Sari la conținut

Kassandra, noua in Oradea 0720918407

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: eu22005
  • Oras:cluj
  • Telefon: eu22005
  • Oras:cluj

buna,

vineri am vizitat-o pe Kassandra.Dupa o programare la telefon ,am ajuns in zona Nufaru,str Bumbacului unde nu am gasit adresa exacta si nici loc de parcare,am sunat-o si am primit o indrumare foarte profesionala,asa ca pana la urma urmei am ajuns la ea.Ajuns la apartament m-a asteptat in capot si am ramas surprins, de faptul ca fata e foarte frumoasa si simpatica.Dupa ce am stat la povesti ,am ales varianta ON.

Dupa un dus scurt am inceput actiunea intr-un  un pat comod,curat ,mare.

Nu vreau sa dau multe datalii.................a fost super ok.Fata are un corp frumos si se implica mult.

Am fost surprins ca fata are o agenda cu programari si tine mult la puctualitate,acesta este un lucru bun si spune multe despre ea.In plus, daca luam ofertele din zona noastra,dupa parerea mea,este cea mai frumoasa fata.Repet ,este parerea mea....................... ma bucur mult ca a ajuns in TOP.

ON 10

igiena 10

aspect 10 cu plus

atitudine 10

locatie 10,

Kassandra,multumesc mult..................si felicitari

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

Buna sa va fie inima ! Sunt nou pe aici , deci fie-mi cu iertare eventualele abateri si erori . Astazi am intalnit-o si eu pe Kassandra . Locatie pe bumbacului la garsoniere ,apartament cu o camera curat si placut . Sunt cautator de clipe fara timp si amintiri frumoase asa ca am sunat-o pe aceasta frumusete . Mi am facut o programare si m-am infatisat cu o mica intarziere din cauza centrului, turbogiratiei si a altor idei marete ale edilului nostru . Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca fata, era exact cea din poze . Pot s-o descriu in 3 cuvinte :frumoasa, frumoasa , frumoasa . M-primit imbracata intr-un "neglije" si pe dedesupt lenjerie intima , atata incat sa starneasca privirea si dorinta . Am stat la o discutie in urma careia am ramas placut surprins de spiritul deschis al fetei , fara pic de infumurare , aroganta sau frustrare . Am trecut apoi la pat , facusem dus inainte de a veni , totusi nu pot sa nu remarc baia curata , prosopul curat primit dupa , atentia la fiecare detaliu ce denota respectul fata de client . Am trecut la pat , mi-a spus zambind , sa nu ma simt timorat ci sa ma intind si sa ma relaxez . Nu puteam sa-mi iau privirea de pe ea nici macar o secunda . A trecut la oral neprotejat cu miscari felinice si cu atentie pe toate zonele adiacente . Nu stiu cat a durat , dar m-a adus intr-o stare vecina cu explozia :). Apoi am trecut deasupra ei , am trecut si eu la oral , pasarica de vis , curata , frumoasa , frageda , nu te poti satura de asa ceva niciodata . Am revenit totusi in timp , am inceput cu " misionarul" , aici nu pune mare atentie , dar zambeste , te face sa te simti bine . Este oarecum distanta , dar cat trebuie in astfel de cazuri , atata cat sa nu-ti formezi parerea de teatru ieftin , cum o patim destul de des cu totii . Apoi a venit ea deasupra . O imagine superba , o incantare pentru ochi si pentru simturi . Miscari discrete si senzuale care te fac sa uiti de tine si de lume si de lucruri . Dupa asta mi-a scos prezervativul si m -a finalizat cu un oral de basm . Locatie : 9 din cauza zonei , atitudine :10 , aspect :10 , oral neprotejat : 10 , normal : 10 , Gfe 10 , atat cat trebuie fara sa cadem in teatral . Cost : 200 , timp : 40 min . Iti multumesc frumusete , pentru amintirea asta !

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:cusca
  • Oras:cusca

buna,

vineri am vizitat-o pe Kassandra.Dupa o programare la telefon ,am ajuns in zona Nufaru,str Bumbacului unde nu am gasit adresa exacta si nici loc de parcare,am sunat-o si am primit o indrumare foarte profesionala,asa ca pana la urma urmei am ajuns la ea.Ajuns la apartament m-a asteptat in capot si am ramas surprins, de faptul ca fata e foarte frumoasa si simpatica.Dupa ce am stat la povesti ,am ales varianta ON.

Dupa un dus scurt am inceput actiunea intr-un  un pat comod,curat ,mare.

Nu vreau sa dau multe datalii.................a fost super ok.Fata are un corp frumos si se implica mult.

Am fost surprins ca fata are o agenda cu programari si tine mult la puctualitate,acesta este un lucru bun si spune multe despre ea.In plus, daca luam ofertele din zona noastra,dupa parerea mea,este cea mai frumoasa fata.Repet ,este parerea mea....................... ma bucur mult ca a ajuns in TOP.

ON 10

igiena 10

aspect 10 cu plus

atitudine 10

locatie 10,

Kassandra,multumesc mult..................si felicitari

10 e al profesorului

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

încă nu știu cine e Adrian 10.....pana aflu ,este "domnule"

sunt 2 unu e adriian10 ( IDIOTU) iar celalalt e Adrian10 amu intelegi? un i si o culoare face diferenta!

Cred ca acum s-a inteles cine este adriian10

( idiotul). :)

• Like 11
Link spre comentariu

Referitor la idiot , spun atat , iti trebuie un pic de minte sa-ti dai seama ca esti prost . Si mai am o intrebare oarecum retorica , de ce Adriian10 apare cu comentarii doar la unele din topul asta ? In rest , numai de bine ! Si felicitari kassandra !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

La inceput si eu am crezut ca doar cu unele fete are ceva dar timpul a dovedit ca scrie tampenii si pe topicele altor fete din Oradea sau Cluj. Macar isi mentine constanta in stupizenie.

• Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...