bianca89 Reputație: -398 Postat August 10, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 10, 2016 Disponibila 3 3
sexinplex14 Reputație: 42 Postat August 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 10, 2016 Putzulica,stim toti ca esti disponibil.Mai lasa si fetele sa-si faca treaba aici pe forum,tu esti un fel de tolerat,ar trebui sa fi la sectiunea ciudatenii...
bianca89 Reputație: -398 Postat August 10, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 10, 2016 Putzulica,stim toti ca esti disponibil.Mai lasa si fetele sa-si faca treaba aici pe forum,tu esti un fel de tolerat,ar trebui sa fi la sectiunea ciudatenii...Serios? Tolerat mai bine spus esti tu pe acest forum.. un simplu cont gratuit... hello )))) Atata timp cat respect reguluile de utilizare ale acestui forum si mai si cotizez am TOT DREPTUL sa imi postez anunt pe aici. Hai muta-ti taraba pe alt topic... cei care se ocupa cu bagatul in seama inutil imi omoara erectia. 5 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10, 2016 Fataaa...dai an lindiku mieu di fraieri banati di Pisic. Zi si mii, cas o leaca curioasa, fasi treaba aicea la Constanta ? Ai cleinti Constantieni...sau moi multi turisti, cari vor civa moi iexotic di la vacanta lor si apeliaza la tini ? Fa si mii o analiza a genului di barbati cari ti solicita la mare. Team zis cas curioasa ! ))))
bianca89 Reputație: -398 Postat August 12, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 12, 2016 Disponibila 3 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 12, 2016 Nai vrut sami spui !
talibanu Reputație: 9691 Postat August 12, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 12, 2016 Sa inteleg ca nu ai activitate deloc? Daca in fiecare zi trebuie sa reamintesti ca esti pe aici si nu apare nimeni sa zica ceva despre tine, cred ca e coada la usa ta
bianca89 Reputație: -398 Postat August 13, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 13, 2016 Sa inteleg ca nu ai activitate deloc? Daca in fiecare zi trebuie sa reamintesti ca esti pe aici si nu apare nimeni sa zica ceva despre tine, cred ca e coada la usa taDoar se ridica topicul sus...eu ca si client nu as cauta pe pagina 10 2 3
talibanu Reputație: 9691 Postat August 13, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 13, 2016 Si e foarte placut sa intre cineva pe topic si sa vada doar "disponibila" de sus pana jos. Adevarul e ca am imbatranit, poate numai inteleg eu cum decurg lucrurile. 3
bianca89 Reputație: -398 Postat August 13, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 13, 2016 Cred ca e mai bine sa vada "Disponibila" decat discutiile aprinse si fara rost ce au fost pe aici... insa cine e curios sa vada ce s-a mai discutat pe aici poate sa dea o pagina doua in urma P.S. Poate nu ai imbatranit asa de tare cum crezi din moment ce inca mai cauti pe aici una alta... posibil sa mai fie ceva potential 2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 13, 2016 P.S. Poate nu ai imbatranit asa de tare cum crezi din moment ce inca mai cauti pe aici una alta... posibil sa mai fie ceva potential Fataaa...iti zik io ca ari un ditamai potientialu !!! Vis !!!
bianca89 Reputație: -398 Postat August 13, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 13, 2016 Fataaa...iti zik io ca ari un ditamai potientialu !!! Vis !!! Ia-l acasa... ar fi pacat sa ramai doar cu visul 2 3
talibanu Reputație: 9691 Postat August 13, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 13, 2016 Cred ca e mai bine sa vada "Disponibila" decat discutiile aprinse si fara rost ce au fost pe aici... insa cine e curios sa vada ce s-a mai discutat pe aici poate sa dea o pagina doua in urma P.S. Poate nu ai imbatranit asa de tare cum crezi din moment ce inca mai cauti pe aici una alta... posibil sa mai fie ceva potential Imi place cum gandesti. Pacat ca la origini esti barbat, ca altfel, mi-as fi dorit sa te cunosc. Chiar daca esti enervanta 3 3
bianca89 Reputație: -398 Postat August 13, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 13, 2016 Imi place cum gandesti. - Si mie. Jur! Pacat ca la origini esti barbat, ca altfel, mi-as fi dorit sa te cunosc. - Nu te opreste nimeni sa o faci. Chiar daca esti enervanta - Mi s-a mai spus ca m-am transformat prea mult in femeie, de curand chiar, asa ca o voi lua ca un compliment 4 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 13, 2016 Hmmmm...simt ka plutiesti miros di idila in aier ! )))))) 3 6
talibanu Reputație: 9691 Postat August 13, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 13, 2016 Hmmmm...simt ka plutiesti miros di idila in aier ! ))))))Te bagi? :) 2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 13, 2016 Moi...ma bag, cie lindiku mieu...ca nu ma fac di rusini linga 2 pule mari !!! )))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 13, 2016 Auzi Bianca fataaaa...io tiam zis cas curioasa di fiel, am intribat si io in stinga, in driapta...da pi buni acuma...am auzit ca nai dus lipsa di cleienti di cind iesti la mare ! Asai ? Cika so stricat liftu ala di la tat traficu sus la tini acolo ! Bravo la tini fata ! Bravo la tini ! 1 6
talibanu Reputație: 9691 Postat August 16, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 16, 2016 Disponibila? 1 3
bianca89 Reputație: -398 Postat August 16, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 16, 2016 Disponibila? Da, dar in Bucuresti de data asta. De ce? Iti este dor de mine deja? 2 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 16, 2016 Fataaa...ai fujit dija ? Nam beut si noi o cafia ampreuna...nu niam imprietienit...nimica ! Pacat ! Il aduseam pi Talibanu ku mini. Sa viezi tu frumusiete di pensionar batrinel...numa pula ii di iel ! Sa viezi cie ghidusii iesia ! Ti moi antorci vara aista la mare ?
talibanu Reputație: 9691 Postat August 16, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 16, 2016 Nu ai stare? Doar ma stii :)Da, dar in Bucuresti de data asta. De ce? Iti este dor de mine deja? Pfoaiii, nici nu iti imaginezi Fataaa...ai fujit dija ? Nam beut si noi o cafia ampreuna...nu niam imprietienit...nimica ! Pacat ! Il aduseam pi Talibanu ku mini. Sa viezi tu frumusiete di pensionar batrinel...numa pula ii di iel ! Sa viezi cie ghidusii iesia !Ti moi antorci vara aista la mare ? Ai uitat sa zici ca sunt si senil. 1 3
fishubr Reputație: 337 Postat August 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2016 Domane imi este frica sa recunosc dar vine sfarsitul lumii daca pana si la braila au ajuns tranvaiele astea sa iasa fara probleme pe strada ceva nu este de bine pana acum ceva ani ii bateam tare de tot si da sunt rasist si da recunosc nu ii suport si da imi este frica pentru copii mei pentru copii lor pentru generatiile urmatoare rusine sa va fie traveilor inchidetiva in casa si bostanitiva intr-e voi nu mai puneti anunti pai va dati seama sa sun la unu si sa uibe poza gen femeie sa ajung acolo si sa vad ca are cuc si culmea unu mai mare ca al meu ) pai imi pare rau da ma duc la puscarie ca la cofetarie RUSINE!!!!
bianca89 Reputație: -398 Postat August 20, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 20, 2016 Nu stiu daca mie ar trebui sa imi fie rusine, dar in fine... hai sa te lamuresc si pe tine cu cate una: 1) Vezi ca mananci bors aiurea pe topicul meu?... personal nici nu intentionez sa vizitez Braila, prefer orasele mai civilizate :bye 2) Ma doare la pitic ce si cum faceati voi pe vremea respectiva si pe cine bateati sau nu prin Braila... Lumea s-a mai civilizat, iti zic sa mai scoti capul in lume... daca nu iti permiti iti platesc eu un bilet doar dus in Africa de Sud (cu cat mai departe cu atat mai bine) 3) Fa diferenta intre un travestit si o transsexuala daca tot doresti sa expui un anume aspect... e un bun inceput in a dovedi ca in calitate de homo sapiens esti superior euglenelor 4) Slabe sanse sa faci diferenta subliniata in punctul anterior din moment ce ai suna la un anunt unde ti se scrie in titlu ce si cum... pentru asta ar trebui sa stii a citi macar, dar judecand dupa cum scrii ma cam indoiesc. Acestea fiind spuse invata sa intervii doar in discutiile in care esti invitat... macar daca luminat nu pari a fi sa dai dovada de cei 7 ani de acasa. Succes! P.S. In locul tau mi s-ar pare mai tragic daca o transsexuala sau un travestit m-ar depasi din punct de vedere intelectual... faza cu marimea ciucurelului ar fi ultima mea grija... 5 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum