Sari la conținut

0723.934.502

Postări Recomandate

Postat

CLIPE FIERBINTI Ofer clipe fierbinti de neuitat pline de placere maxima, relaxare totala,sex total si oral neprotejat cu finalizare orala.0723.934.502 02 May 12:27 0723.934.502 a venit la mine acasa,nu are tate absolut deloc cred k era bolnava sau a fost operata la viata ei la tate,e urata cu draci,dar e comunicatiuva,m=a pus cu picioarele in sus ca pe gina gogean sa ma linga in cue.ii face bani lu unu care e angajat la SRI sau la ambasada nu mai retin...

Postat

a meritat ,zona nu prea mi a placut de unde am luat o dar in rest buna ..i buna sa sti merita ,dar este ca i curata si asta a spus o de la inceput cauta igiena

Postat

Daca vrei sa futzi ceva de calitate, pushtoaica este ce ai cautat : suge bine, inghite tot (de ti-o scoala ca noua), stramta-n pizdulice shi-n cur, se mishca precum sharpele-n latz ... ce mai MERITA TOTZI BANII !!!

Postat

super ok tipa...intr-o ora 2 numere, unul de fapt un seminumar fiind de fapt un oral cu ejaculare...a inghitit toata marfa...Nu am mai fost la ea deacnd si-a facut implant de silicoane, insa tare as vrea sa ma mai duc pe la ea.

Postat

am fost la ea de doua ori este o profesionista este mult mai frumoasa in realitate mai are o colega dar.. nu intarziatzi s-ar putea sa nu va mai primeasca esta foarte solicitata eu am facut programare cu 3 zile ......

Postat

Ciudate comentarii! Daca vrei sa cheltuiesti 150ron pt 20 - 25 min, si nu pt ca nu poti, mergi la ea. E foarte solicitata, vb la tel in timpul .... si este doar "pisicoasa". Ii pot spune "zorila" ( tot timpul pe fuga). Fata de ce am mai gasit pe aici, ea nu merita.

Reputație: 556
  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

asta e tipa? pozele sunt reale? ce ofera si la ce bani?http://www.anuntul.ro/anunt/CLIPE_fierbinti_de_neuitat_pline_de_placere_maxima_relaxare_totala_sex_total_si_2753732

Postat
asta e tipa? pozele sunt reale? ce ofera si la ce bani?http://www.anuntul.ro/anunt/CLIPE_fierbinti_de_neuitat_pline_de_placere_maxima_relaxare_totala_sex_total_si_2753732
a cerut 1 mil 500 pe ora dar nu este ea cea din poze ori am avut eu ghinionu sa pic la alta vreo colega dea ei.... in sila face sexul normal iar la oral mio culca in loc sa mio scoale......... nota 5 e maxim care io pot da la curva si la seriviciile prestate de ea.... nu face sex anal si nu vrea nici sa iti dai drumu pe ea si nici pe fata.... doar in prezervativ........... de fugit

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.