Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

pup fetiţa

gata bre cu spamu. ca trebuie sa intru la dus  si sa ies pa afar la baute. si sa scot coditele astea drq ca arat ca visul unui **spam editat**  :laugh2

plus ca am facut atat spam ca vine Godfucker Godfather imi suceste o urechiusa si ma da afara  :laugh2

sa fiti cuminti xoxoxoxo9o

În cel mai rău caz te trag de coaie....:)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:-----------
Postat

sfaraiala

unde sa fie

userul Delores are sobrero, se da american

portocala mecanica aka cur gras din bucuresti are barbita de filozof, ala cu lectiile particulare

restu care prescriu xanax, toti, care au ceva tetstosteron, si-au lasat barbita de oameni de stiinta

MĂ MUIELOR! xanaxu l-au inventat niste ingineri chimisti, nu voi! voi sunteti niste gunoaie de români! țigani, cultivați, maneliști, sșmerai, pramatii, dar gunoaie! vă țtie tot pamantu de gunoaie fatati de curve, pe bani! ajunsi ce sunteti pe bani! care o parte au ajuns la greci! care au si dat faliment cu ei, de 6 ani! 

hai ma gunoaielor! apareti la tv cu tot cu popiii, sa va vedem bărbiețele de țapi! ihihihihih!  

2 mii de ani le-a trebuit evreilor sa-si raspcumpere onoarea, noua, o suta, sau doua, sa o pierdem! 

fara onoare nu exista dragoste! e ca si pierduta! 

ce ziceai trolule, ca le pot pune cruce? asa e! 

bă da ca ai sunt 85% din natia asta! 

cruce! deaia e crucea aia pusa peste tot! 

daca se poate trece peste bani ...

da! dar vezi, nu se poate trce peste mesajul non verbal! ori tu ai tatuaje peste tot, asculti tigani! nu iubesti....sau esti cu vulvaldi pe freza, si ochi de sarpe ...

sau si mai grav, ai predat minciuni la limba romana, sau la istorie ... si acum iei pensie de 1500 lei net in mana, si altu distrus de tine ia sub 800 ... si sunteti multi asa ....

https://www.youtube.com/watch?v=TQLFMRAbOiU

Postat

A zis soacră-mea să o pupi la şnițel...:)) dacă nu știi ce e aia îți spun eu...( bucata dintre cur și pizdă)...:)))

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

A zis soacră-mea să o pupi la şnițel... :)) dacă nu știi ce e aia îți spun eu...( bucata dintre cur și pizdă)... :)))

daca cu mine esti obraznic sa stii ca nu imi plac altele snitele decat al meu si daca mai insisti mult sa ma harjonesti online te fut  :))) de obicei imi plac tinerii si tu nu cred ca esti prea fraged, dar mi-e ca fac o exceptie. Si de te fut de fugi de mine  ca de Satana dupa ce te refaci vreo luna :)))

Postat

daca cu mine esti obraznic sa stii ca nu imi plac altele snitele decat al meu si daca mai insisti mult sa ma harjonesti online te fut  :))) de obicei imi plac tinerii si tu nu cred ca esti prea fraged, dar mi-e ca fac o exceptie. Si de te fut de fugi de mine  ca de Satana dupa ce te refaci vreo luna :)))

Bai bulangiule,postarea asta era pentru inginer...asa ca fute-te singur sau cu inginerul...lăsa -ma pe mine sa-mi vad liniștit de bătrânețile mele de 35 de ani...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

bulangii astia de la youtube imi interzic sa postez filmarile cu profetul alin eremia si sclavia babiloniana a natiei române! 

am postat, dar mi-au pus postarea pe mute! cica n-am drepturi pe sonor! doar corul puscariarilor din Sing Sing are! 

m-am enervat, am zis, hai sa sterg toata filmarea full hd la 30x, de ce sa le deschid eu ochii unor derbedei adunati cu miile ...

bă creaturilor cu aspecte umanoide, voi, care dati ati luati mita, ca si mine, tot voi sperati sa aiba castig lupta anti corputie sugand pula cu ochii la curvele din bucuresti si degeneratii lor plini de tatuaje si priviri demente? bun, v-am filmat, aratati la fel, pai mergeti si voi la saloane de tatuaje, sa va picteze valoarea pe tapițeria dată de mamoa voastra! 

Postat

Bai bulangiule,postarea asta era pentru inginer...asa ca fute-te singur sau cu inginerul...lăsa -ma pe mine sa-mi vad liniștit de bătrânețile mele de 35 de ani...

ma fut singura zilnic chill :))) retrag ce am spus nu te mai fut . vrei tu sa pari domn , but u're just a punk :)))

ia hai treci la nevasta si nu mai vb cu domnisoare in miez de noapte

Postat

toti ce asculta manele, culta, rock, mozică romanescă autohtonă, sunt oameni ipocriti, ahtiati dupa statut, bani multi, lucruri de lux, au relații de căsătorie cu femei pt care fură muuult! pt care si-au cumparat dipoplome cu bani negri, sau cabinete sau birturi, sau vile! 

sau apartamente! toate neachitate! toate afaceri sigure! 

rumania .... sing sing bb

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

toti ce asculta manele, culta, rock, mozică romanescă autohtonă, sunt oameni ipocriti, ahtiati dupa statut, bani multi, lucruri de lux, au relații de căsătorie cu femei pt care fură muuult! pt care si-au cumparat dipoplome cu bani negri, sau cabinete sau birturi, sau vile! 

sau apartamente! toate neachitate! toate afaceri sigure! 

rumania .... sing sing bb

Tu ce ascuti? :) Probabil doar cantece de pasarele din padurile planetei!

Postat

frunza lu ana pauker are un site, pramatii.ro, acuma, asta e! din 10 femei, 8 sunt curve, din 10 barbati, nu e bun nici unul! sau poate e invers, avea eclesiastul dreptate? dar el vorbea despre poporul lui, cand spunea din o mie de femei, nu e buna nici una, din o mie de barbati, poate ca e bun unul! aici NU! 

Postat

sfaraiala e ca nu exista natie mai ipocrita ca a noastra! minciuna ne e prieten de la nastere pana la moarte! 

țărancuta din carpati, e a mai handicapata curva de pe fata pamantului, si mai ipocrita, care a fatat ale mai mari aberatii pe doua picioare pe care le-a vazut pamantul vreodata! 

niță filozofu cu bărbiță! fătat de cățeaua puie! manelisa, naturista semințelor, yoghina palida, frigida, audiotoarea de vulvaldi, ale mai mari gunoaie pe care le-a vazut planeta s-au nascut aici! 

ei se vor declara evrei! pe bani de la FMI! dupa 2017 ! da ... am dat mita, toti au acceptat-o ! mita acum e cerșetorie de la FMI! ca sa avem bani pentru supermakerturi! 

autorii morali? profesorii de istorie romaneasca, de limba romaneasca, preotii, psiholoagele horoscopiste, cur gras cu lectiile particulare, muia patronu de la ed. 3. si beleste ochii pe strada! curve rujate peste tot! rujul e pe credit! 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sfaraiala e ca nu exista natie mai ipocrita ca a noastra! minciuna ne e prieten de la nastere pana la moarte! 

țărancuta din carpati, e a mai handicapata curva de pe fata pamantului, si mai ipocrita, care a fatat ale mai mari aberatii pe doua picioare pe care le-a vazut pamantul vreodata! 

niță filozofu cu bărbiță! fătat de cățeaua puie! manelisa, naturista semințelor, yoghina palida, frigida, ale mai mari gunoaie pe care le-a vazut planeta s-au nascut aici! 

ei se vor declara evrei! pe bani de la FMI! dupa 2017 ! da ... am dat mita, toti au acceptat-o ! mita acum e cerșetorie de la FMI! ca sa avem bani pentru supermakerturi! 

autorii morali? profesorii de istorie romaneasca, de limba romaneasca, preotii, psiholoagele horoscopiste, cur gras cu lectiile particulare, muia patronu de la ed. 3. si beleste ochii pe strada! curve rujate peste tot! rujul e pe credit! 

ce mai fac evreii din America ? 

Postat

mdea, lucri la Dedeman, pe salar de 1200 lei, plus bonuri, dar curva ta, care o ai la brat, oare nu umbla un colanti? imparte ea chiria cu tine, ca o nemțoaică? nu te obliga ea sa iei un credit de la ING? 

ESTI O MUIE SI IA CU CARE STAI TU E O CURVA PT CENTURA! 

... fumezi Dunhill, sa nu te mai simti MUIE! OK! te-ai si tatuat .... si? ti-ai si pus in vanzare curva, ca germanii au refuzat-o, arata a nebună, ca și tine, le provoaca sechele psihice! 

deci, ne meritam condiția de sclavi! 

zi ma pulăăăăă! ce asculti, sandu ciorba, vacanta mare, tiganii maneliști! ești și anti semit! ba inca paru blond tinde sa ti se inchida e la radacina! devii brunet!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

mai du-te pe la beserica, pe la vreo secta! roaga-te!  :laugh2  :laugh2  :blushing2  :boob  :boob

mergi si la psiholog! am inteles ca ajuta! ii dai banii, direct la Paris se duce cu ei!  :bow

p.s. mai ai 15 ani, de sclavie! incepand cu 1 decembrie 2030, te asteapta glontul, sau iadul! iadul e aici! choose Jeff! wats gonna be?  :laugh2

BĂ MUIE DIN CARPAȚI! EȘTI SCHIZOFREN! MANELIST, RUSOFIL, PE BANI AMERICANI! EȘTI NEBUUUUN! PRIVEȘTE-TE ÎN OGLINDA! 

Postat

AI TAIAT TOATE PADURILE TARII, CA SA AI INCALZIRE SUB PARCHET! nici n-a plantat nimic in loc! de ce ar face-o? pentru curva ta? tu esti un alcoolic! ai dat sculament la fetita cu chibrituri, care n-avea bani de lemne! tatal ei s-a sinucis ...

esti profesoara de lemba rommani, tu predai ion de rebreanu, il declari patriot ...

tu esti puie, ai nepot doctor, el prescrie xanax, sarantocii iar droguri, mai scump ...

vine garcea sa te apere, gargea are ochii absenti! dar are kalasnikov! nici garnea nu are pe nimeni! doar pe o curva! cand ii vine ceasu, isi trage un glond in cap! de ce? de ce sa nu ucidem 50 de mii de nepoti si nepotii aferenti? pt ca 70% suntem nepoti, pt ca toti bugetarii care ne administreaza, sunt nepoti, pentru ca lingaii pe langa FMI, sunt nepoti, pt ca fiicele romanilor, sunt curve, 80% , pt ca romanul e un proxenet! deaia ... stai la castron futa-te mă-ta puie! (uita-te in oglinda, ori arati a țigan, ori a rus! nici macar a latin!)

Postat

sfaraiala e ca fetele care o fac pe bani au copii, au soti, prietni, indivizi care le mentin prin teroare sa o faca pe bani!

difera asta cu ce fac rommânii cu copiii lor? bacalaureatii, olimpii? nu, ca ei le sunt si clientii !!! 

si popii, si pocanitii, care au recunoscut ca sunt neputinciosi in fata pizdei! deaia au neovoie de cladiri in parcuri, parohii, posturi sigure la buget! PIZDAAAAAAAA !!!!!! 

AHAHAHAHAHAHA !!!! 

la toti le trebuie pizdă de curvă! 

exista si femei altfel, 1-2 din zece, ele nu s-au jucat niciodata cu papusi, cu aragaze .... 

https://www.youtube.com/watch?v=AhLcsrF8uq8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...