irinapitika Reputație: 3519 Postat August 1, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat August 1, 2015 buna! de ceva vreme tot caut un studio foto in constanta ,dar nu am gasit. imi recomandati voi ceva?! plase... hellp
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 1, 2015 De încredere http://nimfomane.com/forum/user/58400-obiectiv/
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat August 4, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 4, 2015 Cu tatuajele alea pe tine scot camera si vin sa te trag ) sau daca il chemi pe obiectiv vin si eu sa il ajut ) cu lumina alea alea
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 4, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 4, 2015 s-a rezolvat cazul , sedinta grea de 4 ore, dupa miezul noptii poze senzationalepacat ca nu prea am chef sa le postez pentru labagii.
victor24ct Reputație: -359 Postat August 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 5, 2015 haidi bre nea obi, sa ni le frecam si noi mai cu spor! aaaah ce i-as mai da in cap asa de dimineata cu niste poze bune....
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 5, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 5, 2015 haidi bre nea obi, sa ni le frecam si noi mai cu spor! aaaah ce i-as mai da in cap asa de dimineata cu niste poze bune.... haidi bre nea obi, sa ni le frecam si noi mai cu spor! aaaah ce i-as mai da in cap asa de dimineata cu niste poze bune....cind dispar cei doi muisti de pe forum , o sa postez mai multe poze, pina atunci, cu regret...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum