petricu Reputație: 292 Postat August 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 4, 2015 Are locatia la cateva sute de metri de Palatul Copiilor (nu spre Sincai, spre partea opusa), bloc stradal, usor de ajuns. Face oral neprotejat cu finalizare, vaginal protejat. Nu face anal. Cere 50 la finalizare si 100 la ora. Fata are 35 de ani, inaltuta, bruneta, impanata pe coapse si fund, țâțe cam marimea 3 cu sfârc proeminent, carnea tare pe ea. La față este comuna, nu are trasaturi tiganesti. Comunica destul de bine, nu e muta. A durat 28 de minute de cand am intrat pe usa blocului pana am iesit pe usa blocului, minus cateva minute urcatul/coboratul scarilor, minus vreo 5 minute dusul ei, minus vreo 5 minute dusul meu, minus dezbracatul, imbracatul, etc. Actiunea la orizontala nu cred ca a durat mai mult de 10 minute, timp in care am fost permanent stresat cu "hai odata, da-ti drumul ca nu mai ai timp, off... dar da-ti drumul odata ca nu mai putem sa stam..." astea dupa cateva minute de cotait. A ales ea sa facem finalizare orala sa termin mai repede si defapt a fost o laba foarte rapida. Mi-am dat drumul cu noduri. Parca eram la recoltat sperma. Era foarte stresata spre final, ca si cum alerga pe ultima suta de metri la vreo cursa. Nu dau vina pe ea, probabil ca are niste putori de proxeneti care o iau la intrebari daca sta cu un client mai mult de cateva minute pe finalizare. Desi timpul de 20 de minute ar trebui respectat din momentul in care se incepe treaba la orizontala, fara dusuri, tigari, etc. Oral: Bun la inceput dar finalul groaznicVaginal: Bunicel. Nu da contre, nu se misca, nu prea se uda, da cu scuipat. Se vaita ca e uscata dar sta cum vrei. GFE: Slab. Asta din cauza grabei si a stresului. Nu e lipicioasa, in rest vorbeste, discuta normal.Igiena: Buna. A facut dus inainte.Rabdare: Catastrofala I-am dat 50 pentru un scurt care SCURT a fost. Nu mai imi trebuie vreodata. 6 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat August 5, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 5, 2015 Multumim Petricu pentru informare. Bravo frate ca ne-ai impartasit experienta ta! Link spre comentariu
otii Reputație: -10 Postat August 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2015 Dragul meu ati multumesc pt informarea ta dar suntem oameni cu toti si fiecare gresim .Ce ai scris u crezand ca am proxeneti imi pare rau sa te anunt dar am o varsta si nimeni nu ma poate obliga sa fac treaba asta .Am si eu problemele mele si ca fiecare fata din jobul asta o fac cu motiv .Oriunde teai duce stai 30 min la o fin asa ca totul a fost ok Link spre comentariu
petricu Reputație: 292 Postat August 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 9, 2015 Dragul meu ati multumesc pt informarea ta dar suntem oameni cu toti si fiecare gresim .Ce ai scris u crezand ca am proxeneti imi pare rau sa te anunt dar am o varsta si nimeni nu ma poate obliga sa fac treaba asta .Am si eu problemele mele si ca fiecare fata din jobul asta o fac cu motiv .Oriunde teai duce stai 30 min la o fin asa ca totul a fost okBa nu a fost totul ok, pentru ca m-ai grabit si m-ai terorizat dupa ce abia trecusera cateva minute de activitate sexuala. Daca nu ai notiunea timpului pune un ceas pe perete si anunta cand incepi sa "taxezi". Eu nu-ti dau tie bani ca sa-ti bati joc de viata mea. Stii ca o amintire urata te poate marca mult timp si nu se uita niciodata? Sper ca te simti bine acum pentru "binele" pe care mi l-ai facut. Nu-i cinstit ce faci, asta se numeste hotie! Respecta timpul pe care l-ai stabilit! 2 Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat August 12, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat August 12, 2015 la EVITAT ii e locul. plus ca pute a pescarie de la o posta.... Link spre comentariu
otii Reputație: -10 Postat August 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2015 Nu cred ai probleme dragule Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum