tonysoprano69 Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2011 Postat Decembrie 1, 2011 Ieri avand ursuletul excitat am inceput sa ma uit prin AT si am dat de urmatorul anunt"LOCUIESC SINGURA,29 ani, discreta, selectiva, ofer companie la domiciliul meu, central, am experienta, rabdare, sunt sociabila, inteligenta, intr-un cuvant stiu sa te fac sa te simti bine, te asigur de igiena maxima 01 Dec 23:34 0735.448.922 Zis si facut o sun pe "domsoara" si ma cheama pe undeva pe langa Zepter pe blv.Unirii.De cum am vb cu ea mi sa parut ceva in neregula deoarece avea o voce de etnie roma plus nici nu sa prezentat, nici buna, a inceput sa insire ce face si nu face ziceai ca este la o licitatie si mai are putin sa zica"ADJUDECAT",plus ca avea o voce foarte foarte groasa gandidnu-ma k la un barbat.Dar cum ursuletul era prea excitat am zis ca la asemenea femeie(ma refer ce am gandit cand am vazut pozele) am zis deh "o fi racita fata".Ajung in fata la Zepter si o sun din nou ea indrumandu-ma la un bloc langa el .Am sunat la interfon,am urcat si cand SURPRIZE SURPRIZE cu Andreea Marin,de dupa usa apare "marmota ucigasa" de fapt cred ca o alint ea fiind ceva la 1.60cm inaltime si vreo 90 de kg gandind-ma direct k decat so ocolesc mai bine o sar:). Ma invita in apartament (eu intru gandidnu-ma ca este vreo colega a zanei pe care o vazusem in poza)si in sufragerie imi explica ca de fapt ea s-a mai ingrasat un pic(in gandul meu vreo 40 de kg ) )si lucreaza cu pozele ei vechi.Credeti-ma ca in secunda doi nu stiam cum sa sparg usa ca"mascatii" si sa fug ca nu poate cumva sa ma manance la cat de multa era "ZANA" Si asa dragi co-works am plecat cu ursuletzul nemangaiat si nealintat si cu o pofta nebuna sa bag ursu in barlog dar si cu un gust foarte amar gandidnu-ma la ce pot face unele femei si la cat de penibile pot fi cand realizezi ca pozele nu au nici o legatura cu realitatea. Deci evitati acest anunt
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum