Sari la conținut

Parazitul87 este pericol public !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Parnaiasului de Parazitu87 i s-a facut dor de casuta in care s-a nascut,adica de puscaria din care tocmai a fost eliberat conditionat si vrea sa se intoarca cat mai grabnic acolo !!!!!!! Pentru asta a facut apel la voi,sa-l ajutati sa-mi ia urma,ca sa-mi faca felul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cine il ajuta,devine complice al acestui infractor,va fi cazat si se va racori la beci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Lasa ne lasa ne....

Reputație: -1368
Postat

Lasa ne lasa ne....

La beci cu toate muraturile !

Vizitator sarlatanu
Postat

Sa ti stingi lumina . Consuela

Postat

Sa ti stingi lumina . Consuela

Mai lasa-ma,mai cu tactica intimidarii ! M-ati plictisit. Bazaiti ca niste muste ofticate.

Postat

Asa crezi u lesinato sunt pericol public sunt cateva fete pe forumul asta care ma cunoste bine stie cine sunt si ce fel de barbat sunt nu am dosare nu am facut puscrie niciodata problema mea este ca mai injurat de morti si lucru asta ptr mine conteaza daia acum caut sa vad unde stai sa ati fac o vizita sa ma vezi asa putin cat osa poti u sau osa ai timp crezi ca fetele care sunt pe forumu asta sunt la fel ca tine javra inputita ptr lucru asta nu te las si dau de tine

Postat

au mirosit sutele de dolari pe care NU le iei pe ora :))))

De la unul ca tine care doar atat poate in viata : sa trancane ca babele pe marginea santului,nu,desigur,nu le voi lua niciodata.

Postat

Asa crezi u lesinato sunt pericol public sunt cateva fete pe forumul asta care ma cunoste bine stie cine sunt si ce fel de barbat sunt nu am dosare nu am facut puscrie niciodata problema mea este ca mai injurat de morti si lucru asta ptr mine conteaza daia acum caut sa vad unde stai sa ati fac o vizita sa ma vezi asa putin cat osa poti u sau osa ai timp crezi ca fetele care sunt pe forumu asta sunt la fel ca tine javra inputita ptr lucru asta nu te las si dau de tine

Vii sa te meditez la limba romana ? Nu am rabdare sa-ti dau nici macar meditatii si nici sa-ti mai citesc replicile din care cu greu inteleg ce vrei sa spui,fiindca nu stii sa scrii,mai neica Nimeni.

Daca vii pentru un sex oral,am un caine de lupta dresat sa miroasa la slit pe cei de teapa ta,sa ti-l deschida si sa-ti faca un oral pe cinste...o sa-ti manance scula.

Vad ca si in dimineata asta ai inceput sa ma suni cu numar ascuns.Degeaba incercati sa ma intimidati,pesti de doua parale ! Ma lasa rece tot teatrul vostru.Pe cand voi fierbeti,turbati  atunci cand imi vedeti anunturile.Pentru unii ca voi puscaria este prea putin.Ar trebui sa fiti trimisi la munca silnica,nu sa vi se dea degeaba de mancare si cazare gratuita in puscarie.

Fetele care te cunsc pe tine sunt alea pe care le pestuiesti tu,asa-i?Nu sufla nici una nici macar vreo samanta din gura in fata unui prost ca tine.Esti cel mai mare si mai tare din parcare...pana vine politia si o iei la fuga si le lasi pe fete sa se descurce cum pot.

Postat

Aaaa deci multi te vor fardata panaramo

Nici cainelui meu nu-i zic mars,ca este de rasa,dar tie iti zic: Mars potaie,nu-ti mai baga botul unde nu-ti fierbe oala,ca esti un prapadit de maidanez care latra asurzitor si ameninta ca rastoarna lumea dar nu face decat sa rastoarne castronul cu portioara lui de resturi !

Sa nu mai indraznesti sa ridici capul la o femeie ca mine ! Tu cauta-ti femei pe masura mintii si a buzunarului tau !

• Oras:Bucuresti
Postat

Draga mea, pe forumul aceasta nu sunt numai domni care sa iti accepte ironiile sau sa nu isi puna mintea cu tine. Si cred ca o sa-ti gasesti nasul ( nu,nu este vorba de mine , norocul tau ca eu sunt unul dintre cei care nu isi pun mintea ...:)  )

Postat

Draga mea, pe forumul aceasta nu sunt numai domni care sa iti accepte ironiile sau sa nu isi puna mintea cu tine. Si cred ca o sa-ti gasesti nasul ( nu,nu este vorba de mine , norocul tau ca eu sunt unul dintre cei care nu isi pun mintea ... :)  )

Dar te-ai bucura in sinea ta daca mi s-ar intampla ceva rau...

Nici eu nu sunt femeia care sa accepte mitocanile tuturor needucatilor,cu docilitate.Asa ca cei cu un comportament demn de gradina zoologica, stati departe de mine ! Se gasira Fred si Barney sa vina din epoca de piatra si sa se puna pe capul meu cu batele...

Vizitator sarlatanu
Postat

Dc nu va mai luati de ea dispare frate ca asta nu stie decat sa injure si atat. Dc nu are cu cn ny ma apare p nicaieri si asa nu are recenzii dar bineinteles ca stiti si voi ca la ea vin doar oameni cu bani care nu fac recenzii. O sa piara p glasul ei.... pa Consuela

Postat

Ce este aici? Intrunirea pestilor? Sunteti panicati de prezenta mea care va eclipseaza cioroglinele si v-ati strans sa puneti tara la cale,sa gasiti solutii care sa va scape de mine,ca va stau ca un ghimpe in coaste?Ati inceput sa iesiti din arest si va incurc eu planurile de viitor,afacerile ?

Vizitator sarlatanu
Postat

Mare ghimpe mai esti ... urata uratelor fara recenzii

Vizitator sarlatanu
Postat

Eu propun sa i spunem Fata fara recenzii

Postat

Poate își face singură o recenzie :))

Nu calca nici dracu pe la ea cu 150-200, ca are și anunț alternativ, ce să zic de ofertă ei...

Mai degrabă să i spunem "șomera fără recenzii"

• Oras:Local
  • Oras:Local
Postat

La ce poze incarcate in culoare de pokemon posteaza si la ce preturi are cine vrei sa o viziteze

Vizitator sarlatanu
Postat

Babau

Postat

Imi vine greu sa cred ca intr-adevar pierdeti timpul, certandu-va pe un forum. Ambitii de copii de 2 ani, si de o parte, si de alta. A fost amuzant sa va urmaresc totusi, mi-a largit orizontul. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...