tandrul69 Reputație: 41 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 5, 2015 Nu i-o fi placut fetei pretatia baietilor. N-au multumit-o.
the godfather Reputație: -1028 Postat August 5, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 5, 2015 Hai ca-ti fac o vizita nasule ca am vezica plina de la halbele de Tuborg nefiltrat pe care le am dat pe git))))))Hai ca-ti fac o vizita nasule ca am vezica plina de la halbele de Tuborg nefiltrat pe care le am dat pe git))))))ca să faci ce? Te aștept luați-as'familia în pulă, de **spam editat** scato-urolog stricat ce ești. 1 1
moccasin Reputație: -4 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11, 2015 ca să faci ce? Te aștept luați-as'familia în pulă, de **spam editat** ******-urolog stricat ce ești.Ce sa faci? Ajunge sa ma lingi intre buci si sa faci la gura clabuci, Godfathere cu aere de Darkfather.... 1
the godfather Reputație: -1028 Postat August 11, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 11, 2015 Ce sa faci? Ajunge sa ma lingi intre buci si sa faci la gura clabuci, Godfathere cu aere de Darkfather.... Pişa-mași pe canapeaua ta ...)) și fi-ta să se uite...la desene **spam editat**ule stricat 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 11, 2015 Pişa-mași pe canapeaua ta ... )) și fi-ta să se uite...la desene **spam editat**ule stricatVezi să ai presiune corespunzătoare
the godfather Reputație: -1028 Postat August 11, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 11, 2015 Îi dau să sară...) 1 1
moccasin Reputație: -4 Postat August 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 11, 2015 Îi dau să sară... )Mai bine baga-ti puleica in urechea aia clapauga si da drumul la smantana peste timpan, poate mai scapi de surzenie, Godfathere))) 1
notnott Reputație: 224 Postat August 11, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat August 11, 2015 Ba v-as bate pe toti! Macar ASA..De faza! 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 11, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 11, 2015 Ba v-as bate pe toti! Macar ASA..De faza! angele, ce crucea ma-tii mai faci, ma?
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 11, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 11, 2015 Idiotii de la ziarul (vorba vine...) Click publica o poveste care totusi arata ca femeia trebuie sa fie foarte atentra cand propune barbatului sex in 3, in 4 sau alte combinatii. PS - desi as vrea sa cred ca e inventie, tare ma tem ca e real...destui barbati sunt dusi cu pluta si obsedati... iauzi bre, ultimul mohican cu mocasini, sexul pe bani oricum e un viol consimtit pt acei bani, si poate nu de prima data, dar a doua oara daca te mai duci, deja esti un violator, si casatoria pt bani sau orice alt interes e tot un viol pe viata, samd, dar cine sa recunoasca asta, pradatorii, mancatorii de starvuri vii? nu e mai comod sa fii ziarist, popa, psihiatru, decat un pion de sacrificiu in societate?
moccasin Reputație: -4 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 12, 2015 iauzi bre, ultimul mohican cu mocasini, sexul pe bani oricum e un viol consimtit pt acei bani, si poate nu de prima data, dar a doua oara daca te mai duci, deja esti un violator, si casatoria pt bani sau orice alt interes e tot un viol pe viata, samd, dar cine sa recunoasca asta, pradatorii, mancatorii de starvuri vii? nu e mai comod sa fii ziarist, popa, psihiatru, decat un pion de sacrificiu in societate? Mie ca sa fiu sincer, sexul pe bani cand e 100% consimtit de ambele parti, nu mi se pare viol sub nici o forma! Insa daca prostituata e obligata de peste, batuta, umilita ca sa se culce cu clientul atunci cam bate spre viol.... Un pretenar de-al meu. acum ceva ani a mers la un bordel prin Matasari si a "inchiriat" una buna de vreo 18 ani (ma rog, asa i a zis pestele si l-a crezut). Insa ajunsi in camera a constatat ca tipa nu vroia sa accepte ejacularea pe fatza. In loc sa inteleaga ca e vointa ei a apelat la peste care cu 2 palme a "convins-o" ca regula clientul nostru stapanul nostru e sacra...culmea e ca omul nu a avut nici o remuscare, mia zis ceva de genul "Lasa ba ca hahalerele astea incepatoare au nevoie de dresaj"....Iti dai seama cati precum asta or fi in societate... 1
pulesteu Reputație: 10795 Postat August 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2015 Probabil ca nu s-au inteles la bani si a dat-o in garda si plangere de viol.
the godfather Reputație: -1028 Postat August 12, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 12, 2015 Un pretenar de-al meu. acum ceva ani a mers la un bordel prin Matasari si a "inchiriat" una buna de vreo 18 ani (ma rog, asa i a zis pestele si l-a crezut). Insa ajunsi in camera a constatat ca tipa nu vroia sa accepte ejacularea pe fatza. ''spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti''....s-a marit cercul violatori,**spam editat**i, pisaceosi....)))) vai mama ta de distrus.
tk2xxx Reputație: -531 Postat August 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 12, 2015 Cand te duci la politie
klm112 Reputație: 5026 Postat August 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 12, 2015 iauzi bre, ultimul mohican cu mocasini, sexul pe bani oricum e un viol consimtit pt acei bani, si poate nu de prima data, dar a doua oara daca te mai duci, deja esti un violator, si casatoria pt bani sau orice alt interes e tot un viol pe viata, samd, dar cine sa recunoasca asta, pradatorii, mancatorii de starvuri vii? nu e mai comod sa fii ziarist, popa, psihiatru, decat un pion de sacrificiu in societate? Ţări şi popoare intregi au păţit violuri istorice sute de ani. Soluţia : Merkavaaaaaaa ! 1
moccasin Reputație: -4 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 13, 2015 ''spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti''....s-a marit cercul violatori,**spam editat**i, pisaceosi.... )))) vai mama ta de distrus.Auzi Nashule, vezi ca incepi sa cam sari calul si cu greu ma abtin sa nu te trimit la originile tale umede, puturoase si abjecte))) Ma cunosti tu bre rinocerule ca sa stii ca sunt asa si pe dincolo? Am mers cu vacile la pascut impreuna? Sau te plictisesti in somaj cum te afli si ai chef de caterina ieftina? 1
moccasin Reputație: -4 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 13, 2015 Ţări şi popoare intregi au păţit violuri istorice sute de ani. Soluţia : Merkavaaaaaaa !Exact, mare adevar graisi! Popoare intregi s-au format prin viol sau au suferit mutatii genetice prin viol. Englejii doua sute de ani invadati si violati (ma rog femeile dar cred ca uneori se mai dadeau si la masculi) de vikingi, rusii invadati si fututi vreo 300 de ani de mongoli, indienii din America de Sud regulati sute de ani de spanioli si portughezi....nu mai zic de nemti cand i-au invadat sovieticii in 1945 cat futai a fost acolo, cu forta, si cati copii "nemti" sunt de fapt rusi...asa ca din pacate violul colectiv nu mai e condamnat, din contra, cand iese un popor nou toata lumea e extaziata))) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 13, 2015 Ţări şi popoare intregi au păţit violuri istorice sute de ani. Soluţia : Merkavaaaaaaa !tu ai capiat engineer style? iar incerci bre sa discuti cu el? nu ai intles nimic. el iti raspunde concret la ce vorbesti doar daca e curios el de ceva in ce te priveste. de exemplu la mine e curios ce etnii am pa acol si conversa. in stilul lui, dar conversa. vrei sa comunici cu el fa-l curios cumva 2
moccasin Reputație: -4 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 13, 2015 tu ai capiat engineer style? iar incerci bre sa discuti cu el? nu ai intles nimic. el iti raspunde concret la ce vorbesti doar daca e curios el de ceva in ce te priveste. de exemplu la mine e curios ce etnii am pa acol si conversa. in stilul lui, dar conversa. vrei sa comunici cu el fa-l curios cumva Esti cumva profa de psihologie? Ca vad ca intuiesti asa niste chestii din astea subtile, de profunzime)))) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 13, 2015 Esti cumva profa de psihologie? Ca vad ca intuiesti asa niste chestii din astea subtile, de profunzime)))) Studiez psihologia ca si hobby. Nu-s curva sa vand profesional ceva ce imi place. Dar poate devin odata
moccasin Reputație: -4 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 13, 2015 Studiez psihologia ca si hobby. Nu-s curva sa vand profesional ceva ce imi place. Dar poate devin odataSerios? Ia sa te verific eu oleaca...zi-mi ce inseamna "complex oedipian nerefulat" si "piramida lui Malsow". Dar fara sa te uiti pe net))))Cat despre a deveni curva...mai bine nu, strici piata si e deja plina. Ramai mai bine femeie intelectuala si misterioasa, te prinde mai bine acest rol> 1
moccasin Reputație: -4 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 13, 2015 Scuze...Maslow, piramida lui Maslow... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 13, 2015 Scuze...Maslow, piramida lui Maslow...gotcha ) nu trebuie sa ma uit daca nu stiu ceva nu stiu. ma informez si gata. plus ca m-ai intrebat chestii simple pe care le stiam inainte de orice contact cu psihologia... complexul oedipian este gelozia pe unul din parinti. nerefulata nu stiu exact la ce te referi , dar banuiesc ca e in legatura cu ideea freudiana ca acest complex se manifesta la un copil in perioada sa de formare cand isi defineste sexualitatea luand exemplul familiei. piramida dl Maslow evident se refera la necesitati umane pe trepte in fct de importanta. nu am chef de texte intru pe forum in timp ce lucrez de caterinca nu de chestii greoie sau complexe...... daca am chef de asa ceva citesc sqau urmaresc ceva inteligenrt si captivant
the godfather Reputație: -1028 Postat August 13, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 13, 2015 Auzi Nashule, vezi ca incepi sa cam sari calul si cu greu ma abtin sa nu te trimit la originile tale umede, puturoase si abjecte))) Ma cunosti tu bre rinocerule ca sa stii ca sunt asa si pe dincolo? Am mers cu vacile la pascut impreuna? Sau te plictisesti in somaj cum te afli si ai chef de caterina ieftina? ba esti nebun ????? daca ma trimiti la origini , cand te mai prind pe Matasari la curve sau pe Stefan Furtuna ...ii pun pe aia sa te faca fetita ))) stai potolit ca-ti plesneste vezica gustere...)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum