rozkendra Reputație: 10772 Postat August 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 7, 2015 fa tarfo, uite ca ori ti-a incetat tratamentu medicamentos ori ai inceput sa bei cu tratament medicamentos cum estimam? Ai ceva impotriva lu' Bach? zi acu ca sa stiu sa te dispretuiesc pe viata Bach e compozitoru meu preferat deci ori vb desopre mitologie ori iti iau in pl tot neamu ala de cadre didactice alea care baga cuvantul masaj in anunt vor drago$$$te pe principiul, sa mananc prajitura, sa raman si cu banii in buzunar! pt ca pisicut e țigan, pt ca majoritatea uzerilor sunt țigani, v-o spun franc in față, femeile voastre sunt agresive, frustrate, nu se pot fute pe bani, nu pot face rabat de la moralitate! hai ma, iubiti-le totuși, și apoi trimiteți-le sa se futa pe bani! anti baby e gratis la cabinetele de planning familial! apelați cu incredere! ce plm, ati vazut ca blonzii cu ochii albastrii spalaciti se inmultesc vertiginos, si le place Bach! si Vulvaldi, si au Apple! vreti sa ajungeti in Raiul cu bivoli, impreuna cu ei ? declar in modul cel mai sincer, ca la orice tigancă am fost, m-a lasat cu sechele pe creier! bun, am ascultat si eu manele, va plangeti in ele de lipsa dragostei, in cuplu! dar cine va opreste sa va iubiti tigancile? chiar trebuie sa-si distruga altii nervii cu căcaturile voastre sentimentalo-ipocrite, si sa contribuie financiar pt puradeii vostrii? eu nu sunt ipcrit, recunosc ca o țărancă albă, româncă, e identica cu o țigancă, sau mai rau, merita bătaie 24h/24! aveți grijă țăranilor, că isusul vostru la care vă închinați, e Satana! voi îl aveți de tată pe Satana!
klm112 Reputație: 5026 Postat August 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 7, 2015 fa tarfo, uite ca ori ti-a incetat tratamentu medicamentos ori ai inceput sa bei cu tratament medicamentos cum estimam? Ai ceva impotriva lu' Bach? zi acu ca sa stiu sa te dispretuiesc pe viata Il ştiu io că ascultă pe ascuns Concertele Brandemburgice, dar aici e de bon-ton să foloseşti un limbaj viole(n)t. Incearcă să-l citesti printre ...litere 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 omul a fost eliberat! individa era o fomistă expirată, cu 3 puradei, plus un alcoolic pe post de sot, toti blocati intr-o garsoniera de 14 mp, aveau si icoane pe pereți! cu pururea virgina, semn ca isi regreta faptele... in urma expertizei foto-psihologico-forenzice, individa avea o privire de infracor , surprins asupra faptei (ilegale), iar violatorul arata ca Henry Fonda dupa al 3-lea oscar! p.s. hai ma futu-va-n mortii ma-mi voaste de cățele, cate nu ați ajuns cu 4 puradei si un sot altcoolic intr-o garsoniera de 20 mp? si vreti sa o vindeti pe 18 mii euro, sa va mutati in plopi! hai ma ca v-am vazut privirea de curve demente, , si pt ca erati inca sexy, dupa 4 puradei, am avut o mini erectie, drept pt care am si plecat rapid din garsoniera voastra insalubra! (mental, v-as fi futut, sa fi-ti sigure, si stiu ca v-ar fi si placut! STIU CA VA PLACE PULA! )
klm112 Reputație: 5026 Postat August 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 7, 2015 p.s. hai ma futu-va-n mortii ma-mi voaste de cățele, cate nu ați ajuns cu 4 puradei si un sot altcoolic intr-o garsoniera de 20 mp? si vreti sa o vindeti pe 18 mii euro, sa va mutati in plopi! Ştii că "Plopi " e un cartier in Timişoara ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 7, 2015 p.s. hai ma futu-va-n mortii ma-mi voaste de cățele, cate nu ați ajuns cu 4 puradei si un sot altcoolic intr-o garsoniera de 20 mp? si vreti sa o vindeti pe 18 mii euro, sa va mutati in plopi! Ştii că "Plopi " e un cartier in Timişoara ?las' ca iar simuleaza amintiri haotice. putea vita asta sa zica Mozart, Beethoven, Chopin, Verdi. nuuuu fix Bach a zis. eu inca cred ca a zis de Bachus. moaaaa ce l-as sugruma cu propriile maini
klm112 Reputație: 5026 Postat August 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 7, 2015 las' ca iar simuleaza amintiri haotice. putea vita asta sa zica Mozart, Beethoven, Chopin, Verdi. nuuuu fix Bach a zis. eu inca cred ca a zis de Bachus. moaaaa ce l-as sugruma cu propriile mainiPropune-i o şedinţă gratis, nu esti curioasă sa-l vezi live?
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 am cunoscut bucuresteni de valoare! ati lasat gunoaiele din toata tara sa vina la voi, in acea casa a poporului! vai de voi! !!! cat am stat in bucuresti, am facut mii de poze! era consemnat, micul paris ! cu firme cu istoric de la 1800! au venit gunoaiele cu caltaboșii acolo! din toata rumania! aceste gunoaie, acum, ne afiseaza show-uri cu curve si tatuati ca de la Sing Sing, prin toata tara! si cei ce i-au educat, sunt gunoaiele care asculta muzica popolara si manele! sau muzica culta ! si au si barbita, de fillozofi, ai lectiilor particulare radio 21 ... BĂ MUIE CU BĂRBIȚĂ! AI AVUT 3 MISS-URI, AI ȘI UN CUR GRAS, AI VOCE LANGUROASA, EȘTI PSIHO-POPONARO-PSIHIATRU, SA-ȚI PRIASCA CATEDRALA NEAMULUI! DE CATE ORI II VEI DA OCOL, DUPA 2017! la fiecare ocol, sa-ti spui in sine, SUNT UN GUNOI! AM ȘI CURU GRAS!! CUR GRAS AVEA TARIFU 200 LEI/h in 2007, in 2001 isi lingea buzele cand vorbea despre ... CNN, MOSSAD, CIA, NSA, sunt dornice sa va prezinte la stiri! dupa 2017!
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 VA ASTEPTAM CU DRAG PE DIGI24 CU HOROSCOAPE, si curve taranci fătătoare blagoslovite de prea sfintii, contra cost, 3-4 sute de lei sfiintirea plodului! bă muie! tu ai ajuns sa iei 3-4 sute de lei pe ora ta de intelepciune? nu cred! uite ca un muist de la teologie da cu stropitoarea si ia 400 lei in 5 min! nici o curva de lux nu ia asa multi bani ca un poponar absolvent alt ortodoxiei din Rumania! p.s. de ce nu sunt anchetati acesti muisti care promoveaza fătarea fără limte a oligofrenelor din rumania? ca oligofrenele crapa, de cancere, varice, dar muistii care le-au fost soti, raman cu 7 copii pe cap, si curvele din secte jubileaza! se dau sfinti! pe banu public! Impacate azi cu Domnul! semnat, pocănitul tiu tiu de pe facebook!
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 7, 2015 Propune-i o şedinţă gratis, nu esti curioasă sa-l vezi live?ce drq vrei sa platesc pt crima din culpa? cu asta cum dracu sa simulez ca nu a fost cu premeditare si sunt eu nebuna nu merge m-as da de gol ......
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 case closed! https://www.youtube.com/watch?v=M8uTeiiZM7Q
klm112 Reputație: 5026 Postat August 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 7, 2015 Ar fi o intâlnire de gradu" 3 sau zero ?
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 maseuză de bărbați = șarlatană! FEMEILOR LE PLACE PULA! SĂ O SUGĂ MAI ALES! mie nu, mie imi plage sa le dau limbi! in pula aia a lor mică! masajul intervine aici ca un compromis! cine dracu vrea masaj... așa că, cine o suge, spala picioarele aproapelui! cine face masaj, e un escroc!
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 7, 2015 maseuză de bărbați = șarlatană! FEMEILOR LE PLACE PULA! SĂ O SUGĂ MAI ALES! mie nu, mie imi plage sa le dau limbi! in pula aia a lor mică! masajul intervine aici ca un compromis! cine dracu vrea masaj... așa că, cine o suge, spala picioarele aproapelui! cine face masaj, e un escroc! da limbi nebunu dracu , dar incepe odata ca vb cam mult si pesemne nu ai limba suficient ocupata
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 eu vreau sa spintec de la buric in sus, niște oameni! daca o fac, codul penal bucureștean ma condamna pe viata! da??? bun, daca ma condamna, iata ce decide dumnezeul nostru, nu al vostru el decide asa! sa aveti sinagoga satanei in bucuresti, si prin ea sa fiti declarati gunoaie mondiale! vreme de aproape 15 ani, (2017 - 2030) sa va aruncati miliarde de dolari prin catedrala aia, pana veti fi nevoiti sa va cedati pamanturile pentru fracturare hidraulica, care inseamna moarte (si multi oameni vor muri, din cauza apelor, pt ca se facusera amare!), si sa nu puteti scapa de aici, pt ca din cauza urmasilor lui Ismael produsi prin pacatul lui Avraam, garduri electrificate vor fi ridicate in toata europa de est si sud, si toti cei ce si-au crescut fiicele cu păpuși sexy, să moară din lipsa apei potabile! p.s. ca doar n-o fi ponta mai tare ca dumnezeul lui israel, ponta e e dat romanilor ca sa stie sigur ce-i asteapta! gard electrificat, fracturare hidraulica, moarte in agonie! cu toc cu pocăniții care au defrișar parcurile mituind primariile locale! si au si job-uri la buget, pe banii saracului .... deci ... s-a făcut lumină? da! 60% e catedrala neamului la rosu! SRI e neputincios! nimeni nu poate impiedica CE E SCRIS! MULTA MUIEEEE!
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 DE CE NU-I ANCHETATA NEVASTA LU BASE ????
mindhacker Reputație: 55 Postat August 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2015 Imi cer scuze ca ma bag in vorba dar ce fumati? Discutia mi se pare suprarealista ...
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 7, 2015 Imi cer scuze ca ma bag in vorba dar ce fumati? Discutia mi se pare suprarealista ...te iert nu te scuz ca te bagi si apoi ce anume vrei sa stii?
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 7, 2015 maseoza era absolventa de psihologie! spiru haret! uite ce propun eu! si bucurilă, și maseoza, sa fie bagati in aceeași celula, si sa faca 69 de silă! si totul sa fie transmis live prin RTV, loctiitoarea lu dan diaconilă! nici nu ști ce n-ați pierdut! transmisiunea continua! NOI CONTROLAM TOTUL! PE VERTICALA, DAR ȘI PE ORIZONTALĂ!
panchiosu Reputație: 161 Postat August 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2015 Avea pietre la rinichi, au rămas resturi pe instalați și cand a ejaculat i-a spart țeasta....
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 8, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 8, 2015 mereți mă în plm mea de căcații lu dolănescu becali și toți curvarii așa ziși latini ai traciei adunați în balamucul numic bucurești! Doamne, daca exiști, așa cum ai dat un cutremur mare în Nepal, la inchinatorii șerpilor, da-le la fel gunoaielor din București, dupa ce vor face catedrala, un cutremur cu sute de mii de morți! și nimeni sa nu vina in ajutor! si sa zica, a, asta a fost la nebunii aia care se dadeau evrei, care si-au ucis propriul popor cladind al dolea pentagon, si o cladire mamut pentru dumnezeul lui israel! si s-au dat evrei, pe banii evreilor, imprumutati de la FMI! si nu aveau nimic, in afara de vile, catedrale si banci pe credi! si mall-uri! aveau catedrale! si biserici! si ale mai mari curve care au pus ochii pana si pe banii lu ala care a sarit pentru Red Bull! Suntree (israel), așteptări ...
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 8, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 8, 2015 a terminat aia ăia 50 mil $ de la ala care a sarit pt Red Bull?
blu3light Reputație: 620 Postat August 8, 2015 Oras:. Oras:. Postat August 8, 2015 @indubitabil...bre omule ce fumezi?. Eu unul cred ca tu ești singurul om născut pe cur...și mai mult ca sigur ai fost scapat în cap în momentul acela. Am mai văzut oameni cu probleme la mansarda, dar tu ești un caz de studiu extraordinar!!!
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 9, 2015 VIDEO: Evadaţii de la Curtea de Apel Iaşi au făcut înconjurul lumii în hohote de râs http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-evadatii-de-la-curtea-de-apel-iasi-au-facut-inconjurul-lumii-in-hohote-de-ras--91982.html
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum