siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 3, 2015 Suna-ma,scalvule,daca iti cauti culcusul,alinarea,rostul,motivatia de a trai si de a munci la picioarele unei stapane pe care sa o asculti si sa o adori ! 0737662980 450 ron/ora 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Bikinii mei te asteapta sa ii mirosi,lingi,adori,speli,imbraci sau cumperi,sclavule. 0737662980 100 euro/ora
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Stiu ca visezi cum te recompesnsez cu un uro cald din pasarika mea fierbinte si frumoasa,sclavule,cum imi dau drumul la jet prin bikinii transparenti si te stropesc pe fata cu stropitoarea mea,apoi cum imi storc bikinii in gurita ta si dormi apoi,seara de seara cu ei sub perna,scotandu-i din cand in cand sa ii mirosi,saruti,adori. Bikinii mei te asteapta,sclav patimas...nu-i face sa te astepte mult,ca se supara pe tine si te voi pedepsi sclav bicisnic,te voi bate cu ei uzi peste fata si peste tot corpul. 0737662980 450 ron/ora
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Daca ai gura mare,Labus si latri fara permisiunea mea,am sa-ti umplu gura cu bikinii mei,cu ciorapiorii mei sau am sa-ti pun calus in gura. 0737662980 450 ron/ora
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Vino sa iei mirosul stapanei tale,Labus,vino sa ma mirosi,sa stii cine ti-este de azi stapana ! Miroase-mi talpile,potaita mica si perversa,miroase-ma in fundulet,miroase-ma subrat,javruta de oras ce esti,sa vezi ce miros delicat am ! Am sa te scot din minti,am sa-ti creez dependenta cu mirosul pielii mele.Stapana ta are de vanzare lenjerie purtata,pe care sa o mirosi zilnic atunci cand te masturbezi cu gandul la mine. 0737662980 100 euro/ora
sclavbv Reputație: 32 Postat August 3, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 3, 2015 Hmmmm tot ce imi doresc 1
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Buna Consuela. Imbecilule,nu ma intereseaza sclavi contrafacuti,cretini,impertinenti ca tine !!!!! Mars sa te despaducheze cateaua de ma-ta pe care o cheama Consupizda ! Calci pe un teren minat,periculos.In momentul in care te bagi in seama si latri pe acest topic,te umilesc si domin verbal cum vreau si cum imi vine la gura. Pipilicul meu este prea scump ca sa-l prapadesc pe o ieftineala de om ca tine,asa ca nu astepta cu gura aia mare larg deschisa,ca nu-ti dau nici un strop. Tu esti javra cu acte in regula,JAVRA cu majuscule scrie in cartea ta de identitate la nume si Penitenciar ti-este prenumele.
sclavbv Reputație: 32 Postat August 3, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 3, 2015 Hmmm Stapana adevarata.... Cred ca umilirea si injosirea publica este una din placerile Dumneavoastra. 1
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Ai limbuta destul de agera,jucausa si lunga pentru stapana ta,Labus mic ? Linge-ma,nu te opri,vreau sa imi dau drumul in gurita ta ! 0737662980 450 ron/ora
sclavbv Reputație: 32 Postat August 3, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 3, 2015 Imediat e ziua dumneavoastra Stapana 9 august am vazut in profil poate ajung sa va aduc flor in realitate si sa va sarut picioarele pe strada:) 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 3, 2015 Dar sclavagismul nu a căzut odată cu prăbu(ă)şirea Imperiului Roman de Apus - 476 e.n.?
panchiosu Reputație: 161 Postat August 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2015 OMFG
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Fata ta vreau sa fie perna talpilor mele,sclav obedient si fotoliul funduletului meu frumos iar pasarika mea sa fie stapana limbutei tale. 0737662980
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Imediat e ziua dumneavoastra Stapana 9 august am vazut in profil poate ajung sa va aduc flor in realitate si sa va sarut picioarele pe strada:) Ok. Sa imi iei flori frumoase,ca daca nu,te sorcovesc cu ele peste fata si ti le scutur in cap,te pun sa mananci petalele si iti bag in fund cozile,te asfixiez cu folia in care erau impachetate,iti sugrum penisul cu funditele in care erau prinse in manunchi si te calc in picioare pana te fac tapet ! Sunt exigenta si pretentioasa. Da-ti silinta sa imi intri in gratii,ca nu am rabdare cu sclavi neascultatori ! 2 1
sclavbv Reputație: 32 Postat August 3, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 3, 2015 Voi incerca Stapana. Dar nu stiu ce flori preferati:( 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 3, 2015 Fata ta vreau sa fie perna talpilor mele,sclav obedient si fotoliul funduletului meu frumos iar pasarika mea sa fie stapana limbutei tale. 0737662980 Eu nu am fată , eu am băiat, si el nu va fi perna tălpilor tale
klm112 Reputație: 5026 Postat August 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 3, 2015 Ok. Sa imi iei flori frumoase,ca daca nu,te sorcovesc cu ele peste fata si ti le scutur in cap,te pun sa mananci petalele si iti bag in fund cozile,te asfixiez cu folia in care erau impachetate,iti sugrum penisul cu funditele in care erau prinse in manunchi si te calc in picioare pana te fac tapet ! Sunt exigenta si pretentioasa. Da-ti silinta sa imi intri in gratii,ca nu am rabdare cu sclavi neascultatori !Aoleooooooooooo, Rahova sau Jilava 2
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Dar sclavagismul nu a căzut odată cu prăbu(ă)şirea Imperiului Roman de Apus - 476 e.n.? Nu. Nu o sa cada niciodata. Stii de ce ? Fiindca unora le place sa fie sclavi iar altora le place sa asupreasca sclavi,fiindca unii nu au dragoste de mariri,nu au aspiratii marete,se multumesc cu putin si pot putin,pe cand altii au ambitii mari,vor si pot mai mult decat altii. Vrei sa iti bagi nasul in curul meu si sa ma mirosi cu forta,plebeu din tata-n fiu ce esti?Nu se poate.Iti trebuie o corectie.
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Voi incerca Stapana. Dar nu stiu ce flori preferati:( Ia-mi un buchet asortat !
klm112 Reputație: 5026 Postat August 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 3, 2015 Nu. Nu o sa cada niciodata. Stii de ce ? Fiindca unora le place sa fie sclavi iar altora le place sa asupreasca sclavi,fiindca unii nu au dragoste de mariri,nu au aspiratii marete,se multumesc cu putin si pot putin,pe cand altii au ambitii mari,vor si pot mai mult decat altii. Vrei sa iti bagi nasul in curul meu si sa ma mirosi cu forta,plebeu din tata-n fiu ce esti?Nu se poate.Iti trebuie o corectie.Stiam că plebeii erau oameni liberi , e cam o contradicţie in termeni 2
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Stiam că plebeii erau oameni liberi , e cam o contradicţie in termeni Erau sarantoci,umili si asupriti ca si acum.Libertatea este o iluzie,o amagire,un ideal costisitor.Raporteaza-te la realitate,nu la gogosile dulci care iti sunt servite de cei care te asupresc.Dar tu te complaci in minciuna de a fi un om liber,iti ascunzi saracia si lipsa de optiuni dupa titlul de cetatean si de domn.De asta vei ramane in continuare un sclav si vei face parte dintre cei care se numesc pulime,plebe. Esti liber sa fii sarac,la fel ca si inaintasii tai. Atat !
siana Reputație: -1368 Postat August 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 3, 2015 Sa te futa Lăbuș )) Taci ca ai treaba,treci si spala-mi cu limba talpile pantofilor,jivina meschina !
bic.c Reputație: -1560 Postat August 3, 2015 Oras:. Oras:. Postat August 3, 2015 Voi incerca Stapana. Dar nu stiu ce flori preferati:( Sclavule , nu uita de bombonele ca-i rupta de foame 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum