Sari la conținut

este pisicuts un Larry Flynt balcanic ?

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Adaptand rolurile si dimensiunile exprimarii la colonia din marginea ioropei numita rromania, eu consider ca jupanul pisicuts poate fi considerat un epigon al marelui publicist american, vizionar al sexului liber, cunoscut de unii dintre noi ca patron al publicatiei Hustler, Larry Flynt.

Ma inclin cu respect inaintea initiativei lui comerciale de a da frau liber exprimarii de orice fel pentru membrii acestui forum.

Dedic cu acest prilej o melodie de suflet pentru acest antreprenor de succes.

https://www.youtube.com/watch?v=AyYhWYN7doA

arabule ia egzemplu, curvele verzi de la tine aicea-s rosii.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Cine este lary flint ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Adaptand rolurile si dimensiunile exprimarii la colonia din marginea ioropei numita rromania, eu consider ca jupanul pisicuts poate fi considerat un epigon al marelui publicist american, vizionar al sexului liber, cunoscut de unii dintre noi ca patron al publicatiei Hustler, Larry Flynt.

Ma inclin cu respect inaintea initiativei lui comerciale de a da frau liber exprimarii de orice fel pentru membrii acestui forum.

Dedic cu acest prilej o melodie de suflet pentru acest antreprenor de succes.

arabule ia egzemplu, curvele verzi de la tine aicea-s rosii.

Tu ai dreptate,ce plm ar fi forumurile de gen,daca n-am putea sa ne bagam pula-n gat unii altora? Lasand deoparte aceasta remarca a mea,desi in asentimentul tuturor romanilor,merg m-ai departe decat tine,si cu permisiunea Pisicuts-ului,ii dedic o melodie

• Like 1
  • Minus 4

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Cine este lary flint ?

Daca nu stii cine e Larry Flynt inseamna ca nu esti curvar adevarat...asta ii tata curvăsărelii :))) ar mai fi si Hugh Hefner.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...