andreea fetish Reputație: 16 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Buna domnilor!Eu sunt Andreea – matura, 1.60 m, satena, corp atletic, sani nr 3, 40 ani. Servicii:-dus impreuna;-mici fantezii;-French Kiss;-oral neprotejat cu finalzare orala in functie de igiena;-deep thorat;-normal intotdeauna protejat;-jucarii pentru ambii;-uro: eu parte activa;-fetish-uri;-masturbare;-limbaj vulgar;-nu ofer anal.Donatie: 200 lei / ora; doar la ora, nu si la finalizare.Serviciu extra: uro (eu parte pasiva, de la gat in jos): +100 lei.Locatia: Bdul Magheru, Bloc Eva (vis-à-vis de Teatrul “Nottara”).Program: Luni – Vineri 09:30-20:00.Contact: 0731.538.920Poze facute in locatia mea.Sunt colega cu anca_dreams69 https://nimfomane.com/forum/topic/28184-anca-dreams69-0732866770-magheru-eva/ Multumesc, va astept! 2
andreea fetish Reputație: 16 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 31, 2015 .
guru tuginmypudha. Reputație: 554 Postat August 7, 2015 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 7, 2015 Sunt curios cate vizite va avea la pretul asta. E la acelasi pret cu colega ei, care insa are avantajul unor ani buni in minus... Altfel, bafta maxima!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum