bianca89 Reputație: -398 Postat August 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 2, 2015 Buna dragul meu, daca esti in cautarea unor momente intense si de neuitat atunci sunt exact ceea ce cauti. Pasiunea care o pun in joc in timpul petrecut alaturi de tine te va face sa atingi culmile extazului. Suna-ma pt mai multe detalii si nu vei regreta nici unu moment petrecut alaturi de mine 0757322750. Cu drag Bianca Perioada disponibiilitatii mele in Constanta 01- 14 AugustPOZE REALE FARA PHOTOSHOP!!!Sex oral - adanc, foarte adanc si cel mai adanc posibil. La polul opus pot fi si delicata si jucausa ca o felinaSex anal - activa si pasiva cu pozitii cat mai variate. Hard si soft 2 1
talibanu Reputație: 9702 Postat August 2, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 2, 2015 Asa ca aveti grija pe cine agatati in club ) 2 3
tibosee Reputație: 172 Postat August 2, 2015 Oras::) Oras::) Postat August 2, 2015 Bah pula,cat timp nu ti-ai taiat jucaria, nu esti transexual, esti travestit, da?e o diferenta! p.s.ce-ar zice ma-ta daca te-ar vedea in pozele alea?te-ar mai da odata la casa de copii, probabil... 1 1
bianca89 Reputație: -398 Postat August 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 2, 2015 Bah pula,cat timp nu ti-ai taiat jucaria, nu esti transexual, esti travestit, da?e o diferenta! p.s.ce-ar zice ma-ta daca te-ar vedea in pozele alea?te-ar mai da odata la casa de copii, probabil...Buna, In primul rand stiu si eu definitia termenului de Transsexual (transexuala e termenul generic cu care s-a obisnuit romanul ). In al dpilea rand nu m-am dat niciodata mare TS, insa dupa cum se vede, nic la TV nu ma mai incadrez. Incerc sa ajung sa creez ceva frumos, frumusetea e in ochii privitorului. Sunt constient/a ca poate nu is pe placul tuturor si nici nu incerc, oricat as face asta nu voi putea multumi pe toata lumea In al doilea rand, poate aici o sa te dezamagesc putin, NU provin dintr-o familie de care sa ma pot plange, sunt chiar mandra de familia mea. Ca sa fie treaba treaba, o sa plusez si o sa iti spun ca nu am avut parte nici de vreo un abuz in copilarie (cum multi presupun)...a fost o copilarie chiar faina rau de tot, stii ce spun, pe vremuri copiii ieseau afara mergeau, la bunici, chestii de genul. Sunt mandra si bucuroasa ca am avut parte de copilarie. Acum vorbind pe plan sexual, ceea ce sunt eu cu orientarea mea cu tot, e o chestie cu care pur si simplu te nasti. La fel cum tu ai crescut uitandu-te instinctiv dupa un decolteu frumos, apreciind un picior frumos pe toc, asa am crescut si eu cu o atractie instinctiva fata de persoane de acelasi sex cu mine. E o chestie strict legata de libidoul fiecaruia... nu e ca si cum te-ai trezi de dimineata si sa spui ca din momentul respectiv iti place ceva anume si gata. Oricum, apreciez vigilenta cu care ai incercat sa raspunzi, desi ai fost si un pic acid... Have fun Nu fi asa acid si rautacios, viata e prea scurta sa ti-o incarci cu grija altuia...implicit cu grija mea, mai ales ca in mod clar nu esti amator de genul O zi faina iti doresc! 3 1
tibosee Reputație: 172 Postat August 2, 2015 Oras::) Oras::) Postat August 2, 2015 Buna, In primul rand stiu si eu definitia termenului de Transsexual (transexuala e termenul generic cu care s-a obisnuit romanul ). In al dpilea rand nu m-am dat niciodata mare TS, insa dupa cum se vede, nic la TV nu ma mai incadrez. Incerc sa ajung sa creez ceva frumos, frumusetea e in ochii privitorului. Sunt constient ca poate nu is pe placul tuturor si nici nu incerc, oricat as face asta nu voi putea multumi pe toata lumea In al doilea rand, poate aici o sa te dezamagesc putin, NU provin dintr-o familie de care sa ma pot plange, sunt chiar mandra mandru de familia mea. Ca sa fie treaba treaba, o sa plusez si o sa iti spun ca nu am avut parte nici de vreo un abuz in copilarie (cum multi presupun)...a fost o copilarie chiar faina rau de tot, stii ce spun, pe vremuri copiii ieseau afara mergeau, la bunici, chestii de genul. Sunt mandra si bucuroasa mandru si bucuros ca am avut parte de copilarie. Acum vorbind pe plan sexual, ceea ce sunt eu cu orientarea mea cu tot, e o chestie cu care pur si simplu te nasti. La fel cum tu ai crescut uitandu-te instinctiv dupa un decolteu frumos, apreciind un picior frumos pe toc, asa am crescut si eu cu o atractie instinctiva fata de persoane de acelasi sex cu mine. E o chestie strict legata de libidoul fiecaruia... nu e ca si cum te-ai trezi de dimineata si sa spui ca din momentul respectiv iti place ceva anume si gata. Oricum, apreciez vigilenta cu care ai incercat sa raspunzi, desi ai fost si un pic acid... Have fun Nu fi asa acid si rautacios, viata e prea scurta sa ti-o incarci cu grija altuia...implicit cu grija mea, mai ales ca in mod clar nu esti amator de genul O zi faina iti doresc! mai intai, pune-te la punct cu gramatica, ca folosesti genul feminin in mod gresit, si e pacat, pari inteligent.apoi, explica-mi si mie ceva:esti barbat si iti plac barbatii. asta e ceva normal, nu am nimic cu persoanele gay, si eu cred ca e ceva cu care te nasti, si doar in putine cazuri o alegere personala.dar de ce pula mea te imbraci si te comporti ca o pizda? tie nu-ti plac pizdele, iti plac pulile.de ce incerci sa pozezi in femeie?de ce nu esti un tip lucrat, definit, dat cu cele mai jmekere cosmetice MASCULINE, imbracat cu cele mai la moda tzoale de desiner (botezatu, sa fiti de aceeasi orientare, de exemplu), de ce alegi sa fii travestit?adica nici cal nici magar, ci, in mod voit, un freak, o ciudatenie care provoaca dezgust celor care nu sunt gay, si mila, majoritatii gay-lor.eu, daca eram gay, si imi placeau barbatii, pai imi placeau barbatii bine, nu ciudateniile imbracate in femei, machiati violent si dezustator.De ce vrei sa atragi barbati homosexuali carora le place pula si totusi vor sa futa un alt pularau imbracat in femeie, desi lor le place curul?pe mine ma depaseste daca te simti femeie la interior, si probabil asta o sa-mi spui, de ce nu faci ceva in directia asta?de ce nu tai cucul? sa nu o bagi pe aia cu operatii scumpe ca nu merge. 2 2
bianca89 Reputație: -398 Postat August 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 2, 2015 mai intai, pune-te la punct cu gramatica, ca folosesti genul feminin in mod gresit, si e pacat, pari inteligent.apoi, explica-mi si mie ceva:esti barbat si iti plac barbatii. asta e ceva normal, nu am nimic cu persoanele gay, si eu cred ca e ceva cu care te nasti, si doar in putine cazuri o alegere personala.dar de ce pula mea te imbraci si te comporti ca o pizda? tie nu-ti plac pizdele, iti plac pulile.de ce incerci sa pozezi in femeie?de ce nu esti un tip lucrat, definit, dat cu cele mai jmekere cosmetice MASCULINE, imbracat cu cele mai la moda tzoale de desiner (botezatu, sa fiti de aceeasi orientare, de exemplu), de ce alegi sa fii travestit?adica nici cal nici magar, ci, in mod voit, un freak, o ciudatenie care provoaca dezgust celor care nu sunt gay, si mila, majoritatii gay-lor.eu, daca eram gay, si imi placeau barbatii, pai imi placeau barbatii bine, nu ciudateniile imbracate in femei, machiati violent si dezustator.De ce vrei sa atragi barbati homosexuali carora le place pula si totusi vor sa futa un alt pularau imbracat in femeie, desi lor le place curul?pe mine ma depaseste daca te simti femeie la interior, si probabil asta o sa-mi spui, de ce nu faci ceva in directia asta?de ce nu tai cucul? sa nu o bagi pe aia cu operatii scumpe ca nu merge.Cred ca fiecare are dreptul de a fi asa cum doreste... atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni... ce fac eu si cum sunt eu in intimitatea mea personala sau cu vizitatorii mei ramane intre cei patru pereti ai camerei mele... in societate, desi is cu paru lung, sunt cu totul alta persoana. Crede-ma ca ma bucur de prieteni care nu au nici o tangenta cu lumea asta, oameni normali, cu familii sau fara, ceea ce ma face sa cred ca sunt o persoana OK. Poate multi judeca, dar asta pana ma cunosc asa cum sunt eu in viata de zi cu zi. Cred insa ca discutia asta nu tine de acest forum.... By the way... nu merg pe principiu haina face pe om... nu imi place Botezatu, nimic personal dar nu ma reprezinta creatiile sale. Am si haine de firma dar si haine normale... daca mi-a placut ceva si la proba s-a asezat bine pe mine am cumparat fara nici o retinere. See ya' 2 1
135792468 Reputație: 445 Postat August 2, 2015 Postat August 2, 2015 Mi-am dorit de multe ori să fac o teză de doctorat cu tema: aflarea în treabă ca metodă de lucru la români. Petre Tutea! PS: Daca si-ar fi facut aceasta teza de doctorat, Tutea ar fi avut in tine materialul didactic perfect! 2
bianca89 Reputație: -398 Postat August 2, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 2, 2015 Mi-am dorit de multe ori să fac o teză de doctorat cu tema: aflarea în treabă ca metodă de lucru la români. Petre Tutea! PS: Daca si-ar fi facut aceasta teza de doctorat, Tutea ar fi avut in tine materialul didactic perfect!Merci
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 3, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 3, 2015 Buna, In primul rand stiu si eu definitia termenului de Transsexual (transexuala e termenul generic cu care s-a obisnuit romanul ). In al dpilea rand nu m-am dat niciodata mare TS, insa dupa cum se vede, nic la TV nu ma mai incadrez. Incerc sa ajung sa creez ceva frumos, frumusetea e in ochii privitorului. Sunt constient/a ca poate nu is pe placul tuturor si nici nu incerc, oricat as face asta nu voi putea multumi pe toata lumea In al doilea rand, poate aici o sa te dezamagesc putin, NU provin dintr-o familie de care sa ma pot plange, sunt chiar mandra de familia mea. Ca sa fie treaba treaba, o sa plusez si o sa iti spun ca nu am avut parte nici de vreo un abuz in copilarie (cum multi presupun)...a fost o copilarie chiar faina rau de tot, stii ce spun, pe vremuri copiii ieseau afara mergeau, la bunici, chestii de genul. Sunt mandra si bucuroasa ca am avut parte de copilarie. Acum vorbind pe plan sexual, ceea ce sunt eu cu orientarea mea cu tot, e o chestie cu care pur si simplu te nasti. La fel cum tu ai crescut uitandu-te instinctiv dupa un decolteu frumos, apreciind un picior frumos pe toc, asa am crescut si eu cu o atractie instinctiva fata de persoane de acelasi sex cu mine. E o chestie strict legata de libidoul fiecaruia... nu e ca si cum te-ai trezi de dimineata si sa spui ca din momentul respectiv iti place ceva anume si gata. Oricum, apreciez vigilenta cu care ai incercat sa raspunzi, desi ai fost si un pic acid... Have fun Nu fi asa acid si rautacios, viata e prea scurta sa ti-o incarci cu grija altuia...implicit cu grija mea, mai ales ca in mod clar nu esti amator de genul O zi faina iti doresc! +++
bianca89 Reputație: -398 Postat August 3, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 3, 2015 +++Frumos spus Merci
tibosee Reputație: 172 Postat August 3, 2015 Oras::) Oras::) Postat August 3, 2015 ok, va las sa va futeti in cur ca vad ca e sportul judetean la constanta
sorina4u Reputație: 79 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Nu cred ca este treaba ta, Tibosee, ce fac alte persoane cu corpul lor, cu timpul lor sau cu credintele lor. Oamenii nu sunt ceea ce gandesc altii despre ei, sunt ceea ce cred ei insisi despre ei. TOTI, suntem ceea ce gandim iar daca Bianca gandeste ca este femeie, atunci ea ESTE femeie indiferent ca iti place sau nu. Nu mai fiti rai si ipocriti vizavi de lucrurile pe care nu le puteti intelege, incercati sa va schimbati putin felul de a gandi.Nu crezi ceea ce vezi ci mai degraba vezi ceea ce crezi deja iar ceea ce crezi ar putea fi eronat. 1
vypushka Reputație: 4156 Postat August 3, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 3, 2015 Buna dragul meu, daca esti in cautarea unor momente intense si de neuitat atunci sunt exact ceea ce cauti. Pasiunea care o pun in joc in timpul petrecut alaturi de tine te va face sa atingi culmile extazului. Suna-ma pt mai multe detalii si nu vei regreta nici unu moment petrecut alaturi de mine 0757322750. Cu drag Bianca Perioada disponibiilitatii mele in Constanta 01- 14 August POZE REALE FARA PHOTOSHOP!!! Sex oral - adanc, foarte adanc si cel mai adanc posibil. La polul opus pot fi si delicata si jucausa ca o felinaSex anal - activa si pasiva cu pozitii cat mai variate. Hard si soft
gionny Reputație: -7 Postat August 3, 2015 Oras:* Oras:* Postat August 3, 2015 Oamenii nu sunt ceea ce gandesc altii despre ei, sunt ceea ce cred ei insisi despre ei. bravo pisi!!!pe logica asta, Hitler este un mare conducator, strateg si salvatorul poporului german, nu un crimminal nebun, care a ordonat omorarea a milioane de evrei.e misto aici pe forum, inveti chestii noi. pe oameni ii definesc faptele, nu trairile interioare.mi se rupe ce se crede pe interior poponarul bianca, faptul indubitabil este ca e un homalau travestit care sperie copii pe strada are dreptate tibosee, si voi prea o dati in diverse cu libertatile individuale, si apoi, pe tine, personal, nu te inteleg, ai fi ok daca roberto ar avea chef sa dea o muie la aratarea aia? nu ti s-ar parea ciudat? scarbos? gay? 1 2
sorina4u Reputație: 79 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 bravo pisi!!!pe logica asta, Hitler este un mare conducator, strateg si salvatorul poporului german, nu un crimminal nebun, care a ordonat omorarea a milioane de evrei.e misto aici pe forum, inveti chestii noi. pe oameni ii definesc faptele, nu trairile interioare.mi se rupe ce se crede pe interior poponarul bianca, faptul indubitabil este ca e un homalau travestit care sperie copii pe strada are dreptate tibosee, si voi prea o dati in diverse cu libertatile individuale, si apoi, pe tine, personal, nu te inteleg, ai fi ok daca roberto ar avea chef sa dea o muie la aratarea aia? nu ti s-ar parea ciudat? scarbos? gay? De obicei, oamenii, cand nu inteleg un fenomen, coroborat cu o gandire ingusta, ajung sa jigneasca gratuit. Nu este treaba nimanui ce fac altii cu corpul lor, se pare ca exista destui care au o viata perfecta si se gandesc s-o perfectioneze si pe a altora. Adevarul este ca trebuie sa fie frustrant sa vezi ca un om care este altfel decat tine, poate fi fericit. Pentru unele minti inguste asta este un paradox. Ei bine, nu este. Referitor la fapte....te inseli, faptele sunt determinate de gandire altfel ar fi numite doar actiuni instinctuale adica cum faceti voi, reactionati instinctual, ca o turma, doar fiindca altcineva a indraznit sa fie altfel decat voi. Aspectele exterioare ale vietii sunt NEUTRE, doar intelesul pe care-l acorda mintea ta poate determina atitudinile, opiniile, emotiile si reactiile fata de ele. 1
gionny Reputație: -7 Postat August 3, 2015 Oras:* Oras:* Postat August 3, 2015 bravo!ai vorbit sa nu adormi, si ai reusit.acum zi-mi cum e cu hitler, ca el se credea baiat bun in sinea lui.
sorina4u Reputație: 79 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Cu mintile inguste niciodata nu ai sanse...e ca si cu religia, cand creierul este spalat. 1
bianca89 Reputație: -398 Postat August 3, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 3, 2015 De obicei, oamenii, cand nu inteleg un fenomen, coroborat cu o gandire ingusta, ajung sa jigneasca gratuit. Nu este treaba nimanui ce fac altii cu corpul lor, se pare ca exista destui care au o viata perfecta si se gandesc s-o perfectioneze si pe a altora. Adevarul este ca trebuie sa fie frustrant sa vezi ca un om care este altfel decat tine, poate fi fericit. Pentru unele minti inguste asta este un paradox. Ei bine, nu este. Referitor la fapte....te inseli, faptele sunt determinate de gandire altfel ar fi numite doar actiuni instinctuale adica cum faceti voi, reactionati instinctual, ca o turma, doar fiindca altcineva a indraznit sa fie altfel decat voi. Aspectele exterioare ale vietii sunt NEUTRE, doar intelesul pe care-l acorda mintea ta poate determina atitudinile, opiniile, emotiile si reactiile fata de ele. Multumesc pt ca existi si ai curaj sa gandesti separat de o turma majoritara, cu idei preconcepute despre ceea ce nu pot intelege (nu ca nu pot, nu vor pt ca asa li s-a impus de o societate usor limitata). Sa luam exemple statelor mai civilizate (Germania, Anglia, Italia, Franta, Canada, S.U.A etc...) oare cum ele pot trece peste astfel de idei preconcepute si sa fie civilizati??? Oare cum ei se pot impaca cu ideea homosexualitatii si pot trai in armonie? Raspunsul e simplu...tine de educatie. Si acolo sunt persoane pro si contra insa acolo educatia le spune sa isi exprime opiniile cand sunt cerute...nu gratuit si inutil. Una peste alta ma declar multumita de prietenii, cunostintele (din viata reala sau virtuala) si nu in ultimul rand de familie. Si in incheiere o sa ii intreb pe toti cei ce nu vor sa inteleaga libertatea de exprimare de care dau dovada eu si alte persoane de genul meu, aici vreu sa fiti maxim de sinceri:Ce o sa va faceti daca copilul vostru va creste si va descoperi ca este altfel decat va asteptati, adica asa ca mine sau doar simplu gay??? O sa il renegati? Il omorati??? O zi buna sa aveti cu totii 2 1
bianca89 Reputație: -398 Postat August 3, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 3, 2015 Multumesc. Si eu cred in frumusetea fiecaruia dintre noi... Fiecare e frumos in felul lui, trebuie doar sa invatam unde sa privim pentru a vedea lucrurile astea. P.S. Si voi cei care ma mai puneti la zid sunteti frumosi ca sa nu credeti ca port pica cuiva. Ca sa traiesc frumos a trebuit sa invat sa nu pun la suflet multe lucruri nesemnificative... parerile se pot schimba, poate trebuie doar sa intalniti persoana potrivita.... 2 1
sorina4u Reputație: 79 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 Si in incheiere o sa ii intreb pe toti cei ce nu vor sa inteleaga libertatea de exprimare de care dau dovada eu si alte persoane de genul meu, aici vreu sa fiti maxim de sinceri:Ce o sa va faceti daca copilul vostru va creste si va descoperi ca este altfel decat va asteptati, adica asa ca mine sau doar simplu gay??? O sa il renegati? Il omorati??? O zi buna sa aveti cu totii Si eu am intrebat candva acelasi lucru. Uite aici cateva pareri: http://nimfomane.com/forum/topic/23984-cum-ati-proceda-la-aflarea-vestii-ca-fiul-dvs-este-gay/?hl=reactiona
sexinplex14 Reputație: 42 Postat August 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 3, 2015 Multumesc pt ca existi si ai curaj sa gandesti separat de o turma majoritara, cu idei preconcepute despre ceea ce nu pot intelege (nu ca nu pot, nu vor pt ca asa li s-a impus de o societate usor limitata). Sa luam exemple statelor mai civilizate (Germania, Anglia, Italia, Franta, Canada, S.U.A etc...) oare cum ele pot trece peste astfel de idei preconcepute si sa fie civilizati??? Oare cum ei se pot impaca cu ideea homosexualitatii si pot trai in armonie? Raspunsul e simplu...tine de educatie. Si acolo sunt persoane pro si contra insa acolo educatia le spune sa isi exprime opiniile cand sunt cerute...nu gratuit si inutil. Una peste alta ma declar multumita de prietenii, cunostintele (din viata reala sau virtuala) si nu in ultimul rand de familie. Si in incheiere o sa ii intreb pe toti cei ce nu vor sa inteleaga libertatea de exprimare de care dau dovada eu si alte persoane de genul meu, aici vreu sa fiti maxim de sinceri:Ce o sa va faceti daca copilul vostru va creste si va descoperi ca este altfel decat va asteptati, adica asa ca mine sau doar simplu gay??? O sa il renegati? Il omorati??? O zi buna sa aveti cu totii Da,dute dracu-n pula mea de pocitanie! Asta este raspunsul meu,cel putin,la intrebarea ta... 2
135792468 Reputație: 445 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 ce-ar zice ma-ta daca te-ar vedea in pozele alea?te-ar mai da odata la casa de copii, probabil...Dar ce-ar zice ma-ta daca ar afla ca odorul ei scump isi petrece majoritatea timpului, asa de-a-n pulea, pe acest forum? Te-ar mai dragali si pupaci? In alta ordine de idei, am observat ca pe un alt topic, citand-o pe Ana Blandiana, ai afirmat ca "suntem un popor mai curand vegetal". Daca te-ai luat pe tine insuti ca si exponent al acestui popor, atunci sa stii ca ai perfecta dreptate! 2
135792468 Reputație: 445 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 acum zi-mi cum e cu hitler, ca el se credea baiat bun in sinea lui.Ce am inteles eu din ce a vrut sa spuna Sorina: "Orice iti este permis, atata timp cat nu ranesti moral si/sau fizic pe cei din jurul tau". Si atata timp cat persoana ce a deschis acest topic nu te-a ranit moral (nu avea cum, odata ce esti un membru al unui forum ce promoveaza curvasareala) si nici fizic (nu avea cum sa te intalneasca, avand in vedere homofobia de care dai dovada), care este problema ta (exceptand homofobia mentionata anterior)? 4
135792468 Reputație: 445 Postat August 3, 2015 Postat August 3, 2015 Asta este raspunsul meu,cel putin,la intrebarea ta...Iar aceasta este opinia mea vis-a-vis de tine: esti un neica nimeni. 2
talibanu Reputație: 9702 Postat August 4, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 4, 2015 Bianca, imi place stilul tau! Tine-o tot asa. 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum