Sari la conținut

Kassandra, noua in Oradea 0720918407

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:cusca

Referitor la idiot , spun atat , iti trebuie un pic de minte sa-ti dai seama ca esti prost . Si mai am o intrebare oarecum retorica , de ce Adriian10 apare cu comentarii doar la unele din topul asta ? In rest , numai de bine ! Si felicitari kassandra !

vrei sa iei muie de la idiot?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: eu22005
  • Oras:cluj
  • Telefon: eu22005
  • Oras:cluj

Domnule adriian 10,ma bucur ca esti un baiat smecher si te poti ascunde in spatele unui avatar ,nu ne cunoastem si inca nu m-am legat de viata ta...............dar daca consideri ca este necesar ,fara nici o problema ne vedem , ne cunoastem imi spui toate offurile tale si promit ca rezolvam problema ta................dar pana atunci ,te rog foarte respectuos, sa stai pe pula ta.

• Like 3
Link spre comentariu

Domnule adriian 10,ma bucur ca esti un baiat smecher si te poti ascunde in spatele unui avatar ,nu ne cunoastem si inca nu m-am legat de viata ta...............dar daca consideri ca este necesar ,fara nici o problema ne vedem , ne cunoastem imi spui toate offurile tale si promit ca rezolvam problema ta................dar pana atunci ,te rog foarte respectuos, sa stai pe pula ta.

si tu pe pizda ta

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator uceniculrotaredom
Reputație: 0

Bine dar nu mai gasesc recenziile dupa atata offtopic.

Ce zici, mai are rost sa scrii recenzii cand ii permis ca sa fii luat la pula, dupa fiecare recenzie pe sectiunea Oradea (si nu numai), de idioti din astia ca mirceasex aka adriian10?! 

Link spre comentariu
Vizitator

Ce zici, mai are rost sa scrii recenzii cand ii permis ca sa fii luat la pula, dupa fiecare recenzie pe sectiunea Oradea (si nu numai), de idioti din astia ca mirceasex aka adriian10?!

Sau Bololo, adica tot adriian10. Acum se pare sunt permise si conturile clona. :D
  • Like 11
Link spre comentariu

Sau Bololo, adica tot adriian10. Acum se pare sunt permise si conturile clona. :D

Despre conturi clona nu stiu nimic ;) dar de ce mai e randul asta in regulament?:

-Trollingul excesiv sau atacurile repetate catre alti membrii sunt interzise

Daca nici asta nu e exces ce face retardatul asta......atunci nu stiu ce e!

• Like 2
Link spre comentariu

Ar trebui sa-l intrebam pe motan ce este, din punctul lui de vedere. Cred insa ca ne va raspunde in stilul caracteristic: va baga o manea.

https://vreausareclam.files.wordpress.com/2011/01/guta1.jpg

Link spre comentariu

Ce ne va mai trage de urechi Kassandra cand va vedea ce am facut pe aici. ;)

.......din pacate doar din titlu dai seama ca e topicul ei....restul a facut varza micul nostru Einstein!

Dar asta-i moda....noi doar tinem pasul cu moda!!

Link spre comentariu

Cu limba de urechi as vrea sa ma traga....cred ca devin si eu troll. Imi place. Trebuie sa ma retrag exemlar printr-un BAN Permanent

Daca nu incepi sa comentezi ca de ce a fost banat Lubric......no stress, nu vei fii banat in veci! :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...