Sari la conținut

Only Trance&Techno&Rave music

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• Oras:-----------
Postat

istoria muzicala a genurilor acestui topic

a inceput cu muzica electronica, tangerine dreams schulze samd, nu era dansabila

inceputul anilor 90, muzica techno (vezi Dr. Alban, Magic Affair, etc. trupe cu compozitori din Germania, Olanda)

Trance Goa a aparut pe la mijlocul anilor 90, am un CD din 1996, cu 150 piece, nu era dansabila nici aia, o muzica electronica foarte alerta, care a murit cam in 2008

Rave-ul a murit definitiv si Tiesto cu el, si toti ceilalti, prin 2010

JM Jarre nu mai primeste nimic valabil de la Cartierul General, la varsta lui, sa-si pape pensia privata linistit, a vandut destul, a cules frișca, a fost de nee galat! 

Schulze nu se da batut, compune in continuare, uneori piese bune, gen Crystal Lake

in mod surprinzator, odata ce sintetizatoarele au devenit accesibile ca pret, fiind si duale, digital  + analogic, plus aportul dus de firmele de software, aceleasi, Cubase, Fruty loops, oameni inzestrati de Sus, din toata lumea, au reusit, singuri, sau in 2, sa scoata piese muzicale inegalabile! ele nu au inca 24 milioane de vizualiari pe youtube, dar au reusit sa atinga suta de mii sau sa o depaseasca! 

de ce acest gen muzical? este foarte ieftin, productia muzicala necesita 1-2 oameni per piesa muzicala, decorurile show-urilor in aer liber, foarte ieftine, carpe colorate, niste lasere alimentate de grupuri electrogene, banii incasati se impart la foarte putini oameni! pe cand la o trupa rock, e nevoie de multe scule, multi oameni, stadioane, deci nu e asa de rentabila finaciar! Money talks! 

Genurile la moda acum, in Vest, America latina, Israel, sunt Psychedelic Trance cu subgenurile, ambiental, progressive, chill, dark! 

Unii zic, a, pai asta e muzica de drogati! Te rog frumos sa te uiti la show-rile din Romania, si vei vedea ca ele sunt sustinute de persoane care par scapate de la balamuc, sau de la Sing Sing! de ce, stim...! autorii morali sunt bine merci, pensionati, li se zice dolănești (au ceafa f groasa, acolo, in ceafa lor dolănească zace pururea virgina ortodoxă a ciorilor infirme sentimental, care au implut parcurile cu moschei cu o cruce in varf, "voi aveți de tată pe Diavolul!" :laugh2 ) 

• Like 1
  • Oras:-
Postat

a inceput cu muzica electronica, tangerine dreams schulze samd, nu era dansabila

inceputul anilor 90, muzica techno (vezi Dr. Alban, Magic Affair, etc. trupe cu compozitori din Germania, Olanda)

Trance Goa a aparut pe la mijlocul anilor 90, am un CD din 1996, cu 150 piece, nu era dansabila nici aia, o muzica electronica foarte alerta, care a murit cam in 2008

Rave-ul a murit definitiv si Tiesto cu el, si toti ceilalti, prin 2010

Unii zic, a, pai asta e muzica de drogati! Te rog frumos sa te uiti la show-rile din Romania, si vei vedea ca ele sunt sustinute de persoane care par scapate de la balamuc, sau de la Sing Sing! de ce, stim...! autorii morali sunt bine merci, pensionati, li se zice dolănești (au ceafa f groasa, acolo, in ceafa lor dolănească zace pururea virgina ortodoxă a ciorilor infirme sentimental, care au implut parcurile cu moschei cu o cruce in varf, "voi aveți de tată pe Diavolul!" :laugh2 ) 

Imi place ceea ce poate sa moara sau se declara in mod cinstit mort! Mi-e mai placut decat ceva ce se declara viu sau nemuritor si miroase a hoit. :laugh2 Muzica "drogatilor" e de o mie de ori mai vie decat spiritele celor fanatici. 

Postat

Imi place ceea ce poate sa moara sau se declara in mod cinstit mort!  Muzica "drogatilor" e de o mie de ori mai vie decat spiritele celor fanatici. 

.........................................

hai sa-ti zic ceva! toti sunt ipocriti! am facut un canal pe youtube, cu melodiile atasate unor poze perfect match! si ce crezi? 5 vizualizari ....

hai sa-ti zic cum e cu muzica psy trance! ea e OK! persoanele care sunt OK in viata reala o asculta! dar nu exista persoane 100% OK! prin urmare, ei ofera sute de mii de vizualizari la un videoclip, dar daca pui acelui videoclip imaginea care le spune adevarul, ei bine, atunci nu vor mai fi vizualizari! 

asadar, toti oamenii sunt ipocriti! 

muzica psy trance, transmite maselor sunetul bombei nucleare si  zgomotul aferent efectelor ei ( suflul nuclear)! , e bine! persoanele care sunt amatori ai acestui gen de muzica, o savureaza la modul inconstient! desi auturi ca E-Clip sau Klopfgeister bat apropouri! ei mi-au zis, unii, am ajuns la psihiatrie, o vreme, cu femeile voastre, din East! they will ripp your heart! she moved to the next dj who caștigă mai bine! Le-am zis, ferește-te de femeia estică! (OK....)

https://www.youtube.com/watch?v=HWEvnFdNxK8&feature=youtu.be

Postat

Asta e dansabil, dar fetele au ... antrenament! :laugh2 :laugh2 

Postat

Trebuia sa adaug in titlu si "Chill Out music"! :) dar asta nu ma impiedica sa postez piese cu videoclipuri superbe! ;)

ca de ex.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...