viktordan88 Reputație: 12 Postat Decembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2016 buna. mai lucrezi?
petre441 Reputație: 513 Postat Decembrie 10, 2016 Postat Decembrie 10, 2016 Din pacate exista si tipe pe care nu le inteleg de ce practica meseria asta.Probabil ca sunt atrase de bani,nu stiu.Locatie modesta in Sagului,cred ca daca tot faci asa ceva este normal sa faci intro locatie macar decenta, in baie nu am intrat pentru ca am venit pregatit.Nu exista nici urma de comunicare,doar ca aia nu,ca ailalta nu ii place.Oral foarte slab,normal ma abtin.Tipa are poze reale in anunturile din publi,cu ceva tatuaje.Pacat de atitudine ca in rest ca si fizic arata bine.Am vrut sa stau o ora dar dupa primul numar am zis pas.Plata a fost 100 lei si am petrecut pe acolo vreo 25 min. 1
flo3569 Reputație: 7 Postat Decembrie 24, 2016 Oras:Timis Oras:Timis Postat Decembrie 24, 2016 Buna!Amai fost cineva la fata asta?
niku731 Reputație: 499 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 31, 2016 si desi toti care au fost si au postat au facut recenzii negatine, mai are clienti care o cauta, dovada...mai sus....
Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Postat Decembrie 31, 2016 Nu multi stiu de forum, o experienta am avut-o ok cu ea, restul nu prea, doar de descărcare...
deutcher Reputație: 8 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 27, 2017 Mai e activa?
nemuriciu Reputație: 277 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Numai deplasari Oras:Numai deplasari Postat Ianuarie 27, 2017 pare sa fie Bruneta senzuala ofer sex oral si normal doar protejat domnilor generosi. Masaj erotic ,masaj de relaxare ...Pozele sunt 100% reale, daca nu sunt eu cea din poze platesc deranjul... :* 0757476832
nictim Reputație: 10 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 27, 2017 Bifat la domsoara!Poze reale.Sunat, programat, zona Sagului-DoinaAm stat doar un nrLocația-5 apartament mic si neîngrijit, are si o matza Alba cu negru, ihii😒Oral-7 (protejat)Normal-8 (strâmtă tare)Aspect-fata 7, corp 9 (sânii 10 plus), are multe tatuaje, ceea ce e Ok pt amatoriIgiena-9 (nu am simțit nimic suspect)GFE-7 cu mine a fost destul de comunicativa, poate a mai învățat ceva de la rubrica sugestii si reclamații de aici!Halat-100 RONZice ca mai are o colega, doar ca era plecată atunci De revenit: doar daca isi schimba locația (Ceea ce i-am si recomandat), fiindcă fata are mult potențial!!!
deutcher Reputație: 8 Postat Martie 7, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 7, 2018 Mai e prin zona domnisoara?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum