eu22005 Reputație: 91 Postat Octombrie 27, 2015 Telefon: eu22005 Oras:cluj Telefon: eu22005 Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Kassandra,imi pare rau ca avem aceste discutii foarte inteligente pe pagina ta.Rar ma bag in discutii si sper sa ma pot abtine si pe viitor. 1 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Referitor la idiot , spun atat , iti trebuie un pic de minte sa-ti dai seama ca esti prost . Si mai am o intrebare oarecum retorica , de ce Adriian10 apare cu comentarii doar la unele din topul asta ? In rest , numai de bine ! Si felicitari kassandra !vrei sa iei muie de la idiot? 1 2 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Kassandra ai modificat tarifele ? Sau depinde de client?depinde de fraier nu client 2 1 Link spre comentariu
ezemund Reputație: 3078 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 28, 2015 vrei sa iei muie de la idiot?. Injuratura e primul semn al civilizatiei , felicitari pentru pas ! Stii vorba aia , "nu pe pune cu prostu , ca trebuie sa cobori la nivelul lui, si te bate cu experienta ?" 3 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Eu sunt aproape convins ca nu e altceva decat avatarul vreunei frustrate de pe aici, care nu stie sa faca fata concurentei . E si asta o strategie , dar nu prea corecta .hai du te la produs 1 2 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Kassandra,imi pare rau ca avem aceste discutii foarte inteligente pe pagina ta.Rar ma bag in discutii si sper sa ma pot abtine si pe viitor.la wc te poti abtine? 1 2 Link spre comentariu
ezemund Reputație: 3078 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 28, 2015 hai du te la produs. Linisteste-te draga mea , nu te judeca nimeni , ar fi ca si cum ai judeca un peste dupa abilitatea de a urca in copac ! 1 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Kassandra,imi pare rau ca avem aceste discutii foarte inteligente pe pagina ta.Rar ma bag in discutii si sper sa ma pot abtine si pe viitor.esti off topic pwla verde 1 2 Link spre comentariu
eu22005 Reputație: 91 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: eu22005 Oras:cluj Telefon: eu22005 Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Domnule adriian 10,ma bucur ca esti un baiat smecher si te poti ascunde in spatele unui avatar ,nu ne cunoastem si inca nu m-am legat de viata ta...............dar daca consideri ca este necesar ,fara nici o problema ne vedem , ne cunoastem imi spui toate offurile tale si promit ca rezolvam problema ta................dar pana atunci ,te rog foarte respectuos, sa stai pe pula ta. 3 Link spre comentariu
ezemund Reputație: 3078 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Bine-o zis , cine-o zis , cand o zis , ca sunt doua lucruri infinite pe lumea asta , universul si prostia , prostia ta , adriian10 , le depaseste pe amandoua . Felicitarile mele ! Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Domnule adriian 10,ma bucur ca esti un baiat smecher si te poti ascunde in spatele unui avatar ,nu ne cunoastem si inca nu m-am legat de viata ta...............dar daca consideri ca este necesar ,fara nici o problema ne vedem , ne cunoastem imi spui toate offurile tale si promit ca rezolvam problema ta................dar pana atunci ,te rog foarte respectuos, sa stai pe pula ta.si tu pe pizda ta 1 2 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Bine-o zis , cine-o zis , cand o zis , ca sunt doua lucruri infinite pe lumea asta , universul si prostia , prostia ta , adriian10 , le depaseste pe amandoua . Felicitarile mele !cine vb ? 1 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Bine dar nu mai gasesc recenziile dupa atata offtopic. Link spre comentariu
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Bine dar nu mai gasesc recenziile dupa atata offtopic.Ce zici, mai are rost sa scrii recenzii cand ii permis ca sa fii luat la pula, dupa fiecare recenzie pe sectiunea Oradea (si nu numai), de idioti din astia ca mirceasex aka adriian10?! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ce zici, mai are rost sa scrii recenzii cand ii permis ca sa fii luat la pula, dupa fiecare recenzie pe sectiunea Oradea (si nu numai), de idioti din astia ca mirceasex aka adriian10?! Sau Bololo, adica tot adriian10. Acum se pare sunt permise si conturile clona. 11 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Are rost. Pentru voi. Cativa cei putini. Eu o sa scriu. Si pentru ei. Macar au material de facut laba. Daca se scoala macar asa 4 Link spre comentariu
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Sau Bololo, adica tot adriian10. Acum se pare sunt permise si conturile clona. Despre conturi clona nu stiu nimic dar de ce mai e randul asta in regulament?:-Trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt interziseDaca nici asta nu e exces ce face retardatul asta......atunci nu stiu ce e! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ar trebui sa-l intrebam pe motan ce este, din punctul lui de vedere. Cred insa ca ne va raspunde in stilul caracteristic: va baga o manea. 10 Link spre comentariu
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ar trebui sa-l intrebam pe motan ce este, din punctul lui de vedere. Cred insa ca ne va raspunde in stilul caracteristic: va baga o manea.https://vreausareclam.files.wordpress.com/2011/01/guta1.jpg Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ce ne va mai trage de urechi Kassandra cand va vedea ce am facut pe aici. 10 Link spre comentariu
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ce ne va mai trage de urechi Kassandra cand va vedea ce am facut pe aici. .......din pacate doar din titlu dai seama ca e topicul ei....restul a facut varza micul nostru Einstein!Dar asta-i moda....noi doar tinem pasul cu moda!! Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Cu limba de urechi as vrea sa ma traga....cred ca devin si eu troll. Imi place. Trebuie sa ma retrag exemlar printr-un BAN Permanent Link spre comentariu
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Cu limba de urechi as vrea sa ma traga....cred ca devin si eu troll. Imi place. Trebuie sa ma retrag exemlar printr-un BAN PermanentDaca nu incepi sa comentezi ca de ce a fost banat Lubric......no stress, nu vei fii banat in veci! Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Deja incep sa cred ca e pus ..sa faca trafic, ca prea i se permit multe. 2 4 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Hmmmn dar oare Lubric de ce a fost banat ca si el facea trafic )) 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum