vladyr49 Reputație: 61 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Felicitari Kassandra!! meriti pe deplin. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Felicitari Kasandra. Meriti promovarea. Nu inteleg insa De ce nu te face Pisicut rosie. Adeune esti tare in urma cu stirile. Rosu se devine doar daca fata achita 50 euro/an. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Si nici nu mai trebuie recenzie macar Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Octombrie 26, 2015 si Femeie cu Atitudine? Link spre comentariu
daulabuci Reputație: 399 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:- Oras:- Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Femeie cu atitudine esti doar cand dai dovada de atitudine atunci cand sugi pula.(asta in acceptiunea mea) 3 8 Link spre comentariu
kassandra16 Reputație: 46 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 26, 2015 :* Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 26, 2015 felicitarii Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Dupa ce ai jignit-o acum o feliciti? 10 Link spre comentariu
eu22005 Reputație: 91 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: eu22005 Oras:cluj Telefon: eu22005 Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 26, 2015 buna,vineri am vizitat-o pe Kassandra.Dupa o programare la telefon ,am ajuns in zona Nufaru,str Bumbacului unde nu am gasit adresa exacta si nici loc de parcare,am sunat-o si am primit o indrumare foarte profesionala,asa ca pana la urma urmei am ajuns la ea.Ajuns la apartament m-a asteptat in capot si am ramas surprins, de faptul ca fata e foarte frumoasa si simpatica.Dupa ce am stat la povesti ,am ales varianta ON.Dupa un dus scurt am inceput actiunea intr-un un pat comod,curat ,mare.Nu vreau sa dau multe datalii.................a fost super ok.Fata are un corp frumos si se implica mult.Am fost surprins ca fata are o agenda cu programari si tine mult la puctualitate,acesta este un lucru bun si spune multe despre ea.In plus, daca luam ofertele din zona noastra,dupa parerea mea,este cea mai frumoasa fata.Repet ,este parerea mea....................... ma bucur mult ca a ajuns in TOP.ON 10igiena 10aspect 10 cu plusatitudine 10locatie 10, Kassandra,multumesc mult..................si felicitari 7 Link spre comentariu
eu22005 Reputație: 91 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: eu22005 Oras:cluj Telefon: eu22005 Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 26, 2015 scuze,cadou 200 ron Link spre comentariu
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Kassandra ai modificat tarifele ? Sau depinde de client? Link spre comentariu
ezemund Reputație: 3078 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Buna sa va fie inima ! Sunt nou pe aici , deci fie-mi cu iertare eventualele abateri si erori . Astazi am intalnit-o si eu pe Kassandra . Locatie pe bumbacului la garsoniere ,apartament cu o camera curat si placut . Sunt cautator de clipe fara timp si amintiri frumoase asa ca am sunat-o pe aceasta frumusete . Mi am facut o programare si m-am infatisat cu o mica intarziere din cauza centrului, turbogiratiei si a altor idei marete ale edilului nostru . Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca fata, era exact cea din poze . Pot s-o descriu in 3 cuvinte :frumoasa, frumoasa , frumoasa . M-primit imbracata intr-un "neglije" si pe dedesupt lenjerie intima , atata incat sa starneasca privirea si dorinta . Am stat la o discutie in urma careia am ramas placut surprins de spiritul deschis al fetei , fara pic de infumurare , aroganta sau frustrare . Am trecut apoi la pat , facusem dus inainte de a veni , totusi nu pot sa nu remarc baia curata , prosopul curat primit dupa , atentia la fiecare detaliu ce denota respectul fata de client . Am trecut la pat , mi-a spus zambind , sa nu ma simt timorat ci sa ma intind si sa ma relaxez . Nu puteam sa-mi iau privirea de pe ea nici macar o secunda . A trecut la oral neprotejat cu miscari felinice si cu atentie pe toate zonele adiacente . Nu stiu cat a durat , dar m-a adus intr-o stare vecina cu explozia . Apoi am trecut deasupra ei , am trecut si eu la oral , pasarica de vis , curata , frumoasa , frageda , nu te poti satura de asa ceva niciodata . Am revenit totusi in timp , am inceput cu " misionarul" , aici nu pune mare atentie , dar zambeste , te face sa te simti bine . Este oarecum distanta , dar cat trebuie in astfel de cazuri , atata cat sa nu-ti formezi parerea de teatru ieftin , cum o patim destul de des cu totii . Apoi a venit ea deasupra . O imagine superba , o incantare pentru ochi si pentru simturi . Miscari discrete si senzuale care te fac sa uiti de tine si de lume si de lucruri . Dupa asta mi-a scos prezervativul si m -a finalizat cu un oral de basm . Locatie : 9 din cauza zonei , atitudine :10 , aspect :10 , oral neprotejat : 10 , normal : 10 , Gfe 10 , atat cat trebuie fara sa cadem in teatral . Cost : 200 , timp : 40 min . Iti multumesc frumusete , pentru amintirea asta ! 6 Link spre comentariu
adriian10 Reputație: -385 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:cusca Oras:cusca Partajează Postat Octombrie 26, 2015 buna,vineri am vizitat-o pe Kassandra.Dupa o programare la telefon ,am ajuns in zona Nufaru,str Bumbacului unde nu am gasit adresa exacta si nici loc de parcare,am sunat-o si am primit o indrumare foarte profesionala,asa ca pana la urma urmei am ajuns la ea.Ajuns la apartament m-a asteptat in capot si am ramas surprins, de faptul ca fata e foarte frumoasa si simpatica.Dupa ce am stat la povesti ,am ales varianta ON.Dupa un dus scurt am inceput actiunea intr-un un pat comod,curat ,mare.Nu vreau sa dau multe datalii.................a fost super ok.Fata are un corp frumos si se implica mult.Am fost surprins ca fata are o agenda cu programari si tine mult la puctualitate,acesta este un lucru bun si spune multe despre ea.In plus, daca luam ofertele din zona noastra,dupa parerea mea,este cea mai frumoasa fata.Repet ,este parerea mea....................... ma bucur mult ca a ajuns in TOP.ON 10igiena 10aspect 10 cu plusatitudine 10locatie 10, Kassandra,multumesc mult..................si felicitari10 e al profesorului Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 10 e al profesoruluiStai asa mai. Recenzia asta nu e fake? Link spre comentariu
eu22005 Reputație: 91 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: eu22005 Oras:cluj Telefon: eu22005 Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 26, 2015 domnule Adrian 10,ce vrei sa spui cu asta ? Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 domnule Adrian 10,ce vrei sa spui cu asta ?Nu-l injosi cu apelativul "domnule", poti sa-i zici si tu idiotul cum ii zicem si noi Link spre comentariu
ac/dc Reputație: 1556 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Nu-l injosi cu apelativul "domnule", poti sa-i zici si tu idiotul cum ii zicem si noi Faceti o mica confuzie,IDIOTUL este Adriian10... 1 Link spre comentariu
eu22005 Reputație: 91 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: eu22005 Oras:cluj Telefon: eu22005 Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 26, 2015 încă nu știu cine e Adrian 10.....pana aflu ,este "domnule" Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Octombrie 26, 2015 încă nu știu cine e Adrian 10.....pana aflu ,este "domnule"sunt 2 unu e adriian10 ( IDIOTU) iar celalalt e Adrian10 amu intelegi? un i si o culoare face diferenta! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 încă nu știu cine e Adrian 10.....pana aflu ,este "domnule" sunt 2 unu e adriian10 ( IDIOTU) iar celalalt e Adrian10 amu intelegi? un i si o culoare face diferenta! Cred ca acum s-a inteles cine este adriian10 ( idiotul). 11 Link spre comentariu
huuugecock Reputație: 445 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: 0722000000 Oras:ardeal Telefon: 0722000000 Oras:ardeal Partajează Postat Octombrie 26, 2015 felicitari kasandra, iti meriti pozitia castigata. Bine ar fi daca ai fi "rosie" Link spre comentariu
ezemund Reputație: 3078 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 26, 2015 Referitor la idiot , spun atat , iti trebuie un pic de minte sa-ti dai seama ca esti prost . Si mai am o intrebare oarecum retorica , de ce Adriian10 apare cu comentarii doar la unele din topul asta ? In rest , numai de bine ! Si felicitari kassandra ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 La inceput si eu am crezut ca doar cu unele fete are ceva dar timpul a dovedit ca scrie tampenii si pe topicele altor fete din Oradea sau Cluj. Macar isi mentine constanta in stupizenie. 11 Link spre comentariu
ezemund Reputație: 3078 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Eu sunt aproape convins ca nu e altceva decat avatarul vreunei frustrate de pe aici, care nu stie sa faca fata concurentei . E si asta o strategie , dar nu prea corecta . 1 Link spre comentariu
eu22005 Reputație: 91 Postat Octombrie 27, 2015 Telefon: eu22005 Oras:cluj Telefon: eu22005 Oras:cluj Partajează Postat Octombrie 27, 2015 ok,sunt lămurit .....mulțumesc ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum