Sari la conținut

masaj erotic Dana 0743380202

Postări Recomandate

Postat

salutari dragi confratiAmatorii de masaj erotic cunosc faptul ca majoritatea saloanelor sunt asemanatoare, mult peste medie la curatenie, fete dragute, dar pretul mult prea mare pentru serviciile oferite... si nu inteleg de ce inca se mai dau si bani suplimentari direct fetelor... revenind la experienta mea, atras de cuvantu thailandez, vizitez salonul situat pe strada cu nume sugestiv Sfantul Apostol Andrei, unde o intalnesc pe Dana, singura disponibila la acea ora, cam 165 la vreo 55 kg, frumusica si amabila, ambianta clasica cu lumanari si muzica in surdina, totul la 150 pentru o ora. Spun ok fiind deja erect, mentionand ca ora sa aiba 60 min si ca la mine finalizarea e mai de durata. Dupa dusul obligatoriu, incepe actiunea clasica, diferenta era ca stia intradevar "si masaj" ii placea sa se priveasca in oglinzile laterale si era receptiva si cu chef de "munca". Nu am primit nici un sarut, nu prea aveam voie in zona intima, in schimb am finalizat relaxat, fara nici un efort, iar dupa curatenia la locul de munca facut de ea, am avut placuta surpriza ca ultimele 10 minute sa imi faca un masaj la frunte si astfel ora sa aiba 60 min. Pot sa spun ca a fost un masaj in top 3... si am fost la multe, deci e de revenit.Daca am omis ceva astept intrebari.

• Like 3
Vizitator JanXI
Reputație: 0
Postat

Am trecut pe la ea, am asteptat cca o ora ca nu lucra decat ea in acea zi, una era plecata in oras, cealalta tocmai a venit de la dentist.

Prestatie destul de buna, foarte comunicativa, dragutza, masaj de relaxare bine executat, la body masaj un pic superficiala, la masaj erotic nota 8, finalizare cu manuta dupa care pentru a se revansa inca o data un masaj capilar.De revenit, dar cam scumpicel 150 lei o ora de masaj, chiar daca e cu finalizare. Curata, am facut dus si eu si ea si inainte si dupa.Curatenie si igiena nota 10, papuci si cearsaf de unica folosinta, baia ar necesita o renovare.

• Oras:Grosswarden
Postat

Revenit dupa un an si 3 luni, vad ca ultima recenzie e facuta tot de mine, Dana s-a schimbat prin faptul ca de la multe bomboane s-a cam ingrasat un pic.Serviciile tot aceleasi, pro-client se poarta dragut cu tine , de revenit dar nu in curand.

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

parerea mea ca ar trebui contopit topicul cu acela despre salon belladona, nr de telefon de aici e nr de contact de la salon nu e nr personal al protagonistei, iar dana a fost o maseuza de acolo poate e in continuare nu stiu...din cate stiu eu se putea si altceva cu ea dar in afara orelor de program si mergea pe 100 euro.

http://bella-dona.ro/masaj-erotic-oradea/4-Galerie-foto-maseuze.html

Postat

Din pacate draga Szabi nu merge si pentru altceva pentru nimic, nici pentru 500 euro, testata...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...