Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Disponibila

Ca maine trec...🤣🤣🤣🤷ðŸ»â€â™‚ï¸ðŸ¤·ðŸ»â€â™‚ï¸ðŸ¤·ðŸ»â€â™‚ï¸

cre’ca😅😅😅😅😅
  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator paladinum
Reputație: 0

si,și ;tot ce înseamnă “viața dinainte “

Pandemia asta o sa tina tot anul ca să știi! Nici nu am ajuns la cel mai înalt nivel cu infestați!! Asa ca nu știu cum o sa revii tu...
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pandemia asta o sa tina tot anul ca să știi! Nici nu am ajuns la cel mai înalt nivel cu infestați!! Asa ca nu știu cum o sa revii tu...

nu știu care este nivelul maxim cu infectații,nu știe nimeni cât va tine exact pandemia asta , nu știu exact la ce anume te referi tu”sa revin”, din martie,eu nu am mai lucrat , dar s-au închis școlile când au fost 10 cazuri,dar se vor deschide când vor fi 20000, hotelurile se vor deschide, și acum unele sunt închise și altele deschise , unele zboruri se reiau de pe 4 mai, deci despre ce vorbim și ce rost au aceste 2 luni de izolare ?
  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator paladinum

nu știu care este nivelul maxim cu infectații,nu știe nimeni cât va tine exact pandemia asta , nu știu exact la ce anume te referi tu”sa revin”, din martie,eu nu am mai lucrat , dar s-au închis școlile când au fost 10 cazuri,dar se vor deschide când vor fi 20000, hotelurile se vor deschide, și acum unele sunt închise și altele deschise , unele zboruri se reiau de pe 4 mai, deci despre ce vorbim și ce rost au aceste 2 luni de izolare ?

Pai tocmai despre ASTA vorbeam. Dacă ai închis magazinul când erau 10 cazuri doar no să-l deschizi cand sunt 10.000. Îți spun din surse sigure ca o sa dureze pana cel puțin în august cu pandemia....
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova

Aici este problema. Nu inteleg de ce sa incepem sa relaxam lucrurile tocmai cand numarul de imbolnaviri o sa creasca. Clar ca este o presiune puse de anumite companii sa-si reinceapa activitatea sau sa-si umple buzunarele. Acest virus nu o sa dispara!

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Pai tocmai despre ASTA vorbeam. Dacă ai închis magazinul când erau 10 cazuri doar no să-l deschizi cand sunt 10.000. ÃŽți spun din surse sigure ca o sa dureze pana cel puțin în august cu pandemia....

nu știu , am citit ca mai multe companii aeriene vor relua zborurile la începutul lui mai 🤷ðŸ¿â€â™€ï¸ðŸ¤·ðŸ¿â€â™€ï¸ðŸ¤·ðŸ¿â€â™€ï¸;’om trai și ‘om vedea , important sa fim noi sănătoși
  • Like 9
Link spre comentariu

Aici este problema. Nu inteleg de ce sa incepem sa relaxam lucrurile tocmai cand numarul de imbolnaviri o sa creasca. Clar ca este o presiune puse de anumite companii sa-si reinceapa activitatea sau sa-si umple buzunarele. Acest virus nu o sa dispara!

Virusul pulii...ok , stati acasa , uitati va pe geam , ca mergem noi la fete )))

Link spre comentariu

Virusul pulii...ok , stati acasa , uitati va pe geam , ca mergem noi la fete )))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

este și va fi nașpa
  • Like 10
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Libertate libertate :))) totusi trebuie sa ramanem precauti

despre asta este mult de discutat , masca “obligatorie “in spații închise ,dar angajații de la starbucks nu poarta , distanța socială de 2 m,dar la unghii,birouri lipite la 30 de cm între ele, ca pe timpuri ,dacă tot ți se ia temperatura și numele măcar sa fie medic , nu orice angajat , lor nu le-o ia nimeni ,s-a dat stare de urgentă la 100 de cazuri , dar se deschide in vârf 🤣🤷ðŸ¿â€â™€ï¸ðŸ¤£, sofia reia turismul ....marea s-a făcut pt alta categorie socială ,avionul îl vom vedea doar in poze ,multe neajunsuri despre care voi scrie poate cu alta ocazie pe un alt site

pana atunci ne revedem de luni

• Like 12
Link spre comentariu
Reputație: -3647

despre asta este mult de discutat , masca “obligatorie “in spații închise ,dar angajații de la starbucks nu poarta , distanța socială de 2 m,dar la unghii,birouri lipite la 30 de cm între ele, ca pe timpuri ,dacă tot ți se ia temperatura și numele măcar sa fie medic , nu orice angajat , lor nu le-o ia nimeni ,s-a dat stare de urgentă la 100 de cazuri , dar se deschide in vârf ‍♀, sofia reia turismul ....marea s-a făcut pt alta categorie socială ,avionul îl vom vedea doar in poze ,multe neajunsuri despre care voi scrie poate cu alta ocazie pe un alt site

pana atunci ne revedem de luni

Bine zis!
  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ne cam faci pofta...

1 ou,1 pachet de aluat foietaj , fineti

30 de min maxim la cuptor 😂😂😂😂😂😂😂

🙄🙄🙄🙄

• Like 9
Link spre comentariu
Vizitator breakingbad

☺ï¸â˜ºï¸â˜ºï¸â˜ºï¸â˜ºï¸

ðŸ‘ðŸ»ðŸ‘ðŸ»ðŸ‘ðŸ»ðŸ˜‹ðŸ˜‹ðŸ˜‹
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

2 ou,1 pachet de aluat foietaj , fineti - dacă nu ai lubrifiant

30 de min maxim la cuptor

- 150 la finalizare

🤣🤣🤣🤣.nu am 150 finalizarea
  • Like 10
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Deci sa inteleg daca aduc aceste ingrediente o sa prepari? :))))

da ðŸ§ðŸ§ðŸ¤·ðŸ¿â€â™€ï¸ðŸ˜…
  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...