vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 31, 2015 Adaptand rolurile si dimensiunile exprimarii la colonia din marginea ioropei numita rromania, eu consider ca jupanul pisicuts poate fi considerat un epigon al marelui publicist american, vizionar al sexului liber, cunoscut de unii dintre noi ca patron al publicatiei Hustler, Larry Flynt.Ma inclin cu respect inaintea initiativei lui comerciale de a da frau liber exprimarii de orice fel pentru membrii acestui forum.Dedic cu acest prilej o melodie de suflet pentru acest antreprenor de succes. https://www.youtube.com/watch?v=AyYhWYN7doA arabule ia egzemplu, curvele verzi de la tine aicea-s rosii.
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 31, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 31, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pW8QyEG_Amo 2 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 31, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 31, 2015 Try Google Cine este lary flint ?
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 31, 2015 Cine este lary flint ?Unu care are o flintă. Sau nici aia nu știi ce e?
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2015 Adaptand rolurile si dimensiunile exprimarii la colonia din marginea ioropei numita rromania, eu consider ca jupanul pisicuts poate fi considerat un epigon al marelui publicist american, vizionar al sexului liber, cunoscut de unii dintre noi ca patron al publicatiei Hustler, Larry Flynt.Ma inclin cu respect inaintea initiativei lui comerciale de a da frau liber exprimarii de orice fel pentru membrii acestui forum.Dedic cu acest prilej o melodie de suflet pentru acest antreprenor de succes. arabule ia egzemplu, curvele verzi de la tine aicea-s rosii.Tu ai dreptate,ce plm ar fi forumurile de gen,daca n-am putea sa ne bagam pula-n gat unii altora? Lasand deoparte aceasta remarca a mea,desi in asentimentul tuturor romanilor,merg m-ai departe decat tine,si cu permisiunea Pisicuts-ului,ii dedic o melodie 1 4
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 1, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2015 Cine este lary flint ?Daca nu stii cine e Larry Flynt inseamna ca nu esti curvar adevarat...asta ii tata curvăsărelii )) ar mai fi si Hugh Hefner.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum