Sari la conținut

Transexuala noua si 100% feminina in Constanta 0757322750

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Cu cine vrei sa te futi tine de orientare ta sexuala iar identitatea ta de gen (genderul) tine de ce vrei sa fii cand te futi.

Vizitator proxenet
Postat

spor la ciocane !!!!

• Like 1
Vizitator proxenet
Postat

spor la ciocane

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Urmaresc acest forum de multa vreme ... si din cand in cand .. am aruncat si un ochi la sectiunea tv/ts ... si am observat ca atunci cand cineva are ceva impotriva acestor "fetite" ... repede o aruncati domne sunteti cum sunteti .. incuiati ... etc.. baaa noua ne place pizda PUNCT ! . Acceptati si criticile open mind.urilor ce sunteti voi ....

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Urmaresc acest forum de multa vreme ... si din cand in cand .. am aruncat si un ochi la sectiunea tv/ts ... si am observat ca atunci cand cineva are ceva impotriva acestor "fetite" ... repede o aruncati domne sunteti cum sunteti .. incuiati ... etc.. baaa noua ne place pizda PUNCT ! . Acceptati si criticile open mind.urilor ce sunteti voi ....

Ok... bine... voua astora care va place pizda puteti sari peste topicul asta (scrie clar in titlu ce sunt si cum sunt), daca nu va place ciocanelul puteti sa nu intrati pe topic. La revedere. 

Disponibila pentru restul :*

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:constanta
Postat

e loc pentru toata lumea si pentru toat gusturile!

eu sunt sigur ca min 30% din membrii de aici au vizitat si ts-le! doar ca exista ceva retineri in a face recenzii! motivele sunt lesne de inteles! e simplu! cine nu le (ii) agreaza,nu citeste! eu zilnic citesc sectiunea lor,e drept, ma amuz copios cand vad "da la pitesti cand vii" :) sau cand anda buze dulci sau karmatv se iau la cearta cu userii!:)

in rest,suntem oameni,fiinte rationale pe care Pamantul ne accepta asa cum suntem!

eu am cunoscut-o pe shemallegabrielle,in postura de OM!si va asigur ca are caracter!

in rest,asteptam recenzii!:)

• Like 5
Vizitator proxenet
Postat

Disponibila?

• Oras:secret
  • Oras:secret
Postat

victor24ct sa nu crezi ca e mult ptr ca e posibil ca majoritatea barbatilor sa aiba o fantezie de genu sa isi doreasca macar o data. colegul mai sus a zis bine multora le e teama de a recenza asa ceva ptr ca in romania oamenii sunt mai inchisi la minte si nu vad cu ochi buni asa ceva.

• Like 2
Postat

Codule, cred ca e mult 30%, rili....

posibil! vroiam sa scriu un procent mai mare,dar am preferat "minim"30!:)

Postat

Eu nu am scris la plesneala, si nici ca sa ii fac vreun deserviciu biancai, care se pare ca asa priveste lucrurile.

Eu am spus ce am constatat din discutiile cu amici si prieteni curvari, pe viu adica, nu panarama pe forum. Ma rog, poate am eu un cerc de cunoscuti mai homofobi...

Ar fi foarte bine daca de fapt ar fi mai multi. Discutia asta din pacate imi aminteste iar in ce tara de curve virgine ipocrite si prefacute traim...

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ma rog, poate am eu un cerc de cunoscuti mai homofobi...

Ar fi foarte bine daca de fapt ar fi mai multi. Discutia asta din pacate imi aminteste iar in ce tara de curve virgine ipocrite si prefacute traim...

Tu chiar vorbești serios? Chiar ar fi mult mai bine dacă în tara asta ar fi mai multi homofobi? Victore, cineva spunea ca totul e permis atâta timp cât nu raneste moral si/sau fizic pe cei din jur. Ai fost cumva rănit moral si/sau fizic de cineva aparținând comunității LGBT de ești adeptul homofobiei?

Postat

Eu nu am scris la plesneala, si nici ca sa ii fac vreun deserviciu biancai, care se pare ca asa priveste lucrurile.

Eu am spus ce am constatat din discutiile cu amici si prieteni curvari, pe viu adica, nu panarama pe forum. Ma rog, poate am eu un cerc de cunoscuti mai homofobi...

adevarul e ca multi au fantezia asta zic si eu dar iti dai seama multi ezita sa scrie recenzii aici unde nu ne cunoastem unu cu altu ia gandestete cine ar povesti asa ceva intr un cerc de prieteni ? 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Bai 12479754866 pula mea, citeste dracu contextul si nu ma stresa. De fapt ar fi bine daca ar fi mai multi decat cei 30% sugerati de cod. Te-ai linistit?

Vizitator proxenet
Postat

e bine k esti vejnic disponibila si sper sa ramai asa

Postat

pai "indisponibila" se foloseste doar la menstruatie!

deci....vesnic disponibila! :)

• Like 1

Vizitator proxenet
Postat

pai "indisponibila" se foloseste doar la menstruatie!

deci....vesnic disponibila! :)

da io iam ziscu cu bunatate shi zmerenie in suflet

pe moldoveneste vejnic disponibila inseamna disponibila non-stop

de ce toata lumea crede k scriu numa pe jmekerie

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...