Sari la conținut

bruneta, fara nume, 0734964531

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Am gasit un anunt pe AT "REAL, 40 ani, daca nu sunt cea din poze, iti platesc deranjul, profesionalism, femeie mereu cu zambetul pe buze si il am pe vino-ncoa,sociabila,atitudine pozitiva,fara inhibitii, deschisa oricarei provocari " fara prea multe detalii despre pret doar 100LEI si pozele de mai jos:post-20491-133409728774_thumb.jpgpost-20491-133409728776_thumb.jpgpost-20491-133409728777_thumb.jpgpost-20491-133409728778_thumb.jpgMie mi se par trase un pic in Photoshop pozele. Poate confirma cineva ceva despre dansa?

Postat
Am gasit un anunt pe AT "REAL' date=' 40 ani, daca nu sunt cea din poze, iti platesc deranjul, profesionalism, femeie mereu cu zambetul pe buze si il am pe vino-ncoa,sociabila,atitudine pozitiva,fara inhibitii, deschisa oricarei provocari " fara prea multe detalii despre pret doar 100LEI si pozele de mai jos:Mie mi se par trase un pic in Photoshop pozele. Poate confirma cineva ceva despre dansa?[/quote']
au aparut din nou anunturi cu eaam sunat-o si zis ca presteaza in p-ta roseti si mi-a trecut, am fost acolo acum 3 luni si sunt niste babaciuni grase si urite

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...