aerul gemenilor.

si in general sunt relaxata, nu conflictuala. Stari conflictuale am daca sunt frecata (si nu de bine) in mod constant o perioada suficient cat sa ma scoata din element. Timp in care zic pan' aici, scap putin venin si ma rostogolesc in my confort zone. Plus ca una este sa pari adversativ   la nivel teoretic cand dai din gura si alta este sa si fi practic.

Ultima parte a postarii mele precedente a vrut sa fie o gluma, dar te-ai jucat prea usor cu conceptul de cruzime ceea ce m-a pus pa ganduri. Sa inteleg ca pentru fericirea personala ai voie sa calci pe cadavre ?

Postat

mai presus de orice am scris mai sus lui day mereu ii dau like ca vreau sa il fut  :laugh2

Ii trimiti o floare sau ii scrii o scrisoare de amor pe hartie de culoarea ta

• Like 1
Postat

Ultima parte a postarii mele precedente a vrut sa fie o gluma, dar te-ai jucat prea usor cu conceptul de cruzime ceea ce m-a pus pa ganduri. Sa inteleg ca pentru fericirea personala ai voie sa calci pe cadavre ?

e f interesanta intrebarea ca am un crez mai ciudat.

cand e vorba de mine nu m-as suporta pe mine daca as face ca mai sus. sunt foarte fair-play ce tie nu-ti place altuia nu-i face, bla bla. si pe bune

la altii nu ma deranjeaza. de ce? ca fiecare este liber sa se defineasca etico-moral dupa cum il taie capul. cu o singura conditie, calci pe cadavre asigura-te ca nu e al unei persoane dragi mie. sau asigura-te ca daca ma vrei cadavru nu pot sa ma ridic, ca daca ma ridic devine urat :D pe scurt esti scarba, nesimtit, criminal, manelist fi in plm, dar nu imi afecta spatiul personal. in rest selectie naturala :)

Postat

Ii trimiti o floare sau ii scrii o scrisoare de amor pe hartie de culoarea ta

o sa ii scriu pe hartie verde , culoarea mea preferata. si cand il fut il fut direct in iarba sa ma simt inspirata   :D :D

vad ca a disparut mon gran amour, nu e pe aici. ei las ca citeste el mai incolo

• Like 2
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Bunicul meu zicea: "Taica,la femeie pana nu i-o scapi si-n cur,e ca o iapa neimblinzita!"

:laugh2 buna asta.

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai devreme i-ai dat un punct lui Day pentru aceeasi afirmatie. Nu prea am inteles :blushing2

Nici ea n-a înțeles dar până la urmă gestul contează :)))

Postat

Nici ea n-a înțeles dar până la urmă gestul contează :)))

nenorocitule :))))

• Like 2
Postat

Crezi că mă dezbrac la pula goală pentru niște like-uri? =))

I'm a god, ce pula mea.

Postat

Crezi că mă dezbrac la pula goală pentru niște like-uri? =))

I'm a god, ce pula mea.

pai nu te las eu sa faci asa ceva! und' te crezi baby? si in iarba daca te fut trebuie sa ne ascundem de ochii lumii. muritorii de rand nu pot privi un act amoros deic :)

Postat

pai nu te las eu sa faci asa ceva! und' te crezi baby? si in iarba daca te fut trebuie sa ne ascundem de ochii lumii. muritorii de rand nu pot privi un act amoros deic :)

Asta cu fututul în iarbă e negociabilă. Prefer în parcarea subterană a unui mall.

Postat

Asta cu fututul în iarbă e negociabilă. Prefer în parcarea subterană a unui mall.

daca esti cuminte done :D

Postat

What the fuck did i just watch?

whaaaat? didnt u say u wanna tie me up someday? :)))

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Ceea ce eu vreau va avea loc, chiar și dacă aș muri!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

MOARTE IPOCRIȚILOR! 

Postat

zau daca nu imi ucizi mereu iesirile pasionale. nu vezi ca eu si day suntem ocupati?! taci!

Ceea ce eu vreau va avea loc, chiar și dacă aș muri!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

MOARTE IPOCRIȚILOR! 

Postat

si eu sunt ocupat  dragostea pentu dummnezeul meu imi răpește tot timpul  :laugh2

p.s. v-am pus o  pilă  :laugh2

Multumim

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...