Sari la conținut

Only Trance&Techno&Rave music

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Unde ti-e avatarul cu maimutoiul rujat!?? Mi-e dor de el!!! :laugh2

toată ţara demonstreaza impotriva nepoţilor si a apei cu busuioacă cu care ne aburesc sub titulaturi de popi, doftori, magistraţi .... hai dă-i în mă-sa puie care i-a  puiat

• Oras:-
Postat

toată ţara demonstreaza impotriva nepoţilor si a apei cu busuioacă cu care ne aburesc sub titulaturi de popi, doftori, magistraţi .... hai dă-i în mă-sa puie care i-a  puiat

Deci, daca exista o profesie, o titulatura sau cum s-o mai numi care sa-mi fie cea mai antipatica, aceea e cea de popa!! Sunt falsi domnule si nu pentru ca nu ar dori sa cunoasca Adevarul, dar pentru ca nu reusesc. Sunt neputinciosi si ar trebui sa renunte sa primeasca BANI pentru serviciul pe care-l fac! Asta e sa fi mafiot (cum se scria pe-aici pe forum) sa-ti treaca prin cap sa vinzi "Adevarul" precum Iuda pe invatatorul sau; sa-l cauti prin punctele lui laturalnice, nu sa-l privesti in fata, caci a-L privi in fata e mult prea dureros, sa-l cauti deci doar in ideea ca poti sa-l speculezi dupa bunul plac personal. :slap2 Mi-e greata.

Postat

Bine ai venit Adela pe topicul "Trance&Techno" :) , ma bucur ca-ti place acest gen muzical (am observat ca simpatizezi cu muzica house). O piesa in stil chillout foarte frumoasa! ;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...