Vizitator IbizaBoy Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2011 Postat Decembrie 7, 2011 Anuntul suna cam asa : HOT chocolate sunt o femeie frumoasa cu pielea precum ciocolata, o adevarata negresa ce iti va oferi o ora de neuitat. Incearca o experienta unica, 1.72 m, 55 kg, 21 ani. Poze reale, zona centrala 0729.353.962E o maimuta neagra cu multe bube pe fata...in nici un caz cea din poze
madox Reputație: 78 Postat Decembrie 22, 2011 Postat Decembrie 22, 2011 Sub acelasi anunt am mai gasit urmatoarele poze:
runnaway Reputație: 1 Postat Decembrie 22, 2011 Postat Decembrie 22, 2011 Am fost eu acum 1 an la aceleasi poze , nu mai stiu numarul, locatie undeva pe coposu , mi-a deschis o tanti la vreo 40 ani si a zis astea-s fetilii does anybody speak english ? una era "lucy" . Fetilii erau 2 rinoceri africani pline de bubite. am tulit-o instant
colectionar d v Reputație: 122 Postat Decembrie 26, 2011 Postat Decembrie 26, 2011 Salve! si Sarbatori Fericite!Mai fratilor chiar nu stie nimeni de tipa asta mai nimic???Parca, daca nu ma insel, primul set de poze l-am vazut la o tipa care era in cuibul din blocul cu RDS de la fostl Bingo Europa.Eu pot sa certific ca am vazut o mulatra acolo...(foarte in treacat), ieseam de la tipa care zice ca este asiatica, radacini asiatice..ma rog.Mulatra, sanatoasa, cu picioare tzapene si un cur bombat, imi aduc aminte. In locatie mai este si Anda, Andra, Andreea nu mai stiu cum o cheama, (apreciata pentru un oral f. bun, daca imi amintesc bine).Revenind la mulatra din poza....mie imi pare ca pozele parca aduc sau seamana cu poze ale lui Naomi Campbel......parerea mea, dar daca asa arata tantitza asta pare f. mistocutza. VA ROG MULT VENITI CU OPINII SUPLIMENTARE!Multumesc anticipat ! SARBATORI DE VIS! SI SPOR MAXIM LA FEMEI SUPERBE!!
Vizitator IbizaBoy Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2011 Postat Decembrie 29, 2011 Crede-ma ca am fost...am vazut si am fugit de am mancat pamantul...nu se aseamana deloc cu realitatea pozele...era aproape intuneric in locatie...si tot m-am speriat
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Decembrie 29, 2011 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Decembrie 29, 2011 In nici o poza din toate cele afisate aici nu este negresa Lucy, colegea Andreei de la Bingo. Si cu asta cred ca se lamureste ca toate pozele de aici sunt fake-uri si discutiile nu isi mai au sensul.
Vizitator vyypuss Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2011 Postat Decembrie 29, 2011 Confirm si eu spusele lui @petrepetre02
colectionar d v Reputație: 122 Postat Decembrie 29, 2011 Postat Decembrie 29, 2011 Salve !Ok ne-am lamurit din pacate ca nu avem cum sa dam de tanti din poza ca nu prea ezixta in realitatea tangibila. Va rog sa ma scuzati pt of-topic...dar sunt totusi ceva tantitze mulatre despre care stiti cumva(exceptie Lucy pe care am vazut-o)....VA ROG INSISTENT SI VA MULTUMESC ANTICIPAT! P.S. nici 0730319691 (Pta Alba Iulia) nu e mulatra, chiar daca am fost de mai multe ori si f. ok tipa!!!!!!SPOR IN TOATE!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum